Apples mixed-reality-headset har 3D iOS-lignende interface og avanceret øje- og håndsporing

Følgende artikel hjælper dig med: Apples mixed-reality-headset har 3D iOS-lignende interface og avanceret øje- og håndsporing

Apples mixed-reality-headset, som sandsynligvis kommer til at hedde Reality Pro, forsøger at skabe en 3D-version af iPhones styresystem og mange flere avancerede funktioner. Bloombergs Mark Gurman delt yderligere detaljer vedrørende det nye headset.

Reality Pros enestående funktioner omfatter banebrydende øje- og håndsporingssystemer. Headsettet vil også have FaceTime-baserede videokonferencer og virtuelle mødelokaler.

Enheden til $3.000 har til formål at revolutionere virtuelle møder og fordybende video ved at tage en unik tilgang og forstyrre VR-industrien, der i øjeblikket ledes af Meta. Headsettet vil kunne vise fordybende videoindhold, fungere som en ekstern skærm til en tilsluttet Mac og udføre mange af de samme funktioner som iPhones og iPads.

Reality Pro vil have flere eksterne kameraer til at spore en brugers hænder og interne sensorer til at spore øjnene. På den måde kan brugeren interagere med enheden ved at se på et element på skærmen, såsom en knap, app-ikon eller listepost. Brugere vil være i stand til at aktivere en opgave ved at knibe deres tommelfinger og pegefinger sammen i stedet for at holde en håndcontroller. Denne tilgang adskiller sig fra andre headsets, da de typisk kræver en håndcontroller.

Headsettet vil have to ultrahøjopløselige skærme (udviklet med Sony) til at understøtte VR og en samling eksterne kameraer, der muliggør en AR “pass-through mode”, som giver brugeren mulighed for at se den virkelige verden gennem kameraerne på kameraet. headset.

Apple vil også levere brugerdefinerede linser til brugere, der bærer receptpligtige briller. Reality Pro vil have en Digital Crown, der ligner den på Apple Watch, der giver brugerne mulighed for at skifte mellem VR og AR. Nogle funktioner kan dog stadig blive ændret eller annulleret, da produktet stadig er under udvikling.

🔥 Anbefalede:  Jeg vil ikke arbejde mere, men jeg har brug for pengene

Ifølge Bloomberg har Apples teknologiudviklingsgruppe på over 1.000 mennesker arbejdet på projektet i over syv år. Teknikvirksomheden regner med, at holdet vil generere ny indtjening. VR har dog vist sig at være en svær udfordring for selv de største teknologivirksomheder. På trods af forventninger om, at industrien (sammen med AR) kan nå op på 450 milliarder dollars ved udgangen af ​​årtiet, betragtes VR-headset stadig kun som nicheprodukter. Meta har allerede lidt betydelige tab i sine bestræbelser på at dominere markedet.

Apple skulle frigive sit XR-headset til foråret. Virksomheden planlægger også at udvikle en billigere version af $3.000-enheden.