ASICS samarbejder med STEPN og Solana for at frigive sneakers til Web3-fællesskabet

Følgende artikel hjælper dig med: ASICS samarbejder med STEPN og Solana for at frigive sneakers til Web3-fællesskabet

ASICS solanaKilde: ASICS

Det japanske sportsmærke ASICS har annonceret et samarbejde med blockchain-platformen Solana for at frigive den eksklusive ASICS X SOLANA UI (brugergrænseflade) Collection. Kollektionen inspirerer Web3-entusiaster til at balancere deres digitale og fysiske aktivitet.

Kollektionen indeholder en ny linje af specialfremstillede GT-2000 11 løbesko i begrænset udgave. Udover Solana samarbejder ASICS med Web3 livsstilsappen STEPN, som vil give kunderne en chance for at vinde en eksklusiv ASICS x STEPN GT-2000 NFT. ASICS designet disse sneakers specifikt til Web3-fællesskabet for at inspirere dem til at bevæge sig og være fysisk aktive.

Skoene kan forudbestilles fra i dag, den 4. november, indtil den 8. november og vil koste $200 USDC (fragt inkluderet). Betaling er kun mulig via Solana Pay, og kun to designs vil være tilgængelige: hvid (til “lys tilstand”) og sort (til “mørk tilstand”). Farverne er inspireret af computer- og telefonskærmgrænseflader.

ASICS X SOLANA UI Collection vil være tilgængelig til køb på ui.asics.com. Efter købet får kunderne et ASICS Badge NFT, et digitalt samleobjekt, der giver adgang til ASICS-oplevelser og belønninger.

“Vi ser et sted, hvor vi kan hjælpe i Web3 og bringe produkter, der inspirerer folk til at være fysisk aktive,”

sagde ASICS’ Web3-direktør Joe Pace.

Det japanske mærke valgte Solana blockchain på grund af dets hurtige og skalerbare netværk, samt dets lave transaktionsgebyrer.

“Vi ønsker at bygge vores program på en blockchain, som vi ved kan skaleres globalt fra dag ét og derefter,”

Tempo angivet.

STEPN, en move-to-earn-app bygget på Solana og lanceret i 2021, giver brugerne mulighed for at tjene tokens ved at gå eller løbe. Gennem samarbejdet med ASICS vil STEPN belønne GT-2000 NFT-holdere for fysisk aktivitet med tokens i spillet, der låser op for nye funktioner og kan bruges til at lave nye sko.

🔥 Anbefalede:  Twitter lader dig nu fastgøre DM'er, og her er hvordan du gør det

I august samarbejdede STEPN med den spanske fodboldklub Atletico de Madrid og kryptohandelsplatformen WhaleFin for at udvikle en NFT-samling med fodboldtema på 1.001 sneaker-tokens.

Tirsdag blev moderselskabet for STEPN, FindSatoshi Lab, lancerede en NFT-markedsplads kaldet MOOAR. Markedspladsen vil understøtte Ethereum og Solana NFT’er og opkræve medlemmer et månedligt abonnementsgebyr på $29,90.

Læs relaterede indlæg: