AR- og VR-markedets størrelse forventes at nå 451,5 milliarder dollars i 2030

Følgende artikel hjælper dig med: AR- og VR-markedets størrelse forventes at nå 451,5 milliarder dollars i 2030

ar og vr marked

Acumen Research and Consulting har udgivet en rapport“Augmented Reality and Virtual Reality Market Report and Region Forecast”, som tilbyder en analyse af industrien fra 2022 til 2030. Størrelsen af ​​VR- og AR-markedet nåede allerede 22,6 milliarder dollars i 2021 og forventes at vokse til en blomstrende 451,5 milliarder dollars. inden 2030 med en CAGR (sammensat årlig vækstrate) på 38,5 %.

For augmented og virtual reality er de største markedsdrivere den stigende brug af internettet og den voksende videospilindustri. Andre globale markedsdrivere er medicin-, ejendoms-, underholdnings-, rumfarts- og militær- og uddannelsessektoren. Undersøgelsen indikerer, at fremkomsten af ​​AR- og VR-teknologi i løbet af de næste par år vil skabe 2,3 millioner job i USA

Brugen af ​​VR og AR forventes at vokse hurtigt inden for detailhandel, underholdning, sundhedspleje, medier, rumfart, fremstilling og forsvar. Derudover promoverer regeringer verden over nye teknologier for at støtte bilindustrien og fremstillingsindustrien. On-site forbedring og digitalisering af kommercielle og forretningsmæssige løsninger er også afhængig af AR-teknologi. Dette resulterer i en øget markedsandel.

Ifølge industrirapporten er Asien og Stillehavsområdet (især Japan, Sydkorea og Kina) det hurtigst voksende marked for VR- og AR-teknologier.

Med hensyn til VR-spil var markedsværdien $7,5 milliarder i 2021 og forventes at nå $37 milliarder i 2028 med en CAGR på 30,5% fra 2022 til 2028. På samme måde som hele VR- og AR-markedet vokser VR-spil hurtigst i Asien-Stillehavsregionen med hensyn til skabelse og adoption af spil. Nordamerika har den største markedsandel for VR-spil.

Relaterede indlæg:

🔥 Anbefalede:  NFT-musikmarkedspladsen FanTiger hæver 5,5 millioner dollars