Arbejde hjemmefra forsikringsjob: 12 fjerntliggende virksomheder, der ansætter!

Følgende artikel hjælper dig med: Arbejde hjemmefra forsikringsjob: 12 fjerntliggende virksomheder, der ansætter!

Mange forsikringsselskaber har annonceret deres arbejde hjemmefra ledige stillinger på en række platforme såsom Indeed og Linkedin samt deres egne hjemmesider. Hvis du har erfaring inden for dette felt eller altid har været interesseret i at arbejde med forsikring, er dette din chance for at finde det job, der passer til dig. Her er 12 virksomheder, der lige nu ansætter!

Sutherland

Sutherland er en global digital transformationsvirksomhed, der opslår ledige stillinger på sin hjemmeside og også på LinkedIn. Fjernstillinger i forhold til forsikring omfatter kundeserviceagenter og livs- og sygeforsikringsagenter. Tjek jævnligt på deres hjemmeside, da disse stillinger hurtigt bliver besat.

Willis Towers Watson (WTW)

WTW er et multinationalt britisk-amerikansk forsikringsrådgiverfirma. De leverer konsulenttjenester inden for forskellige områder og leverer produkter og tjenester til deres kunder for at hjælpe med at håndtere risici og beskytte enkeltpersoner og organisationer.

De har en række fjernstillinger i nogle få lande, der spænder fra kundeteamledere til pensionsadministratorer inden for forsikringsbranchen.

Et yderligere positivt ved at arbejde med WTW er, at de er imødekommende over for dem, der er klassificeret som neurodivergent.

Landmænd

Hvis du har en gymnasieeksamen og erhvervserfaring inden for kundeservice, Landmænd er et velrenommeret firma at prøve. At have en licens og være flersproget som repræsentant giver dig en stor fordel, hvilket øger dine chancer for at blive ansat. Tjek deres hjemmeside for ledige stillinger.

Humana

Humana er et sygeforsikringsselskab beliggende i Louisville, Kentucky. For at finde fjernarbejde skal du vælge den stat, hvor du bor i USA.

🔥 Anbefalede:  11 job, der føles som om du er på ferie lige nu

Et par stillinger, du kan søge efter, omfatter underwriters, kontaktrepræsentanter og flersprogede medicare-salgschefer. Afhængigt af hvilket job du søger, skal du sørge for at kontrollere, at du har de nødvendige krav, såsom en licens.

Progressiv

Progressiv er en amerikansk-baseret bilforsikringsudbyder. Deres hjemmeside viser en række fjernstillinger, som omfatter skadesspecialister, kundeplejerepræsentanter og salgsrepræsentanter. Når du søger efter job, skal du sørge for at bruge nøgleordene “arbejde hjemmefra” eller “fjern” til at finde de forskellige stillinger.

Cigna

Cigna er et velkendt internationalt sygeforsikringsselskab har virtuelle stillinger, der nemt kan søges og findes på deres internet side. Bare søg under en af ​​jobkategorierne og filtrer ved hjælp af virtuel eller fjernbetjening for at finde et onlinejob, der passer til dine færdigheder

Der er ledige job inden for forskellige områder. Disse omfatter kundeservice og reklamationer, salg og forretningsudvikling, teknologi, økonomi og meget mere.

United Health Group

Det United Health Group er et amerikansk sundheds- og forsikringsselskab, der har været i drift i over 45 år og har kontorer i 34 lande. De har fungeret siden 1977 og tilbyder ikke kun forsikringstjenester, men også sundhedsprodukter.

For at finde hjemmearbejde hos United Health er du velkommen til at tjekke direkte gennem deres hjemmeside eller annoncerede ledige stillinger på Flexjobs og LinkedIn.

Parollon

Parollon er en førende sundhedsudbyder, der repræsenterer en solid 10% af industrien. De seneste tilgængelige stillinger, hvor du kan arbejde hjemmefra, er specialister til indsamling af sygeforsikringer, underbetalingsanalytikere, kliniske appeller RN og mange andre fjernjobs i afdelinger som kundeservice, økonomi og IT. Du kan finde stillinger under HCA Healthcare, som Parollon er en del af.

🔥 Anbefalede:  Hvor mange milliardærer er der i verden i 2023?

Mødte Livet

Mødte Livet er en finans- og forsikringsvirksomhed, der er specialiseret i sundhed og liv, ulykkesforsikring, pensionsdækning samt personalegoder. Virksomheden har en tendens til at opslå ledige stillinger inden for områder med indgående salg, produktkonsulenter og skadesspecialister. Besøg virksomhedens karriereside for at se opdateringer om nye stillinger.

ING

ING, en europæisk baseret bank bestående af over 57.000 ansatte er et godt valg, hvis du har til hensigt at finde fjernjobs inden for marketing, salg, kundeservice og forsikring. For at finde virtuelle jobåbninger tjek deres karriere side regelmæssigt for de seneste opdateringer.

GEICO

Vi genkender alle det venlige GEICO firben, når det kommer til bilforsikring, men dette firma beskæftiger sig også med ejendoms-, erhvervs-, livs-, rejse- og kæledyrsforsikringer. Med et sådant udvalg kan du begynde at arbejde for dem lige hjemme hos dig.

Bare tilføj ordet fjernbetjening i søgefeltet under karrieresiden på deres hjemmeside, og du vil se opført forskellige arbejde fra hjemmepositioner, der spænder fra Tech til Auto Damage Trainee.

Statsgård

Som det største bilforsikringsselskab i USA siden 1942. Statsgård tilbyder både direkte medarbejderstillinger og selvstændige entreprenørstillinger. Der er forskellige arbejde hjemmefra, for eksempel skadesspecialister, der er tilgængelige flere steder og uafhængige entreprenørstillinger som deltidskundeservicerepræsentanter. Tag et kig på deres hjemmeside for de seneste fjernjobs,

Afsluttende tanker

Hvis du er interesseret i at finde et job inden for forsikring, kan du starte med blot en gymnasial eksamen og forbedre dine færdigheder ved at tage onlinekurser, som virksomheden tilbyder. Du kan også vælge selvstændigt at blive certificeret og få en licens til at varetage bestemte roller inden for forsikring.

🔥 Anbefalede:  $24 i timen er hvor meget om året? Bedste tips til at maksimere din årlige indkomst

Prøv at ansøge en af ​​ovenstående virksomheder for at komme i gang i ansættelsesprocessen og del dette opslag med andre, som du tror kunne være interesseret.