At hyre en revisor til at betale din skat vs at bruge turboskat eller skattelettelser

Følgende artikel hjælper dig med: At hyre en revisor til at betale din skat vs at bruge turboskat eller skattelettelser

Gør du virkelig brug for en revisor at indberette din skat? Og vil en revisor faktisk spare dig penge versus at bruge en hyldeskatteprogrammet som Turbo Skat?

I dette indlæg diskuterer jeg mine egne personlige erfaringer indgivelse af mine selvangivelser hos 2 forskellige revisorer vs at bruge Turbo Tax and Tax Cut.

Specifikt vil denne artikel kaste lys over…

  • Om en revisor vil spare dig penge på din skat
  • Om en revisor vil spare dig tid på din skat
  • Om en revisor vil gøre et bedre stykke arbejde end Turbo Skat

2010 var det første år, min kone og jeg besluttede at hyre en revisor til at indsende vores selvangivelse, og jeg husker, at vi var meget nervøs for beslutningen.

Selvom jeg absolut hader skat, havde jeg indgivet mine egne opgørelser i mere end et årti, og jeg undgik revisorer, fordi Jeg kan ikke lide at dele mine økonomiske data med nogen.

Jeg kan også godt lide følelse af kontrol at vide, hvordan alle tallene er beregnet i min tilbagevenden. Det er ikke for at sige, at du ikke skal stole på revisorer, men i den store sammenhæng, ingen bekymrer sig mere om dine penge end dig.

Mit største forbehold ved at bruge en revisor dengang var nok, at jeg hadede tanken om at videregive alle mine følsomme økonomiske data til en fremmed og betale ham/hende for at indgive et afgørende dokument, der kunne have en stor indflydelse på min økonomi.

Under alle omstændigheder, i løbet af det sidste årti med at drive mine 2 7-cifrede online-virksomheder, Jeg har brugt en revisor til at indberette vores skat to gange. Og de andre år har jeg indgivet min skat på egen hånd bruger Turbo Tax.

Men begge gange jeg brugte en revisor, Jeg brugte OGSÅ Turbo Tax til at sammenligne resultaterne som jeg vil dele i slutningen af ​​denne artikel.

Få mit gratis minikursus om, hvordan du starter en succesfuld e-handelsbutik

Hvis du er interesseret i at starte en e-handelsvirksomhed, sammensætter jeg en omfattende ressourcepakke det vil hjælpe dig starte din egen netbutik helt fra bunden. Sørg for at få fat i den, før du tager afsted!

Hvorfor vi gik med en revisor i første omgang

Tilbage i 2010, da jeg brugte en revisor for første gang, drev jeg en e-handelsbutik, skrev til min blog, arbejdede fuld tid og hjalp med at tage sig af et nyfødt barn. Som resultat, Jeg havde ikke den mentale energi at tænke på noget andet.

Når jeg selv indgiver skat, tager det typisk min kone og jeg en god solid weekend at indsamle dataene. Derefter tager det endnu en dag at indtaste alt i TurboTax og derefter endnu et par dage til dobbelt og tredobbelt tjek alt.

Alt sagt tager det mig omkring en uge at indgive og jeg håbede, at revisoren ville spare mig den tid.

Jeg var også spændt på, om min revisor ville spare mig penge ved finde yderligere fradrag som Turbo Skat ikke kendte til.

Lyder fornuftigt ikke? Desværre gik tingene ikke helt, som jeg havde forventet. Her er, hvad jeg lærte.

Hvad køber en revisor helt præcist til dig?

Vores revisor opkræver $200 i timen. Som et resultat, at få ham til at indgive vores skat koster omkring $500 som inkluderer vores LLC. Sammenlign det med de $75, som vi normalt bruger på Turbo Tax, og det koster os yderligere $425.

Så hvad kan disse ekstra $425 købe os?

Revisoren forbereder og indberetter alle vores skatter for os. Alt vi skal gøre er at give ham alle de nødvendige data. Alt lyder ret ligetil bortset fra én ting.

Revisor typisk reviderer ikke dataene vi leverer, og vi er dem, der er ansvarlige for eventuelle afskrivninger, vi foretager med vores virksomhed. Mens han vil advare os om eventuelle røde flag, som standard han vil ikke udfordre eller kontrollere vores virksomhedsfradrag og vil kun gøre det, hvis vi spørger.

Det er overflødigt at sige til $200/time, at omkostningerne ved hans tid virkelig kan stige, hvis vi bare rækker ham en masse kvitteringer. Men når det er sagt, det er rart at have en skatteekspert til rådighed til at stille spørgsmål vedrørende eventuelle grænsefradrag, der kan udløse en revision.

Jeg havde også det indtryk, at vores revisor havde ansvaret for indberette vores skat korrekt. Med andre ord troede jeg, at vores revisor ville være på krogen, hvis vi nogensinde blev revideret.

Selvom dette til en vis grad er sandt, viser det sig det du er i sidste ende ansvarlig for at give de rigtige tal til afgiftsberegningerne.

Ved revision er revisor kun ansvarlig for beregningerne og ikke de faktiske basisdata. For eksempel, selvom vores revisor råder os til at tage et grænsefradrag, er vi stadig ansvarlige for at bevise, at fradraget er lovligt trods hans råd.

Hertil kommer, at i tilfælde af revision, det koster ekstra penge for revisoren til at reagere, hvis han ikke er skyldig.

Det gode ved at have en revisor er, at han i teorien skal indberette din skat optimalt ud fra dine tal og din nuværende skattesituation.

Han er måske opmærksom på obskure skatteregler, der kan spare dig penge, og du behøver ikke løfte en finger. Hvis du har tillid til din revisor, skal alt tages hånd om korrekt uden at bekymre dig.

🔥 Anbefalede:  Sådan tjener du penge på Pinterest med en onlinebutik med rigtige tal til at sikkerhedskopiere

Hvad med turboskat?

God ole Turbo Skat er super billigt. Det koster os kun $75, fordi vi køber home business deluxe-versionen, som dækker enkeltmedlem LLC’er. Grundversionen tror jeg er gratis til den føderale indgivelse.

I teorien burde Turbo Skat være opmærksom på alle de seneste fradrag og stille dig de rigtige spørgsmål så du kan drage fordel af alle skattelettelserne ligesom en egentlig revisor ville.

Selvom Turbo Tax formodes at fungere som en virtuel revisor, finder jeg mig selv altid fejler på siden af ​​ekstrem konservativisme når det kommer til at tage fradrag med Turboskat.

Nogle gange er beskrivelserne uklare og ikke godt forklaret Jeg vil helst ikke tage risikoen. Det, jeg hader ved Turbo Tax, er, at jeg altid er bange for det Jeg lader penge ligge på bordet ved ikke at tage fradrag, som jeg har ret til, fordi jeg ikke forstår fradraget til bunds.

Når det er sagt, er en af ​​de ting, jeg godt kan lide ved Turbo Tax, at de tilbyder dette program kaldet Revisionsforsvar. For en ekstra $40 vil en revisor eller en kontorepræsentant tage sig af at håndtere IRS for dig i tilfælde af en revision.

En af mine venner blev revideret sidste år, og “Audit Defense” tog sig af alt. Til sidst opdagede de, at han lavede en tastefejl i sin arkivering, som var let at rette, og han behøvede ikke at betale noget ekstra.

Der var overhovedet ingen bøvl, fordi Revisionsforsvaret tog sig af alt.

Den anden ting, jeg godt kan lide ved Turbo Tax, er, at du kommer til beholde en elektronisk version af alle de arbejdsark, der nemt kan importeres til Turbo Tax året efter.

Du kan også prøv forskellige scenarier for at se, hvilke effekter visse fradrag og arkiveringsmuligheder har på din bundlinje. Det har du med andre ord fuldstændig synlighed over dine skatter og det er snavs billigt.

I sidste ende er Turbo Skat fantastisk til kontrolfreaks som mig selv, der kan lide at gøre alt selv.

Klik her for at tilmelde dig Turbo Skat og betale din skat gratis

Eksperimentet

Da jeg er skeptiker, besluttede jeg at gøre det udføre et eksperiment med vores revisor. Selvom jeg betalte ham 500 $ for at indgive vores skat, gik jeg videre og forberedte min selvangivelse med Turbo Tax og sammenlignede de to for at se om der var forskel.

Hvis revisoren sparede mig mere end 425 dollars, ville det være uoverskueligt at bruge ham igen. Her er hvad der skete.

Resultatet af revisor #1

Vores revisor opfyldte sit løfte og har leveret vores selvangivelse langt før deadline den 15. april. Den dårlige nyhed er, at vores erfaringer med vores første revisor var ikke ligefrem positive.

Før jeg fortsætter, vil jeg blot understrege, at de konklusioner, jeg drager i denne artikel, bør være taget med et gran salt og er ikke vejledende for revisorer generelt. Der er tusindvis af CPA’er derude, og vores erfaringer repræsenterer kun et enkelt datapunkt.

For at give en vis kontekst arbejdede min kone og jeg med denne revisor i over et år for at diskutere skattestrategier, før vi brugte ham til at indgive vores skat.

Fordi vores første revisor arbejdede omkring 40 minutter væk i bil, det var ikke særlig bekvemt for at vi kan tale ansigt til ansigt eller aflevere dokumenter på hans kontor.

Stort set den eneste praktiske måde at sende vores revisoroplysninger på var igennem e-mail eller sneglepost.

For dem af jer, der undrer sig over, hvorfor vi valgte en revisor så langt væk, er det, fordi han kom højt anbefalet af en kollega af mine.

Under alle omstændigheder, da vi ikke ønskede at køre op til hans kontor, besluttede vi at scanne alle vores 1099’er og andre skatteformularer til pdf-format og e-mailede krypterede versioner til ham til gennemgang.

Det var der, problemerne startede.

Fordi vi mailede ham et arkiv med omkring et dusin kodeordsbeskyttede pdf’er, hans assistent blev træt fordi hun ikke havde lyst til at åbne hver pdf og printe dem ud. Så hun ringede og bad os om at sende en fysisk kopi af vores skatteformularer til deres kontor i stedet.

Personligt syntes jeg det var latterligt. Vi spildte mere tid på telefonen end hun ville have brugt på at udskrive formularerne. Selvom jeg tilbød at kondensere alle formularerne til en enkelt pdf, sagde hun, at hun skulle opkræve os $200 i timen, for at hun kunne tage sig tid og udskrive vores pdf’er.

Det er overflødigt at sige, dette efterlod en dårlig smag i min mund fra starten. Men hvad kunne vi gøre? Vi endte med at sende hende kopier via bekræftet post, men jeg var ret irriteret (hovedsageligt over truslen på $200/time).

Vores revisor var svær at få fat i

Da vores revisor modtog vores skatteoplysninger, gik tingene meget mere glat, men det, der irriterede mig, var, at det var det svært at nå ham at stille selv de mest basale spørgsmål.

Da det var skattesæson, forstod jeg, at han sandsynligvis var oversvømmet med at arbejde på mange andre selvangivelser uden for vores, men det ville have været rart at få hurtigere svar.

🔥 Anbefalede:  Sam Altmans Worldcoin skal migrere fra polygon til optimisme forud for Mainnet-lanceringen

Måske er det fordi jeg er utålmodig og er vant til at gøre alting på egen hånd, men Jeg kan godt lide at vide, hvad der foregår og jeg har brug for forsikring om, at alt forløber glat.

Med vores revisor, efter at have afleveret vores skatteformularer, vi hørte stort set ikke fra ham igen indtil han var færdig med vores tilbagevenden. Ud over et kort spørgeskema i begyndelsen var der ingen feedback loop og ingen yderligere spørgsmål stillet.

Revisor begik fejl

Ikke at give os feedback under processen var fint og godt, så længe han gjorde et godt stykke arbejde. Men så snart vi modtog vores selvangivelse, vi bemærkede straks nogle fejl takket være TurboTax.

Dels var der en tastefejl, og omkostningsgrundlaget for en af ​​vores lagertransaktioner var helt ude. Indrømmet, det var ikke en ligetil transaktion, men den burde have været indtastet korrekt.

For at give lidt baggrund var uoverensstemmelsen med en aktie, som jeg havde købt i flere partier, som havde gennemgået en omvendt split og så endelig blev opkøbt af et oversøisk selskab.

Med Turbo Skat har jeg simpelthen importerede alt ind direkte fra Schwab. Men min revisor savnede fuldstændig en af ​​vores købstransaktioner, hvilket resulterede i et lavere omkostningsgrundlag. Kort sagt, selvom vi tog et tab på aktien, viste hans afkast, at vi havde en gevinst.

Den anden ting han savnede var en energiskattefradrag stillet til rådighed af regeringen. Fordi vi for nylig tilføjede isolering og gipsplader til dele af vores hus, sagde Turbo Tax, at vi var berettiget til en skattefradrag på 1K.

Men på den returnering, som vores revisor havde indgivet, var denne kredit ingen steder at finde. Senere, da vi konfronterede revisoren, forklarede han, at han umuligt kunne have kendt til arbejdet på vores hus.

Men burde dette spørgsmål ikke have været dækket på spørgeskemaet? Hvorfor stillede TurboTax mig spørgsmålet, når han ikke gjorde det?

Den sidste uoverensstemmelse, vi bemærkede, var, at oplysninger fra en af ​​vores 1099’ere var slet ikke indtastet. Vi efterlader i øjeblikket nogle af vores penge i Paypals pengemarkedsfond, og der var et minimalt udbytte (omkring 20 bukke), som vi fik udbetalt i løbet af året.

Dette beløb kunne vi dog ikke finde nogen steder i afkastet.

Det meste af skattearbejdet er under forberedelse

Min kone og jeg gik ind i alt dette og tænkte, at det ville spare os tid ved at bruge en revisor. Men i stedet opdagede vi det vi skulle gøre det meste af det forberedende arbejde.

Faktisk endte vi bruge mange timer samle vores virksomhedsnumre og indsamle alle skattedata for revisoren.

En af grundene til, at vi brugte ekstra tid var, at vores revisor ville have vores virksomhedsnumre i en forskelligt format end vi havde dem i.

I sidste ende blev alle vores numre bundet ud på samme måde, men at massere dem ind i hans format tog en en god del af min kones tid.

Under alle omstændigheder, når alle data var klar til at gå, indtastning af alle numre i Turbo Tax tog næsten ingen tid overhovedet. Og dette forberedelsesarbejde var påkrævet, uanset om vi brugte en revisor eller ej.

Ganske vist ved at bruge vores revisor tog mere tid fordi efter at have fundet den første fejl, gennemgik vi hans retur linje for linje for at tjekke for yderligere uoverensstemmelser.

Fordelene ved at bruge revisor #1

Jeg vil ikke fremstå som fuldstændig negativ over for vores første revisor, fordi vi faktisk kom rigtig godt ud af det, men vi var meget skuffet over resultaterne.

Når det er sagt, er en af ​​fordelene ved at bruge en revisor til at indgive vores skat vi lærte den rigtige måde at indsende vores LLC-papirer på.

En af vores motiver for at bruge en revisor i 2010 var, at vi konverterede vores virksomhed til en LLC midtvejs i året, og det var uklart, hvordan vi skulle angive dette korrekt i vores selvangivelse. Fordi vi brugte en revisor, vi lærte at gøre dette selv.

Den anden fordel er, at vores revisor hjalp os med at udføre en mere nøjagtig vurdering af vores estimerede skattebetalinger. Tidligere havde jeg gjort et dårligt stykke arbejde med at underbetale min skat, hvilket resulterede i bøder.

Under alle omstændigheder lærte vores første revisor os, hvordan vi indberetter vores LLC-skatter på den rigtige måde. Som et resultat besluttede vi at indberette vores egne afkast for de næste 6 år indtil der skete noget stort i 2016.

Vi blev revideret af IRS – Indtast revisor #2

Hvad skete der i 2016? Vi blev revideret af IRS, og det var skræmmende 🙂

I den store sammenhæng er Det pågældende dollarbeløb var minimalt og blot at betale bøden ville have været en dråbe i bøtten. Men problemet er, at hvis du indrømmer nogen form for skyld, så dine chancer for at blive revideret igen stiger eksponentielt.

Fordi vi ønskede at reagere på revisionen på den rigtige måde i første forsøg, besluttede vi at gøre det konsultere en skatterevisor det blev stærkt anbefalet af en ven i e-handelsområdet.

Revisor #2 var væsentligt dyrere til $350/t, men de endte med at være hver en øre værd. De hjalp os med at bekæmpe revisionen, og vi endte med at rydde op i alt uden nogen sanktioner.

Som resultat, vi besluttede at bruge dem at indsende vores selvangivelse det år også. Endnu en gang tvang min anal tilbageholdende natur mig til at køre de samme tal ved hjælp af Turbo Tax og sammenligne resultaterne:)

🔥 Anbefalede:  De vigtigste ting fra Sam Altmans vidnesbyrd til kongressen

Her er hvad der skete.

Resultatet af revisor #2

For det første, i modsætning til revisor #1, revisor nr. 2 var altid tilgængelig at besvare spørgsmål gennem hele processen, så skatteansøgningsprocessen var en meget bedre oplevelse.

Men endnu en gang fandt vi uoverensstemmelser i deres arbejde i forhold til vores. Med andre ord, de begik en ret stor fejl som i høj grad påvirkede vores tilbagevenden.

Her er detaljerne.

2016 var det første år, jeg holdt min konference, The Sellers Summit. Og som led i at afvikle et arrangement bruger jeg mange penge på mad og drikke at brødføde deltagerne.

Typisk kan mad og drikke kun være fratrukket med 50 % når du er på forretningsrejse. Men i tilfælde af at afholde en stor begivenhed som en konference, det skal trækkes 100% fra.

I hvert fald trak revisor kun vores måltider og underholdning med 50%, hvilket reducerede vores fradrag kraftigt.

Hvis vi ikke kørte vores egne numre med Turbo Tax, vi har muligvis ikke fundet denne uoverensstemmelse.

På trods af denne fejl lykkedes det dog revisor #2 at finde en få yderligere fradrag som Turbo Skat ikke fandt. Derudover rådede de os til åbne en SEP IRA hvilket i sidste ende sparede os for et væld af kontanter.

Alt i alt endte revisor #2 med at spare os en betydelig mængde penge på grund af hans råd, som gjorde det samlet set umagen værd. Det var dog irriterende, at de lavede en skødesløs fejl, selvom vi betalte dem $350/t.

Konklusion

Så hvilke konklusioner kan vi drage af mine 2 erfaringer med at bruge en revisor vs Turbo Skat?

  • Ingen bekymrer sig mere om dine penge end dig – Revisorer laver fejl, og det er op til dig at dobbelttjekke deres arbejde. Er det tilfældigt, at vi fandt uoverensstemmelser hos begge revisorer? Måske. Men det kan betale sig at være super anal.
  • En revisor kan ikke ændre fortiden – At bruge en revisor vil sandsynligvis ikke spare dig for mange penge i forhold til Turbo Skat for bare at indsende en selvangivelse. Generelt gør Turbo Skat et ret godt stykke arbejde med at finde fradrag.
  • Lej en revisor, når din skattesituation har ændret sig – Hvis du har brug for håndholdt gennem hele skatteansøgningsprocessen, så giver det mening at hyre en revisor. For eksempel hjalp revisor nr. 1 os med at lære at indberette skat som enkeltmedlem LLC
  • En revisor kan hjælpe dig med at forbedre din fremtidige skattesituation – SEP IRA var et godt forslag fra revisor #2, som vi måske ellers ikke havde overvejet.

Samlet set tror jeg ikke, at en revisor gør den store forskel, når du skal indsende din selvangivelse, og Turbo Skat gør et ret godt stykke arbejde. Derudover, hvis du er super anal som jeg, ender du med at dobbelttjekke din revisor uanset hvilket betyder, at du sandsynligvis heller ikke sparer så meget tid:)

Den sande værdi af at have en revisor ombord er at give fremtidig vejledning og besvare dine skattespørgsmål fremover.

Klik her for at tilmelde dig Turbo Skat og betale din skat gratis

Klar til at blive seriøs med at starte en online-forretning?

Hvis du virkelig overvejer at starte din egen online virksomhed, så skal du tjekke mit gratis minikursus på Sådan opretter du en niche-onlinebutik i 5 nemme trin.

På dette 6-dages minikursus afslører jeg de skridt, som min kone og jeg tog for at tjene 100 tusind dollars i løbet af blot et år. Det bedste af det hele er, at det er gratis, og du vil modtage ugentlige e-handelstips og strategier!

Relaterede indlæg i jura og skatter

Om Steve Chou

Steve Chou er en meget anerkendt influencer inden for e-handel og har undervist tusindvis af studerende hvordan man effektivt sælger fysiske produkter online over på ProfitableOnlineStore.com.

Hans blog, MyWifeQuitHerJob.comhar været omtalt i Forbes, Inc, The New York Times, Entrepreneur og MSNBC.

Han er også en medvirkende forfatter for BigCommerce, Klaviyo, ManyChat, Printful, Privy, CXL, Ecommerce Fuel, GlockApps, Privy, Social Media Examiner, Web Designer Depot, Sumo og andre førende virksomhedspublikationer.

Derudover driver han et populært e-handel podcastMin kone sagde sit job op, som er en top 25 marketingshow på alle Apple Podcasts.

For at holde sig ajour med alle de seneste e-handelstrends driver Steve en 7-cifret e-handelsbutikBumblebeeLinens.com, med sin kone og sætter på en årlige e-handelskonference hedder Sælgertopmødet.

Steve har både en bachelor- og en kandidatgrad i elektroteknik fra Stanford University. På trods af hovedfaget i elektroteknik, brugte han en god del af sin kandidatuddannelse på at studere iværksætteri og mekanikken i at drive små virksomheder.