Autograf: En NFT-platform, der forbinder berømtheder med fans

Følgende artikel hjælper dig med: Autograf: En NFT-platform, der forbinder berømtheder med fans

Autograf

Non-Fungible Tokens (NFT’er) indeholder unikke egenskaber, der gør det muligt for ikonerne at tjene penge på disse globale fanbaser innovativt. En McKinsey-undersøgelse blandt 2.500 amerikanske forbrugere i alderen 18-65 år i april 2021 viser, at 0,5 % til 1 % af amerikanske voksne købte en sports-NFT. Desuden er det rapporteret, at Dapper Labs, den officielle markedsplads for NBA og NFL NFT’er, har indkasseret $100 millioner.

Med disse statistikker kan det let konkluderes, at sportsfans er meget interesserede i samleobjekter og ser frem til at investere i et rent digitalt samleobjekt.

En dårligt udført NFT kan dog plette berømthedernes omdømme, især med det altid tilstedeværende moralske spørgsmål om at opfordre deres fans til at foretage højrisikokøb. Det er, når Autograph kommer til undsætning. Virksomheden er en integreret del af de stadigt voksende kendte NFT’er.

Læs videre for at lære om Autograph, hvordan det startede, hvordan det fungerer forretningen, dets grundlæggere, partnere, finansiering, investorer og vækst.

Autograf – Virksomhedens højdepunkter

Firmanavn Autograf

Hovedkvarter Santa Monica, Californien, USA
Sektor Ikke-fungible tokens
Grundlæggere Tom Brady, Richard Rosenblatt, Josh Payne og Dillon Rosenblatt
Grundlagt i 2021
Vurdering $700 millioner (2022)
Internet side Autograph.io

Autograf – Om
Autograf – Grundlæggere og team
Autograf – Startup Story
Autograf – Mission og vision
Autograf – Forretningsmodel
Autograf – Indtægtsmodel
Autograf – Produkter og tjenester
Autograf – udfordringer
Autograf – Finansiering og investorer
Autograf – Vækst
Autograf – Tilstedeværelse på sociale medier
Autograf – Partnere
Autograf – Konkurrenter

Autograf – Om

Autograph er en NFT-platform med hovedkvarter i Santa Monica, der samler de mest ikoniske mærker og legendariske berømtheder inden for underholdning, sport og kultur for at skabe unikke digitale samlinger og oplevelser. Virksomheden udvikler ikke-fungible tokens til at forbinde berømtheder med fans og fællesskaber i Web3.

Autograf – Grundlæggere og team

Tom Brady, Richard Rosenblatt, Josh Payne og Dillon Rosenblatt er medstifterne af Autograph.

Tom Brady

Han afsluttede en Bachelor of Science fra University of Michigan; Tom Brady har været en professionel atlet og medstiftet flere virksomheder. Ud over Autograph var han med til at stifte TB12, TB12 Foundation og BRADY Brand. Desuden er han Co-chairman hos Autograph og partner hos The Consello Group.

Richard Rosenblatt

Richard Rosenblatt afsluttede BSc i statskundskab fra UCLA i 1991. Med sin mangfoldige erhvervserfaring grundlagde han iMall, Inc og Demand Media. Desuden er han tidligere formand for Intermix Media.

I øjeblikket er Richard medstifter af D’Amelio Brands LLC, Adim, Autograph og Whip Media. Ud over, han har stillingen som medformand hos Autograph og CEO hos Whip Media.

Josh Payne

Josh Payne gik på Stanford University for B.Sc. med udmærkelse, Stanford University Graduate School of Business for en MBA, og Stanford University School of Engineering for en MS i Computer Science (AI).

Han arbejdede som ingeniør i Marlins grundlæggerteam og i IBM’s forskningsafdeling. Payne har været med til at stifte AccessBell og Autograph.

Dillon Rosenblatt

Dillon Rosenblatt gik på USC Iovine & Young Academy. Han arbejdede hos Bkstg og arbejdede for Apple Music Business Development og Talent & Business Development team. Før han var med til at stifte Autograph, grundlagde Dillon også Tutors. Nu er han medstifter og CEO hos Autograph.

I øjeblikket involverer Autographs team mere end 70 legendariske teknologieksperter, atleter, entertainere og kunstnere.

Autograf – Startup Story

23-årige Dillon Rosenblatt forestillede sig at inkorporere en autograf i sit soveværelse, da han samlede fodbold- og basketballkort i mellemskolen. Hans “tilhørsforhold til at samle” genopstod, da pandemien ramte verden, og hans interesse for Web 3.0 tilskyndede ham til at gå med sports-NFT’er. Han blev begejstret for potentialet i digitale aktiver. De sportskort, han samlede i den fysiske verden, er nu tilgængelige i digital form.

Dillon undersøgte og præsenterede konceptet for sin far, Richard Rosenblatt, CEO for Intermix, som Newcorp og familievennen Tom Brady ejer. Han fortalte Tom Brady, at denne nye teknologi kunne skabe en ny æra for indsamling. Både Richard og Tom blev begejstrede og meldte sig som medstiftere.

