Armstrong tweeter om Coinbases interne afbrydelse

Følgende artikel hjælper dig med: Armstrong tweeter om Coinbases interne afbrydelse

Armstrong tweeter om Coinbases interne afbrydelse

I torsdags startede en utilfreds Coinbase-medarbejder, der gik ved håndtaget 0x58E3, et andragende på Mirror.xyz, der søger om fyring af tre virksomhedsledere. Andragendet, navngivet Operation Revive COIN, blev taget ned, men det blev fanget af Internet Archive og andre websteder. Coinbase CEO Brian Armstrong reagerede omfattende på Twitter.

Coinbases operative chef Emilie Choi, chief product officer Surojit Chatterjee og chief people officer LJ Brock blev navngivet i andragendet for “udførelse af strategier og koncepter, der har resulteret i tvivlsomme resultater og negative værdier.” På otte af disse problemer gik forfatteren meget i detaljer. Dårlig ledelse, skabelsen af ​​et giftigt miljø og uinteresse var kun nogle få af dem.

Dårlig ledelse, skabelsen af ​​et giftigt miljø og uinteresse var kun nogle få af dem. Dårlig ledelse, skabelse af et virkelig giftigt miljø og kynisme var blandt dem. Den person, der tweetede, inkluderede den mislykkede Coinbase NFT-platform, tilbagekaldelse af jobtilbud til nye medarbejdere, dårlig ledelse, generering af en giftig arbejdsplads og apati.

“Vi håber at finde folk, der har haft ekspertise inden for kryptoområdet og kan drive en sådan virksomhed mere ansvarligt,” konkluderede andragendet.

Fredag ​​morgen sendte Brian Armstrong, medstifter og administrerende direktør for Coinbase, en serie på 16 tweets. Han siger til andragerne, at “vores kultur blandt andet er at hylde offentligt og kritisere privat”. Armstrong var tilsyneladende overrasket over, at han ikke var på andragernes liste over administrerende direktører, der skulle fyres, hvilket betyder, at det burde være det utilfredse personale, der bliver fyret.

🔥 Anbefalede:  Et glimt af Kunal Shahs mest succesfulde investeringer

16/ Hvis du er utilfreds med noget, så arbejd som en del af teamet for at rejse det sammen med foreslåede løsninger (det er nemt at være kritiker, sværere at være en del af løsningen). Hvis du ikke kan gøre det, og du kommer til at lække/brøle eksternt, så stop. Tak!

— Brian Armstrong – barmstrong.eth (@brian_armstrong) 10. juni 2022

Læs relaterede indlæg: