Astar Network kåret som ‘Årets produkt’ ved JBA Annual Blockchain Award

Følgende artikel hjælper dig med: Astar Network kåret som ‘Årets produkt’ ved JBA Annual Blockchain Award

Tokyo, Japan, 23. december 2022, Chainwire

Astar netværk, den smarte kontraktplatform for multichain, er blevet tildelt Årets Produkt ved den 4. årlige Blockchain Award af Japan Blockchain Association. Astar Networks grundlægger og administrerende direktør Sota Watanabe vandt prisen for årets person for andet år i træk ved samme begivenhed.

Både Astar Network og Sota Watanabe viste sig som favoritterne i det japanske Web3-fællesskab i en undersøgelse foretaget af Japan Blockchain Association (JBA). JBA er den største blockchain-forening i Japan, der består af 171 virksomheder, herunder bitFlyer, Coincheck, Microsoft, GMO, EY, Deloitte, PwC, KPMG, Toyota og ConsenSys.

Sota Watanabe, grundlægger og administrerende direktør for Astar Network, sagde, “Vi er glade for at være blevet anerkendt af det japanske Web3-fællesskab. Som Japans førende blockchain-projekt er vi fortsat forpligtet til at accelerere Web3-innovation gennem Astar. I 2023 og derefter vil vi udnytte vores tilstedeværelse i Japan til at frigøre muligheder for både iværksættere, udviklere og brugere.”

Astar Network er den førende Layer-1-kæde i Japan. Som en parachain af Polkadot gør det udviklere i stand til at bygge interoperable dApps. Det understøtter både EVM- og WASM-smarte kontrakter med krydskonsensusmeddelelser (XCM) og tværvirtuelle maskinebeskeder (XVM).

Da den japanske regering har gjort Web3 til en del af sin nationale strategi, hjælper Sota Watanabe regeringen på vejen frem. Sota har også været med i Forbes 30 Under 30 for både Asien og Japan. Han er også blevet valgt som en af ​​de bedste iværksættere i Japan, og pryder forsiden af ​​den seneste udgave af Forbes Japan-magasinet.

🔥 Anbefalede:  Bridging the Gap: Udforskning af konvergensen af ​​DAO'er i øst og vest på DAO TOKYO

Astar Network er go-to blockchain for udviklere og virksomheder, der er interesseret i at udforske det japanske Web3-rum. Det er også den første offentlige blockchain fra landet, der er opført der på trods af Japans strenge noteringsbestemmelser. Astars oprindelige token ASTR er registreret som en kryptovaluta, ikke en sikkerhed, af den japanske regering.

Om Astar Network

Astar Network understøtter bygningen af ​​dApps med EVM- og WASM-smarte kontrakter og tilbyder udviklere ægte interoperabilitet med krydskonsensusmeddelelser (XCM) og tværvirtuel maskine (XVM). Vi er lavet af udviklere og for udviklere. Astars unikke Build2Earn-model giver udviklere mulighed for at blive betalt gennem en dApp-indsatsmekanisme for den kode, de skriver, og dApps, de bygger.

Astars pulserende økosystem er blevet Polkadots førende Parachain globalt, understøttet af alle større børser og tier 1 VC’er. Astar tilbyder fleksibiliteten i alle Ethereum- og WASM-værktøjer, så udviklere kan begynde at bygge deres dApps.

For mere information, besøg: Internet side | Twitter | Uenighed | Telegram | GitHub | Reddit

Kontakt

Maarten Henskens
[email protected]

Table of Contents