Apples Mac Studio er nu officielt en lillebitte Mac Pro med M2 Ultra

Følgende artikel hjælper dig med: Apples Mac Studio er nu officielt en lillebitte Mac Pro med M2 Ultra

Apple afslørede netop under WWDC 2023, at der snart kommer en ny version af Mac Studio, og det ser ud til, at det bliver et af Apples mest kraftfulde produkter til dato – alt takket være den nyligt annoncerede M2 ​​Ultra-chip, som også driver en nye Mac Pro.

M2 Ultra, tilgængelig i en af ​​versionerne af Mac Studio, fordobler de allerede intense muligheder for M2 Max. Her er hvad du behøver at vide.

Æble

Mange forventede Mac Pro, men Apple afslørede, tro mod tidligere læk, også det nye Mac Studio. Minicomputeren, der henvender sig til professionelle, udkommer i mindst to varianter.

Den billigste model har M2 Max, som vi allerede kender fra Apples 2023 MacBook Pro. Denne chip har en 12-core CPU og en 30-Core GPU, og den har maksimalt 96 GB hukommelse. Ligesom den forrige generation fordobler M2 Ultra, hvad M2 Max var i stand til at tilbyde, og det bringer os nogle ret vanvittige specifikationer.

Æble

Apple har nu bekræftet, at M2 Ultra kommer med en 24-core CPU, en op til 76-core GPU og 192 GB samlet hukommelse, hvilket giver os hele 800 GB/s hukommelsesbåndbredde. Chippen blev lavet baseret på en 5nm-procesknude og kombinerer i det væsentlige to M2 Max-chips gennem Apples UltraFusion-arkitektur.

For fagfolk som grafiske designere og videoredigerere vil den nye Mac Studio sandsynligvis levere en kæmpe opgradering. Apple forudser, at M2 Ultra har en op til 20 % hurtigere CPU og en op til 30 % hurtigere GPU end M1 Ultra.

🔥 Anbefalede:  AI hjælper med at træne teams af kollaborative robotter og droner

Igennem præsentationen fremhævede Apple også, at den nye Mac Studio vil have et betydeligt forspring i forhold til den seneste 27-tommer Intel-baserede iMac – det nye Studio siges at være op til seks gange hurtigere. Derudover oplyser Apple, at M2 Ultra har langt mere hukommelse end selv de mest avancerede workstation-grafikkort, hvilket betyder, at den kan tackle opgaver, som diskrete GPU’er ikke engang kunne drømme om.

M2 Max Mac Studio er heller ikke noget at vende næsen op af. Apple siger, at den vil være i stand til at gengive op til 50% hurtigere end M1 Max-versionen af ​​mini-pc’en, og den vil også tilbyde op til 25% forbedret ydeevne for udviklere, der arbejder i Xcode. M2 Ultra forbedrer kun det og forbedrer 3D-gengivelsen i oktan med op til tre gange og videobehandlingen i DaVinci Resolve med op til 50 %.

Æble

Ud over ydeevneforøgelserne tilbyder Apple også forbedrede tilslutningsmuligheder og muliggør op til 8K opløsning med 240Hz på Mac Studio. Hvis du får M2 Ultra-modellen, vil din pc også understøtte op til seks Pro Display XDR-skærme. Pc’en har også en 10 Gb Ethernet-port, to USB-A-porte samt to USB-C- og fire Thunderbolt 4-porte. Der er også en SD-kortplads.

Mac Studio er allerede tilgængelig for forudbestilling og vil være tilgængelig hos forskellige forhandlere fra og med tirsdag den 13. juni. Den billigste model starter ved $1.999, men selvfølgelig øgede prisen også ved at booste dens specifikationer.