Axie Infinity omdøber til Axie Origins og annoncerer nye spilfunktioner

Følgende artikel hjælper dig med: Axie Infinity omdøber til Axie Origins og annoncerer nye spilfunktioner

Singapore- og Vietnam-baserede Sky Mavis, firmaet bag play-to-earn-spillet Axie Infinity, har afsløret nye in-game funktioner og produkter til fællesskabet samt annonceret Axie Infinity: Origins rebranding. Annonceringen blev givet under AxieCon-konferencen, der finder sted fra den 7. til den 10. september i Barcelona, ​​Spanien.

Axie Infinity: Origins

For det første vil “Axie Infinity: Origin” omdanne til “Origins” for at skabe et mere fornemt brand for “Origin” Axies. Sæson 1 af spillet starter den 14. september. Til en sidebemærkning: Spillere vil have en chance for at konkurrere om førstepladsen og vinde 6.750 AXS ud af en præmiepulje på 112.000 AXS.

Derefter vil Sky Mavis introducere en række tilbehør til Axies. Spillere vil have mulighed for at personliggøre deres karakterer ved hjælp af kosmetiske genstande opnået gennem ressourcer eller færdigheder.

Axie Infinity

Virksomheden annoncerede også det kommende “Project K – Land-spil.” Det nye Alpha-spil uden for kæden vil inkorporere forskellige genrer: strategi, simulering, rollespil og Metaverse. Projekt K, der udkommer i slutningen af ​​2022, vil gøre det muligt for brugere at samle og behandle ressourcer, bygge strukturer, lave og sælge varer.

Det er heller ikke slutningen på udmeldingerne. Udover Land-spillet vil Sky Mavis også lancere et separat NFT-støttet minispil. Den nye udgivelse med titlen “Axie Infinity Raylights” er indstillet til at blive frigivet i slutningen af ​​denne måned.

“Jeg er spændt på at være til AxieCon sammen med mine andre Lunacians, når vi ærer fortiden, omfavner nutiden og fejrer Axies fremtid. Fra Land gameplay-opdateringer, der flytter grænserne for blockchain-baserede spil til tilbehør, der tillader personalisering af Axies, sætter vi scenen for den næste udvikling af web3-spil. Til vores samfund, tak fordi du er med os hvert skridt på vejen, mens vi fremmer vores dominans i rummet.”

🔥 Anbefalede:  Skrivefejl i e-mail omdirigerer millioner af amerikanske militærbeskeder til Mali

sagde CEO og medstifter af Sky Mavis, Trung Nguyen.

Mens sæson 1 af Axie Infinity: Origins snart starter, er fase 3 af sæson 0 ved at være slut i dag, i løbet af få timer (i skrivende stund). Siden midten af ​​august har spillere kunne præge nye poletter: Charms og Runes ved at betale et lille gebyr i $SLP, “Smooth Love Potion” tokenet, og tjene hjælpemidler, mens de spiller.

Så du har kun et par timer mere til at få disse Charm- og Rune-tokens, inden sæsonen slutter. Så begynder ventetiden til den 14. september.

Læs relaterede indlæg: