Apples patent foreslår Stylus Pencil som en controller til at spille VR-spil gennem sit Mixed Reality Headset

Følgende artikel hjælper dig med: Apples patent foreslår Stylus Pencil som en controller til at spille VR-spil gennem sit Mixed Reality Headset

US Patent and Trademark Office for nylig frigivet en Apple patentansøgning til at forbedre Mixed Reality headset (Reality Pro), iPad og Mac brugergrænseflader. Patentet forestiller sig en fremtidig version af Apple Pencil, der ligner Stylus, der kan fungere som en controller til VR-spil og apps, der giver brugerne mulighed for at styre interaktioner med virtuelle agenter eller fysiske objekter.

I patenteksemplet holder en bruger en Apple Pencil som en spilcontroller til at flytte objekter eller en karakter i et spil kaldet “Virtual Agent”. Blyanten kan gestikuleres på mange forskellige måder, bankes, rulles, snurres, svirpes og stryges på dens berøringsflade for at styre et VR-spil. Kontrolenheden har sensorer, der registrerer brugerinput gennem berøring og føling på den berøringsfølsomme overflade.

Apples patent foreslår Stylus Pencil som en controller til at spille VR-spil gennem Reality Pro Headset

Apple forklarer, hvordan man bruger øjen- eller bliksporing til at kontrollere bevægelsen af ​​objekter i et spil eller Extended Reality (XR) miljø. Patent fig. 5A viser den første del af et indholdsleveringssystem, mens fig. 5C viser den anden del. FIG. 5B viser eksempeldatastrukturer. Patent opsummerede Apple dette på ét billede.

reality pro apple patentKilde: Patently Apple

Skulle virksomheden vælge at implementere ideen, kan brugere, der allerede ejer en Stylus, muligvis undgå at købe yderligere controllere til Reality Pro-headsettet (hvis blyanten i patentet er Stylus). Desuden har teknologigiganten tidligere patenteret andre metoder til interfacing med virtual reality. Som vist i et af dets dokumenter, foreslår virksomheden at bruge et sæt Apple Watches som controllere i metaverset.

Ifølge billedet nedenfor og en patent fra sidste sommer, Apple Watches kan spore håndbevægelser og kontaktpunkter på håndfladerne ved hjælp af elektroder. Dette giver brugerne mulighed for at styre deres Apple AR/VR headset-skærm.

🔥 Anbefalede:  Microsoft afskediger hele sit etiske AI-team, mens det fokuserer sin indsats på OpenAI
Apples patent foreslår Stylus Pencil som en controller til at spille VR-spil gennem Reality Pro HeadsetKilde: Patently Apple