Apples Mixed Reality Headset, som vil have op til ti kameraer, vil koste op til $3.000

Følgende artikel hjælper dig med: Apples Mixed Reality Headset, som vil have op til ti kameraer, vil koste op til $3.000

Apples Mixed Reality Headset vil ikke være tilgængeligt før det følgende år og vil koste mellem $2.000 og $3.000, ifølge til en undersøgelse foretaget af Bloomberg. Det forventes, at dette vil være et avanceret produkt med en M2-chip på Mac-niveau og mere end 10 kameraer både inden i og uden for enheden.

Apples Mixed Reality Headset, som vil have op til ti kameraer, vil koste op til $3.000

Beskeder, FaceTime og Maps vil alle være tilgængelige i blandet virkelighed på enhedens nye “realityOS”-operativsystem, som vil drive gadgetten. Den indledende iteration af operativsystemet, kodenavnet Oak, arbejdes på internt og burde være klar til ny hardware inden udgangen af ​​næste år.

Et andet afgørende element er det potentielle navn på produktet. Apple er partiet bag varemærkeansøgningerne for “Reality Pro” og “Reality One”, hvilket indikerer, at virksomheden diskuterer mellem de to navne for produktet. I betragtning af navnet på operativsystemet og aktuelle Apple AR-udviklingsværktøjer som RealityKit, er monikeren “Reality” passende.

Apples Mixed Reality Headset, som vil have op til ti kameraer, vil koste op til $3.000

Det er også blevet kendt, at Apple optrapper sine bestræbelser på at promovere gadgetten med indhold takket være de jobopslag, som virksomheden har offentliggjort i løbet af de sidste par måneder. Forretningen søger en softwareudvikler med viden om spilaktive pipelines og visuelle effekter, der kan producere digitalt indhold til augmented og virtual reality-indstillinger.

En hovedbeklædningsvideotjeneste med 3D-indhold, der kan afspilles i virtual reality, foreslås også af annoncerne som noget, Apple har til hensigt at udvikle. Jobopslaget, der direkte refererer til skabelsen af ​​en 3D-mixed reality-verden, er det mest spændende; det antyder, at Apple er engageret i opbygningen af ​​en virtuel indstilling, der ligner Zuckerbergs Metaverse.

🔥 Anbefalede:  12 fantastiske værktøjer til kundefeedback til dit websted

Flere relaterede artikler nedenfor: