At kombinere forfædrenes visdom med ny teknologi og kunstig intelligens

Følgende artikel hjælper dig med: At kombinere forfædrenes visdom med ny teknologi og kunstig intelligens

Lær Eden-appen at kende!

Eden er en gratis applikation, hvor brugere kan markere vilde spiselige planter på kortet. I mange lande er der mere end 1000 arter af sådanne planter såvel som næsten 1500 sorter af spiselige svampe. I Eden-appen kan du også markere vandkilder. De vil blive testet for at afgøre, om vandet fra dem er egnet til at drikke. Skaberne udtrykker også deres vilje til at kæmpe mod affald af miljøet. Derfor letter Eden markering af vilde skraldepladser. Deres koordinater vil derefter blive indberettet til de relevante kommunale enheder. Eden-appen planlægger at organisere aktioner og konkurrencer for at rydde op på sådanne steder.

Hvem kan drage fordel af Eden-appen?

Eden-applikationen imødekommer behovene hos den nutidige mand, der ikke har urtekendskab. Sådan viden findes, men den er spredt over hele internettet og bliver meget ofte præsenteret for falske og endda skadelige råd. Eden konsoliderer kun pålidelige fakta ét sted. Ansøgningen er primært rettet til folk, der ønsker at tilberede deres egne lægemidler fra lokale urter og finde ud af, hvor de kan finde dem. Det vil også gavne brugere, der forsøger at få vild mad, men ikke har viden om at identificere og lokalisere dem.

Eden-appen henvender sig også til andre målgrupper, såsom:

 • mennesker, der fokuserer på sund mad uden konserveringsmidler
 • mennesker interesseret i naturmedicin
 • mennesker, der ønsker at tilbringe mere tid udendørs
 • forældre, der ønsker at opdrage deres børn om naturen
 • mennesker, der vil spare penge
 • brugere af sociale medier, der ønsker at vise smukke, naturlige udsigter og naturskatte samlet af dem selv

En så stor og forskelligartet målgruppe, såvel som i øjeblikket stigende inflation og leveomkostninger, gør Eden-applikationen til en ønskværdig og attraktiv løsning. Forskellige salgsfremmende kanaler vil gøre det muligt at nå mange modtagere og opmuntre dem til at bruge dette innovative projekt.

Hvad er funktionerne i Eden-appen?

Eden-appen gør det nemt at samle vild mad og tilberede den til at spise, samt at lave medicin til forskellige tilstande. Det er ikke nødvendigt at have specialiseret viden – fuld videnbase er allerede integreret i applikationen.

🔥 Anbefalede:  DuckDuckGo tager på ChatGPT uden at ødelægge dit privatliv

Eden-appen indeholder:

 • markering af vilde spiselige planter på kort og præcis navigering til dem, der bruger GPS-navigation
 • verifikation af plantearter fra foto taget med smartphone ved hjælp af AI-algoritme
 • Wild Pharmacy vidensbase, som giver dig mulighed for at lære at lave medicin af vilde urter
 • opskrifter med fuld liste over nødvendige urter til helbredelse af forskellige tilstande baseret på givne symptomer
 • kontakte lokale fødevareproducenter
 • maddeling blandt Eden-brugere

Eden-appen har også en “Marketplace”-funktion. Det gør det lettere at forbinde Eden-brugere med lokale landmænd, som vil være i stand til at markere deres gårde på kortet og præsentere deres tilbud. Derudover giver denne funktion dig mulighed for at sælge overskud af vild mad eller invitere andre mennesker til at høste frugt fra din egen grund.

Ideen bag Eden-appen

Missionen med Eden-applikationen er at uddanne offentligheden og give brugerne et værktøj, der indeholder gammel og dokumenteret viden kombineret med ny teknologi. Dette vil muliggøre ubesværet erhvervelse af vild spiselig mad, samt opnå viden og uafhængighed inden for urtemedicin. Ved at bruge Eden-appen får brugeren samlet ekspertviden og etablerer et direkte forhold til naturen og lærer den at kende fra den bedste side. Samtidig bekymrer han sig om sit helbred og velvære og omgiver sig med naturen. Dette gør Eden til et af de grønneste projekter baseret på blockchain-teknologi.

Hvad forbinder Eden-applikationen og blockchain-teknologien?

Skaberne af Eden-applikationen planlægger at starte en ny trend med Discover to Earn ved hjælp af blockchain-teknologi. Det vil danne grundlag for tokenomien og den internationale ekspansionsplan. En Eden-bruger, der markerer en spiselig plante på kortet, vil blive belønnet med Edencoins – den indfødte kryptovaluta i Eden blockchain.

Som en del af udviklingen af ​​tokenomics sørgede skaberne af Eden-projektet for ikke at duplikere fejlene i M2E (Move to Earn) trenden. En af ulemperne ved denne givende metode er den overdrevne forsyning af tokens.

Eden-applikationen introducerer en række optimeringer på dette område:

 • Brugere af applikationen vil for det meste være folk, der ikke har nogen viden om mekanikken i kryptovalutaer. Sådanne mennesker har ikke deres egne cryptocurrency-punge, og derfor vil de ikke generere så meget token-forsyning, som det var tilfældet med M2E. Eden-brugeren vil være i stand til at bruge de modtagne Edencoins på produkter i den interne onlinebutik. Det vil også være muligt at købe et abonnement, der udvider funktionaliteten af ​​Eden, herunder yderligere funktioner og uddannelseskurser inden for sundhed og urter.
 • Hver dag vil omkring 25% af overskuddet fra Eden-applikationen blive brugt på indløsning af Edencoins fra markedet. De vil finansiere Discovery Fund, hvorfra der vil blive uddelt præmier i efterfølgende regioner i landet og i udlandet.
 • Udstedelsen af ​​tokenet vil blive reguleret af Paid Zones – områder, hvor præmier i form af Edencoin vil blive uddelt. Disse zoner vil være placeret i de største byer på grund af det største antal modtagere af Eden-applikationen.
 • Hver dag vil nogle mønter blive brændt (token burn). Dette har til formål at fjerne nogle af Edencoins fra cirkulation for at reducere udbuddet.
 • Applikationen implementerer FIAT – CRYPTO-modulet. Det vil muliggøre køb af Edencoins for fiat-penge. B2B-tjenester (Business to Business) og B2C (Business to Consumer) vil være mere rentable for Edencoins-betalinger.
🔥 Anbefalede:  Hvad er fremtiden for e-handel?

Fordelene ved vilde planter

I en tid med forarbejdede fødevarer, kunstgødning, genetisk modificerede fødevarer og stigende priser er indsamlingen af ​​vilde planter forbundet med mange fordele.

Her er nogle højdepunkter:

 • I modsætning til sine butiksmodstykker indeholder vilde planter op til flere dusin gange flere næringsværdier, vitaminer, mineraler, phytoforbindelser, polyfenoler og carotenoider. For eksempel er der i en vild rose 15 til 30 gange mere C-vitamin end i citron.
 • Vilde planter er et glimrende alternativ til at erobre markedstilskud. Biotilgængeligheden af ​​disse stoffer vækker stadig en del kontroverser, fordi de er isolerede forbindelser. Biotilgængeligheden af ​​vilde urter er meget større, og de er meget rigere på værdifulde næringsstoffer.
 • Vilde planter er ikke genetisk modificerede og dyrkes ikke på overopdyrket landbrugsjord.
 • Vilde planter bliver ikke gødet, vandet med pesticider, konserveret eller voksbehandlet.
 • Vilde planter bruges i de ældste kendte medicinske systemer. Kinesisk medicin kan bruges som eksempel.
 • Indsamlingen af ​​vilde planter er forbundet med omsorg for naturen. På nuværende tidspunkt siges der meget om den alarmerende tilstand af den overopdyrkede jord på kloden. Jord, der ikke er en dyrket mark, er frugtbar – planter gror selv, bliver ikke vandet og gødet. Det er det bedste valg for sundhed og omsorg for fremtidige generationer.
 • Den ubestridelige fordel ved at indsamle vilde planter er fri adgang til dem. Den eneste investering er tiden brugt i naturens skød.
 • En tur til naturens miljø er en kæmpe fordel og fornøjelse. Kontakt med naturen reducerer stress, beroliger og beroliger nervesystemet (f.eks. bidrager æteriske olier indeholdt i planter her).

At kombinere forfædrenes visdom med ny teknologi og kunstig intelligens

🔥 Anbefalede:  Bose Smart Soundbar 600 forbedrer Sonos Beam med opadgående drivere

Problemet med den nuværende generation er, at vi ikke kan identificere lokale planter, vi ved ikke, hvor de kan findes, og hvilke sundhedsmæssige fordele de har.

Derfor bruger vi kunstig intelligens til at identificere planter fra billedet og verificere rigtigheden af ​​planter, der er markeret på kortet af brugerne.

EdenCoins vil blive brugt i processen med planteidentifikation.

I den indledende version vil vi fokusere på at identificere spiselige planter. I fremtiden vil vi udvide funktionen til at omfatte andre plantearter.

Resumé

Som du kan se, former dette projekt sig godt. Vi er spændte på dens videre udvikling. Vi er glade for at have endnu et initiativ, der kombinerer cryptocurrency-industrien med fremme af en sund livsstil og omsorg for miljøet. Vi vil holde øje med Eden-teamets fremskridt og holde dig opdateret.

For mere information om Eden, besøg den officielle hjemmeside på:

https://ouredenapp.com/da/

https://twitter.com/OurEden1

Yderligere teknisk viden og yderligere planer fra skaberne af dette projekt kan fås fra Eden Business Document på følgende adresse:

greenpaper ENG.pdf