“At tjene krypto er hovedårsagen til, at folk spiller Web3-spil,” siger undersøgelsen

Følgende artikel hjælper dig med: “At tjene krypto er hovedårsagen til, at folk spiller Web3-spil,” siger undersøgelsen

web3 spil

Web3-virksomheden Coda Labs har bestilt Den globale web3-undersøgelse for at se, hvordan spillere opfatter krypto-, NFT- og blockchain-spil. Undersøgelsen, udført af dataoprettelsesplatformen WALR, undersøger også, om Web3-modsatrettede spillere repræsenterer en vokal minoritet, og om de virkelig ikke kan lide det og betragter blockchain-spil som ‘tvungen teknologi’.

Rapporten fastslog, at investeringerne i blockchain-spil nåede op på 5 milliarder dollars i første halvdel af 2022. Investeringsfonde og tech-virksomheder hælder konstant millioner ind i Web3-gaming og metaverse-startups, idet de klart tror på, at avanceret teknologibaseret spil er fremtiden. Det ser dog ud til, at en række spillere stadig er uinteresserede i Web3-spil og ser mange ulemper.

Undersøgelsen blev udført i hele juni 2022 og undersøgte 6.921 spillere (almindelige spillere, kryptospillere og krypto-ikke-gamere) fra USA, Storbritannien, Brasilien, Sydafrika og Japan.

Der er fem gange større sandsynlighed for, at tunge kryptobrugere er gamere end ikke. På en skala fra 1 (had) til 10 (kærlighed) kan generelle spillere ikke lide krypto (følelser vurderet til 4,5) eller NFT’er (4,3), mens kryptospillere vurderede kryptovaluta til 8,1 og gav en 7,5 for NFT’er. Den gennemsnitlige kryptovaluta og NFT-stemning var neutral (henholdsvis 5,2 og 5,0).

Der var også store forskelle i cryptocurrency-opfattelsen afhængigt af, hvor respondenterne var baseret. Respondenter i Brasilien og Sydafrika var mere positive over for krypto (henholdsvis 7 og 6,9). I mellemtiden var den mindst interesserede i kryptovaluta Japan (3,7).

web3-spillereKilde: Coda Labs

Gamer bevidsthed om krypto og NFT’er

Niogtyve procent af de adspurgte ejer bitcoin, og 13 % ejer ethereum. Spillere er overraskende interesserede i Dogecoin, hvor 8% ejer det. En fjerdedel af de adspurgte spillere havde undersøgt kryptovaluta i de sidste seks måneder, mens 15% havde købt krypto i de sidste seks måneder.

🔥 Anbefalede:  Wear OS 4 kommer til dit smartwatch i år - her er, hvad der er nyt

I modsætning hertil ejer kun 3% af almindelige spillere mindst én NFT. Procentdelen er meget større blandt krypto-folk, da 62% af krypto-ikke-gamere og lidt mindre end halvdelen (46%) af krypto-spillere ejer NFT’er. Tre fjerdedele af NFT-ejere-respondenter ejer spilrelaterede NFT’er.

web3 spilKilde: Coda Labs

Konklusioner fra Web3-spilrapporten:

  • Krypto-spillere spiller på en bredere vifte af enheder: De spiller regelmæssigt på mobil, pc og konsoller.
  • Krypto-spillere er meget mere tilbøjelige til at købe produkter i spillet.
  • Når man taler om Web3-spil, har de fleste spillere hørt om spil-for-tjene-spil. Sydafrika havde den højeste procentdel af P2E-bevidste spillere (53 %), mens Japan havde den laveste (10 %).
  • Spillere, der allerede har spillet blockchain-spil, er positive over for Web3-spiloplevelsen (7.1/10 for almindelige spillere og 8.3/10 for kryptospillere).
  • Krypto-indtjening var den mest opfattede fordel ved Web3-spil, efterfulgt af aktiver i spillet, der gav overskud.
  • Kun 6% af almindelige spillere var bekymrede over den negative miljøpåvirkning af krypto. Imidlertid var 29% af krypto-ikke-gamere bekymrede over miljøproblemer.
  • Manglende kendskab og ikke at have blockchain-punge var de største Web3-udfordringer for spillere.
  • Respondenter, der er fortrolige med Web3, udtrykte flere bekymringer over at blive snydt. Andre problemer med blockchain-spil inkluderede “for dyrt til at komme i gang.”
  • Almindelige spillere og kryptospillere er mest interesserede i tre typer spil: Puslespil, Ord, Bræt (63 % af spillere og 52 % af kryptospillere), Action, Eventyr og Shooter (44 % af spillere og 67 % af kryptospillere) , og strategi (37 % af spillerne og 55 % af kryptospillerne).

Rapporten understreger, at Web3-spil ikke er tæt på masseadoption, og flere barrierer afskrækker spillere fra at komme med på markedet. At tjene kryptobelønninger er i øjeblikket hovedårsagen til, at spillere slutter sig til blockchain-området.

🔥 Anbefalede:  Tiden er ved at løbe ud til at få $400 i rabat på MacBook Pro ved Best Buy

Læs relaterede indlæg: