Apples ‘RealityOS’-navn for mulige VR-headset vises i mystiske varemærkeapplikationer

Følgende artikel hjælper dig med: Apples ‘RealityOS’-navn for mulige VR-headset vises i mystiske varemærkeapplikationer

Hvad kan du forvente af Apples kommende mixed reality-headset

“RealityOS”, der betragtes som det mest sandsynlige navn for Apple Virtual Reality-headset-operativsystemet, er blevet set i en varemærkeansøgning indgivet af et firma baseret i Delaware kaldet Realityo Systems.

Ansøgningen blev noteret i et tweet af Parker Ortolani, en forbrugerproduktchef for The Verge og dets relaterede publikationer.

Varemærkerne er også de eneste, der ejes af dette firma “Realityo Systems LLC.” De blev oprindeligt indgivet den 8. december 2021. Dette var kun to måneder før “realityOS” begyndte at dukke op i Apples kildekode.

— Parker Ortolani (@ParkerOrtolani) 29. maj 2022

Som The Verge bemærker, Apples navn er ikke på denne varemærkeansøgning, men store virksomheder indgiver ofte ansøgninger om varemærker under falske firmanavne som Realityo Systems LLC. Derudover tillader Delawares regler indgivere at forblive anonyme – men adressen, der bruges til RealityOS-varemærket, er den samme, der bruges af et kendt Apple-pseudonym, Yosemite LLC.

Dette er sandsynligvis yderligere bevis på, at Apple er klar til at annoncere sin længe rygtede bærbare, som den kommer efter nylige rapporter om, at teknologigigantens bestyrelse har fået et kig på headsettet.

Dette betyder ikke, at Apple vil introducere headsettet og RealityOS under dets årlige udviklerkonference (WWDC), der starter den 6. juni, men med tempoet i VR- og AR-vedtagelsen, der accelererer, efterhånden som flere virksomheder graver i Web3 og Metaverse, tyder på, at Apple ikke spilder tid i de sidste udviklingsfaser for sin enhed.

Læs mere om, hvad du kan forvente, når Apples VR-bærbare falder her.

Læs relaterede indlæg:

🔥 Anbefalede:  Apples antivirusstrategi til Mac er gået helt forebyggende, men er det nok?