AR-briller bringer bordspil til live med Mirrorscapes platform og Qualcomms teknologi

Følgende artikel hjælper dig med: AR-briller bringer bordspil til live med Mirrorscapes platform og Qualcomms teknologi

AR-briller bringer bordspil til live med Mirrorscapes platform og Qualcomms teknologiKilde: Mirrorscape

AR selskab Spejlbillede og Qualcomm Technologies, en førende teknologiinnovator, er gået sammen om at forbedre spiloplevelsen til bordrollespil. Den nye platform ARcana er indstillet til at byde på mixed-reality-teknologi og AR-briller, som giver spillerne mulighed for at udforske forskellige genrer af bordspil på en mere fordybende og realistisk måde.

Snapdragon Spaces XR Developer Platform, som ARcana er bygget på, inkorporerer banebrydende perceptionsteknologi og håndsporingsfunktioner, hvilket giver brugerne en problemfri og autentisk spiloplevelse.

“Vi skaber en autentisk bordspiloplevelse ved hjælp af magien ved augmented reality, der allerede er på din enhed, og som giver dig mulighed for at spille sammen, uanset om du er rundt om bordet eller rundt om i verden.”

Mirrorscapes grundlægger og administrerende direktør Grant Anderson fortalte MPost.

Ifølge Anderson er spillere ikke længere begrænset til flade kort og tokens. I stedet kan de konstruere og interagere med autentiske 3D-replikaer af terræn og miniaturer fra virksomhedens store partnere, såsom Dwarven Forge og Reaper Minis. Kortene og miniaturerne er forankret til spillernes borde ligesom rigtige genstande, hvilket giver folk mulighed for at være med rundt om bordet og opleve handlingen fra deres egne synspunkter eller eksternt via kortet på deres eget bord.

Efterhånden som ARcana bevæger sig mod augmented reality-briller, som dem, der er udviklet af Qualcomm Snapdragon Spaces, vil oplevelsen blive mere og mere problemfri, hvilket gør det muligt for spillere at række ud og flytte miniaturerne, ligesom de ville gøre i det virkelige liv. Fokus er på at bevare de bedste aspekter af traditionelle bordrollespil på trods af skiftet til et digitalt format. Selvom målet ikke er at skabe et videospil, tillader spillets digitale format yderligere funktioner, såsom staveeffekter, vejr og animerede fælder, som Anderson refererer til som “sødelaget”.

🔥 Anbefalede:  Chavi Agarwal: At skrive CV gjort nemt med CView

Mirrorscapes ARcana-platform, der i øjeblikket er i beta, vil snart være tilgængelig på iOS, Android og forskellige XR-operativsystemer, især dem, der bruger Snapdragon Spaces. Mirrorscape ser et stort potentiale i AR-spillet og planlægger at fremvise ARcana på flere branchekonferencer i løbet af sæsonen.

“Først og fremmest er vi først og fremmest mobile og i augmented reality! Dette fører til spontan afhentning af spilsessioner, da du altid har din telefon eller tablet med dig. “Hej, lad os tage sidste weekends spilsession til frokost!” Og med AR kan vi skabe autentiske gameplay-sessioner rundt om bordpladen med dine venner ved hjælp af realistiske, digitale tvillinger af terræn og minis, som folk allerede bruger. Ved at bruge vores platform som visualiseringsværktøj bevarer du stadig den bedste del af rollespil – at se og høre dine venner! Noget du sandsynligvis ikke vil gøre med andre VTT’er. Selvfølgelig er der en lang række andre forbedringer, vi vil annoncere i fremtiden,”

Anderson delte.

Det Los Angeles-baserede selskab blev grundlagt af teknologiveteraner fra Disney, Marvel Studios, SONY og Apple. Mirrorscape bruger AR til at projicere en 3D-spilleplade, fuldende den med figurer, monstre, terræn og bygninger på en flad overflade, såsom et bord. Brugere kan manipulere spillebrikker gennem berøringskontroller og kommunikere med andre gennem stemmechat.

Sidste september gik Qualcomm sammen med Meta for at designe og skabe brugerdefinerede chips til teknologigigantens XR-platform. Qualcomms Snapdragon XR2-chip er en væsentlig komponent til Metas VR Quest 2-headset.

Læs mere: