Aura Blockchain Consortium og Mojix samarbejder om at skabe gennemsigtighed i luksusøkosystemet

Følgende artikel hjælper dig med: Aura Blockchain Consortium og Mojix samarbejder om at skabe gennemsigtighed i luksusøkosystemet

Aura Blockchain Consortium og Mojix samarbejder om at skabe gennemsigtighed i luksusøkosystemet

Aura Blockchain Consortium annoncerer et strategisk partnerskab med Mojix, en leder inden for efterretningsløsninger på vareniveau til forsyningskæder.

Mojix leverer NFC-RFID-aktiverede identiteter til forskellige varer, herunder luksusartikler, og hjælper virksomheder med at spore stykkerne fra kilden til salgsstedet. Det hjælper med at spore og automatisere forsyningskæden.

Partnerskabet har til formål at opbygge tillid og gennemsigtighed inden for det globale luksusøkosystem ved at indføre certificeret sporbarhed via vareidentifikation. Parterne planlægger at højne standarden for kundeoplevelsen og sigter mod at skabe opmærksomhed omkring fordelene ved digitalisering. Og det er mere end blot et simpelt godkendelsesværktøj til brugere. Sporing af forsyningskæden giver kunderne viden om, hvor deres produkter stammer fra, og hvad deres rejse var fra start til slut.

Samarbejdet bringer forskellige fordele til de eksisterende og fremtidige medlemmer af Aura Blockchain Consortium. For eksempel vil virksomhederne modtage brandbeskyttelse og forbedring af kundeloyalitet takket være information om oprindelsen af ​​varer aktiveret af blockchain-teknologi.

“Vi er beærede over endnu en gang at kunne demonstrere styrken af ​​intelligens og gennemsigtighed på vareniveau i luksusverdenen, en som vi kender godt og har støttet i de sidste tyve år. Forskellen denne gang er stor: Vores partnerskab med Aura Blockchain Consortium vil gøre det meget nemt at integrere brands til digitalisering, serialisering og den relevante brug af disse data.”

sagde administrerende direktør for Mojix, Dan Doles.

Aura Blockchain-konsortium blev etableret af Prada Group, OTB Group, LVMH, Mercedes-Benz og Cartier i april 2021. Organisationen investerer i banebrydende produkter og teknologier, såsom blockchain, til luksusmodeindustrien.

🔥 Anbefalede:  Sådan bruger du de 3 typer søgeforespørgsler til at nå dine marketingmål

Blandt konsortiets nuværende deltagere er Hublot, Bulgari, Hennessy og Miu Miu, såvel som stiftende associerede medlemmer Maison Margiela, Louis Vuitton, Cartier, Prada og stiftende medlemmer LVMH, Mercedes-Benz, OTB, Richemont og Prada Group.

I december 2022 sluttede den luksuriøse schweiziske urmager H. Moser & Cie sig til konsortiet for at forbedre sin kundeoplevelse ved hjælp af blockchain-teknologi. Især store og små virksomheder er velkomne til gruppen. Luksus virksomhed iværksættere kan ansøge om en dedikeret side.

Læs mere om blockchain i modebranchen: