Apples Mixed Reality Headset-sæt til 2023-lancering på trods af designerbekymringer

Følgende artikel hjælper dig med: Apples Mixed Reality Headset-sæt til 2023-lancering på trods af designerbekymringer

Apples Mixed Reality Headset-sæt til 2023-lancering på trods af designerbekymringer

Apples mixed-reality-headset, længe ventet og forsinket flere gange, kunne have været endnu længere væk fra dets lancering, hvis virksomhedens designere havde deres vilje. Designteamet advarede efter sigende CEO Tim Cook om, at headset-projektet endnu ikke var klar til at blive lanceret i 2023. På trods af bekymringerne valgte Cook at fortsætte med projektet alligevel, ifølge en ny Financial Times rapport.

Der var uenighed om, hvornår og hvordan virksomhedens oprindelige mixed-reality-produkt skulle frigives. Driftsteamet pressede på for at sende headsettet så hurtigt som muligt, mens designteamet gik ind for at vente og lancere en mere let version år senere. Cook lagde sig på side med Chief Operating Officer Jeff Williams “og tilsidesatte de tidlige indvendinger fra Apples designere om at vente på, at teknologien indhentede deres vision.”

Headsettet har været under udvikling i syv år, dobbelt så længe som iPhone. Headsettet markerer den første computerplatform udviklet udelukkende under Cooks ledelse. I modsætning til iPhone, iPad og Apple Watch, som alle blev udtænkt under vejledning af den afdøde Apple-medstifter Steve Jobs, repræsenterer headsettet en væsentlig milepæl for Cooks embedsperiode.

Apple har været under et enormt pres for at frigive sit mixed-reality-headset siden projektet startede i 2016. Ifølge en tidligere Apple-ingeniør, der arbejdede på produktets udvikling, har virksomheden forsinket lanceringen hvert år i de sidste par år. Dette har skabt betydelige spændinger i Apples interne diskussioner om tidspunktet for lanceringen.

Der har været flere rygter om mixed-reality-headsettet, muligvis kaldet Reality Pro. Det rygtede headset vil have flere bemærkelsesværdige funktioner, såsom avancerede øjen- og håndsporingssystemer, der forbedrer den fordybende oplevelse. Headsettet vil også tilbyde innovative muligheder som FaceTime-baserede videokonferencer og virtuelle mødelokaler. Et af de mest spændende aspekter ved Reality Pro er dens forsøg på at skabe en 3D-version af iPhones styresystem, som kunne være en game-changer for VR/AR-industrien. Derudover er Apple angiveligt ved at udvikle brugervenlig Siri-drevet software, der giver brugerne mulighed for at skabe AR-apps til det kommende headset.

🔥 Anbefalede:  Denne Pixel Fold holdbarhedstest er en af ​​de værste, jeg har set

Læs mere: