Australian Zoo lancerer en NFT-kollektion til støtte for dyrelivet

Følgende artikel hjælper dig med: Australian Zoo lancerer en NFT-kollektion til støtte for dyrelivet

Australia Zoo er klar til at droppe sin første NFT-kollektion for at fejre 20-års jubilæet for “Wildlife Warriors”-projektet.

Den første af de fire dråber har den australske saltvandskrokodille, kaldet “Warrior Croc”. Kollektionen er inspireret af Steve Irwin (1962-2006), også kendt som “The Crocodile Hunter”. Han var en elsker af misforståede arter og drømte om at beskytte dyrelivet.

“Warrior Croc”-kollektionen omfatter 2.000 unikke NFT-karakterer med saltvandskrokodilletræk. Den primære salgspris for en NFT er AUD 50 ($36).

NFT-indehavere vil få adgang til et online-fællesskab af ligesindede elskere af dyreliv. Derudover har Australia Zoo særlige besøg og overraskelser klar til deltagerne.

Wildlife Warriors-indsamlingen har til formål at rejse midler til at redde livet for truede arter og sårede dyr. 100 % af midlerne fra det primære salg vil gå til Australia Zoos bæredygtighedspraksis. For eksempel sigter zoologisk have på at mærke og spore fem krokodiller i Wenlock-floden.

Hovedsalget begynder den 14. juni kl. 19.00 AEST. Enkeltpersoner kan tilmelde sig tilladelseslisten på projektets officielle internet side i dag.

“Warrior Croc” er den første dråbe i Australia Zoo-serien. Enkeltpersoner kan forvente fire andre dyresamlersamlinger i fremtiden. Værd at bemærke: Kun indehavere af de første fire dråber vil have adgang til den femte samling.

Læs relaterede indlæg:

🔥 Anbefalede:  7 bedste VPN til Indonesien i 2023 (gratis og betalte servere)