Avant: Online Credit-First Fintech Platform

Følgende artikel hjælper dig med: Avant: Online Credit-First Fintech Platform

Avant

Gennem århundreder gik udlån fra formelle til uformelle sektorer, men låneansøgningen og indhentningsprocessen var stadig kompleks og tidskrævende. Men med den samlede banksektor er udlån også blevet digitalt i det seneste årti.

I 2022 blev den digitale udlånsindustris globale markedsstørrelse anslået til at være 12,6 milliarder dollars og forventes at vokse med en CAGR på 19,4 %, til en værdi af 71,8 milliarder dollars i 2032. Med fintech-virksomheder, der tilbyder digitale låneplatforme, kan folk nu ansøge om lån og kreditkort online efter en enkel og hurtig proces.

En sådan fintech-startup er Avant. Denne Illinois, USA-baserede online udlånsplatform er anerkendt for at tilbyde sikre finansielle produkter. Lad os dykke ned for at afdække alt om Avant, dets grundlæggere, dets starthistorie, dets forretnings- og indtægtsmodel, finansiering, vækst og mere.

Avant – Virksomhedens højdepunkter

Firmanavn Avant

Hovedkvarter Chicago, Illinois, USA
Sektor Finansiel teknologi
Grundlæggere AI Goldstein, John Sun og Paul Zhang
Grundlagt 2012
Vurdering $2 milliarder (2022)
Internet side avant.com

Avant – Om
Avant – Grundlæggere og team
Avant – Startup Story
Avant – Mission og vision
Avant – Forretningsmodel
Avant – Indtægtsmodel
Avant – Produkter og tjenester
Avant – udfordringer
Avant – Finansiering og investorer
Avant – Fusioner og opkøb
Avant – Patenter og varemærker
Avant – Vækst
Avant – Partnere
Avant – Priser og præstationer
Avant – Konkurrenter

Avant – Om

Avant er en kredit-første finansteknologivirksomhed, der tilbyder en komplet suite af digitale finansielle løsninger, herunder lån og kreditkort, for at imødekomme kundernes behov, uanset hvor de er på deres økonomiske rejse.

Selskabet betjener 49 stater i USA og Storbritannien og har forbundet cirka 3 millioner kunder til $9 milliarder i lån og 1 million kreditkort.

Avant – Grundlæggere og team

Al Goldstein, John Sun og Paul Zhang er grundlæggerne af Avant.

AI Goldstein

Al Goldstein gik på Gies College of Business (University of Illinois Urbana-Champaign) for at studere BS i finans og matematik. Udover at være medstifter af Avant, er han medstifter hos Enova International, Pangea Properties, Amount og StoicLane. I øvrigt, Goldstein er Executive Chairman hos AvantPangea Properties og Amount og CEO hos Enova International og StoicLane.

John Sun

John Sun studerede BS i finans ved Gies College of Business (University of Illinois Urbana-Champaign). Han grundlagde SpringCoin og arbejdede som administrerende direktør. Desuden, Sun er medstifter af Avant og grundlægger og administrerende direktør for Spring Labs.

Paul Zhang

Paul Zhang afsluttede BS i Computational Bioengineering ved University of Illinois Urbana-Champaign. Han er tidligere senior softwareingeniør hos Enova Financial og tidligere teknisk grundlægger af Debteye. I øjeblikket er Zhang medstifter og CTO hos Avant. Desuden er han deltidsbestyrelsesmedlem hos Champaign og Angel Investor hos Hyde Park Angels.

Med Matt Bochenek som administrerende direktør og Margaret Hermes som COO, beskæftiger Avant 650+ medarbejdere, hvoraf 250 er lokale personer.Avant – Startup Story

Avant, også kendt som AvantCredit, blev grundlagt i 2012 for at forbedre låneoplevelsen for mellemindkomstforbrugere. John Sun og Paul Zhang dimitterede fra Y Combinator opstartsprogrammet i 2012 og så frem til at bygge deres virksomhed, Debteye, en platform til at hjælpe folk med at administrere deres gæld med informeret beslutningstagning baseret på deres unikke økonomiske situation.

Da Sun og Zhang ikke havde nogen indkomst, tænkte de på at ansøge om et personligt lån på en traditionel murstens-og-mørtel-virksomhed. Sun fandt låneansøgningen og indhentningsprocessen tidskrævende og frustrerende. Sammen med dette inspirerede Sun og Zhangs Y Combinator-satsning dem til at etablere Avant.

Som tidligere praktikanter hos AI Goldsteins Enova greb Sun og Zhan muligheden for at indgå partnerskab med Chicago-iværksætteren i december 2012. Det var, da de byggede et produkt for at strømline låneprocessen.

Selskabet udstedte sit første lån i 2013; senere udvidede det til Storbritannien i efteråret. I april 2015 lancerede Avant Avant Institutional Marketplace, der gør det muligt for institutionelle investorer at købe lån, der stammer fra Avant teknologiplatformen.

Virksomheden lancerede sit kreditkort i 2107. I februar 2020 udskilte Avant sin SaaS finansielle forretningsenhed som et nyt Amount-selskab.

Avant – Mission og vision

Avants mission er at styrke sine kunder med innovative digitale løsninger designet til at hjælpe dem med at nå deres økonomiske mål. Virksomheden ærer sine kunders økonomiske rejse ved at betjene deres behov med integritet, tillid og gennemsigtighed.

Avant – Forretningsmodel

Avant udviklede proprietær software, der bruger maskinlæringsteknologi til at afbøde risikoen for misligholdelse og svindel effektivt. Virksomheden tilbyder en fuldstændig online oplevelse, der giver kunderne mulighed for at ansøge på Avants hjemmeside og eliminerer behovet for fysiske filialer.