ESPN og Autograph lancerede netværkets første NFT-kollektion i april 2022. Et par måneder senere introducerede virksomheden et nyt interaktivt program med navnet ‘Signatur’ i september 2022.Autograf – Mission og vision

Autographs mission er at forbinde fans med topberømtheder, kunstnere og atleter gennem Web3. Virksomheden sigter mod at udvikle en oprampe til pladsen for A-listers til at dyppe deres tæer ind i krypto-påvirkning i et meget kurateret miljø. Det forestiller sig at bygge fremtiden for fandom.

Autograf – Forretningsmodel

Autograph er involveret i at skabe unikke digitale samlinger til brugere over hele verden. Disse samlinger låser op for en bred vifte af nytte og belønninger, lige fra at give adgang til indhold og berømthedssigneret merchandise til oplevelsesrige invitationer og eksklusive begivenheder, der gør det muligt for fans (samlere) at komme tættere på deres idols passioner, fra stil til biler og sko.

Det unikke salgsargument for Autograph er, at dets NFT’er er individuelt signeret. Dillons team FedExes iPads fyldt med en proprietær app til virksomhedens berømtheder kaldet ‘ikoner’ eller ‘partnere’, som derefter bruger Apple-blyanten til at scrawle deres signatur. Derfor modtager samlere et langt mere personligt trofæ i stedet for en masseproduceret signeret plakat.

Autograf – Indtægtsmodel

Autograph genererer indtægter ved at sælge berømtheder, atleter og kunstneres NFT’er til deres fans. I 2021 solgte virksomheden 5.000 Tom Brady NFT’er for 12 dollars pr.

Autograf – Produkter og tjenester

De vigtigste tilbud fra Autograph inkluderer ikke-fungible tokens (NFT’er). Virksomhedens første NFT’er bestod af ikoners fysiske og digitale samleobjekter. Dens NFT’er omfatter Preseason Access Collection (Premier og Signeret), Mystery Containers, Saw Chapter 1 Collection og Signature Experiences.

Autograf – udfordringer

Autograph afskedigede 33 % af sin arbejdsstyrke i maj 2023, lige efter at have givet slip på en håndfuld medarbejdere i december 2022 på grund af markedsudfordringer.

Autograf – Finansiering og investorer

Autograph har gennemført 3 finansieringsrunder og rejst et samlet beløb på $205 millioner. Virksomheden gennemførte sin seneste finansieringsrunde – Series B-runde, den 19. juni 2022, og sikrede sig 170 millioner dollars. 9 investorer finansierer Autograph, herunder Kathryn Haun, Andreessen Horowitz, Nicole Quinn, Balius Partners og Kleiner Perkins.

Dato Runde Antal investorer Penge hævet Hovedinvestor

19. januar 2022 Serie B 5 170 millioner dollars Andreessen Horowitz, Kleiner Perkins
1. september 2021 Venture runde 1
1. juli 2021 Serie A 4 35 millioner dollars 01 Rådgivere, Velvet Sea Ventures

Autograf – Vækst

I 2022 var den anslåede årlige omsætning for Autograph $16 millioner ($136.667 omsætning pr. medarbejder). Desuden er dens nuværende værdiansættelse 700 millioner dollars. (januar 2022)

Autographs arbejdsstyrke steg fra 4 i 2021 til 60 personer i 2022 og 107 i 2023 med en vækst på 38 %. I første kvartal af 2023 havde virksomheden 71 ansatte, hvilket resulterede i en vækst i antallet af medarbejdere på -33%. Med 4.448 månedlige webbesøg er virksomhedens vækst på webbesøg -37,61%.

Autograph vinder meget indpas på flere sociale mediekanaler ved at sælge unikke digitale memorabilia fra berømtheder og sportsikoner.

Autograf – Partnere

Autograph har indgået et samarbejde med en håndfuld sports-, kultur- og underholdningsindustripartnere. Nogle af disse er som følger:

 • DraftKings
 • Tiger woods
 • Simone Biles
 • Wayne Gretzky
 • Naomi Osaka
 • Tony Hawk
 • Derek Jeter
 • Rob Gronkowski
 • Weekenden
 • Slam
 • SAV

Autograf – Konkurrenter

Autographs vigtigste konkurrenter kan omfatte:

 • Candy Digital
 • Sotheby’s
 • Medium stegt
 • Dapper Labs
 • Sorare

Ofte stillede spørgsmål

Hvad gør autograf?

Autograph er en NFT-platform med hovedkvarter i Santa Monica, der samler de mest ikoniske mærker og legendariske berømtheder inden for underholdning, sport og kultur for at skabe unikke digitale samlinger og oplevelser. Virksomheden udvikler ikke-fungible tokens til at forbinde berømtheder med fans og fællesskaber i Web3.

Hvem er grundlæggerne af Autograph?

Tom Brady, Richard Rosenblatt, Josh Payne og Dillon Rosenblatt er medstifterne af Autograph.

Hvordan genererer Autograph indtægter?

Autograph genererer indtægter ved at sælge berømtheder, atleter og kunstneres NFT’er til deres fans. I 2021 solgte virksomheden 5.000 Tom Brady NFT’er for $12 pr.

Hvem er de største konkurrenter til Autograph?

Autographs vigtigste konkurrenter omfatter:

 • Candy Digital
 • Sotheby’s
 • Medium stegt
 • Dapper Labs
 • Sorare
🔥 Anbefalede:  Bing med ChatGPT bliver begrænset til kun 5 spørgsmål pr. session