Avants platform forenkler låneprocessen ved at udføre bulk ansættelsesbekræftelse og foretage finansiering over internettet. Dens teknologi udnytter algoritmer, maskinlæringsprotokoller, analytiske værktøjer og standardforbrugerdata til at bestemme en tilpasset sats, beløb og længde, hvormed en person kan låne penge.

Avant – Indtægtsmodel

Avant tilbyder personlige lån på mellem $2.000 og $35.000 til lavere mulige rentesatser. Desuden tjener det indtægter ved at tilbyde kreditlinjer og netbank. Det årlige medlemsgebyr er $39, og kreditgrænsen kan variere fra $300 til $3.000.

Avant – Produkter og tjenester

Avant tilbyder kreditkort og flere typer lån, herunder personlige lån, adoptionslån, nødlån, boligforbedringslån, gældskonsolideringslån, bryllupslån, IVF & fertilitetslån og ferielån.

Avant – udfordringer

Avant indvilligede i at betale $3,85 millioner for at afvikle FTC’s gebyrer den 15. april 2019. I henhold til FTC’s (Federal Trade Commission) retssag brugte virksomheden vildledende låneservicepraksis. Derudover overtrådte Avant Telemarketing Sales Rule og Electronic Fund Transfer Act.

Avant – Finansiering og investorer

Med 13 finansieringsrunder rejste Avant 2,1 milliarder dollars. Den 7. december 2022 gennemførte selskabet sin seneste finansieringsrunde – Private Equity Round. 20 investorer investerede i Avant, hvoraf 8 er de førende, herunder Ares Management, WebBank, Pamlico Capital, Balyasny Asset Management og General Atlantic.

Dato Runde Antal investorer Penge hævet Hovedinvestor

7. december 2022 Kapitalfond 1 Ares ledelse
7. december 2022 Gældsfinansiering 1 250 millioner dollars Ares ledelse
14. juli 2022 Gældsfinansiering 1 250 millioner dollars Webbank
22. oktober 2021 Private Equity-runde 1 Pamlico hovedstad
29. september 2015 Serie E 10 325 millioner dollars General Atlantic
13. april 2015 Gældsfinansiering 2 400 millioner dollars Kohlberg Kravis Roberts
4. december 2014 Serie D 10 225 millioner dollars Tiger Global Management
4. december 2014 Gældsfinansiering 300 millioner dollars
21. august 2014 Gældsfinansiering 1 200 millioner dollars Jefferies
23. juli 2014 Serie C 1 75 millioner dollars Tiger Global Management

Avant – Fusioner og opkøb

Avant købte 2 virksomheder, Level den 7. april 2021 og ReadyForZero den 31. marts 2015.

Avant – Patenter og varemærker

Avant er registreret med 4 varemærker, og ‘Insurance; Financial Affairs’ er den populære klasse.

Avant – Vækst

I 2022 blev Avants årlige omsætning anslået til at være $134,8 millioner ($195.330 omsætning pr. medarbejder). Desuden er dets kreditkortbrugere vokset med 170 % i løbet af de sidste to år. Virksomheden blev vurderet til 2 milliarder dollars i 2022. I 2013 havde Avant 90 ansatte, hvilket steg til 680 i 2023 med en vækst på 566,6 %.

Avant – Partnere

Avant samarbejder med distribution, co-brand, finansiering og produktpartnere. For nylig samarbejdede virksomheden med Major League Soccer (MLS) og TreeQual.

Avant – Priser og præstationer

Avant har været med i The New York Times, Bloomberg, The Wall Street Journal, TechCrunch og Fortune. Desuden modtog virksomheden flere hæderlige priser:

 • Kåret som #6 til Forbes America’s Most Promising Companies liste og Next Billion Dollar Startups liste i 2015.
 • Inc. Magazine opførte medstifter og CTO Paul Zhang som 30 Under 30.
 • Executive Chairman AI Goldstein modtog EY Entrepreneur of the Year Midwest-prisen.

Derudover modtog virksomheden Moxie Award for Årets Breakthrough Digital Company og en af ​​de bedste globale private virksomheder af AlwaysOn Global.

Avant – Konkurrenter

Nogle direkte konkurrenter til Avant er som følger:

 • Klokkespil
 • OneMain Holdings
 • SoFi
 • Hovedstaden
 • Anvendt datafinansiering
 • Det Sociale Låneselskab
 • Prosper Marketplace
 • Udlånsklub
 • På dæk

Ofte stillede spørgsmål

Hvad laver Avant?

Avant er en kredit-første finansteknologivirksomhed, der tilbyder en komplet suite af digitale finansielle løsninger, herunder lån og kreditkort, for at imødekomme kundernes behov, uanset hvor de er på deres økonomiske rejse.

Hvem er grundlæggerne af Avant?

AI Goldstein, John Sun og Paul Zhang er grundlæggerne af Avant.

Hvordan tjener Avant indtjening?

Avant tjener penge ved at tilbyde kreditlinjer og netbank. Det årlige medlemsgebyr er $39, og kreditgrænsen kan variere fra $300 til $3.000.

Hvem er de vigtigste konkurrenter til Avant?

Nogle direkte konkurrenter til Avant er som følger:

 • Klokkespil
 • OneMain Holdings
 • SoFi
 • Hovedstaden
 • Anvendt datafinansiering
 • Det Sociale Låneselskab
 • Prosper Marketplace
 • Udlånsklub
 • På dæk

Table of Contents

🔥 Anbefalede:  MIT: AI vil øge dine medarbejderes produktivitet med 35 %