Apples AI-planer er usikre, da pionerer diskuterer teknologiens risici

Følgende artikel hjælper dig med: Apples AI-planer er usikre, da pionerer diskuterer teknologiens risici

Apple har været stærkt involveret i kunstig intelligens forskning, men har holdt en lav profil indtil videre. CEO Tim Cook sagde AI er “interessant”, men der er en række problemer med teknologi. To førende AI-akademikere har sagt, at Apple bør sætte udviklingen af ​​avanceret AI på pause. En kort historie om chatbots.

Apples AI-planer er usikre, da pionerer diskuterer risiciene ved teknologienpexels.com

Generativ AI-teknologi som ChatGPT er ansvarlig for store ændringer i teknologien. I over 50 år har folk arbejdet på at gøre computere i stand til at bestå Turing test: dette krævede, at computere genererede interaktioner, der ikke kunne skelnes fra menneskelige interaktioner. ELIZA var en af ​​de tidligste chatbots, som formåede at narre nogle mennesker til at tro, at det var en rigtig person.

ChatGPT og Bard bruger tekstanalyse til at give menneskelignende reaktioner på spørgsmål. De bruger statistikker til at forudsige, hvilket ord der er størst sandsynlighed for at følge efter. De er blevet mere og mere sofistikerede til det punkt, hvor outputtet kan være overbevisende. Apple er forsigtig med at bruge Siris nye teknologi til at gøre stemmeassistenten smartere. Virksomheden forsøger sjældent at være den første til at markedsføre med ny teknologi, da den foretrækker at se, hvad andre gør for at finde ud af for at lære af deres fejl og gøre det bedre.

Bing er mest kendt for deres chatbots, men de har også avanceret AI. Virksomheden vil gerne påpege, at Apple bruger AI til Siri.

Apple listede nogle af dem præstationer i AI, såsom at skabe funktioner som falddetektion, kollisionsdetektion og Apple Watch’s EKG. Virksomheden nævnte disse funktioner som at redde folks liv. Men de nævnte også “problemer” med teknologien. Selv de mest berømte AI-pionerer kan ikke blive enige om alvoren af ​​problemer som klimaændringer.

🔥 Anbefalede:  Apples Mac Studio er nu officielt en lillebitte Mac Pro med M2 Ultra

Geoffrey Hinton var så optaget af farerne ved AI-løsninger, der er under udvikling, at han forlod sin rolle på Google for frit at kunne diskutere risici. Han mener, at det er “fuldstændig urealistisk” at stoppe udviklingen af ​​kunstig intelligens nu. Han fortalte Routere i et interview: “Jeg er i lejren, der mener, at det er en eksistentiel risiko, og det er tæt nok på, at vi burde arbejde meget hårdt lige nu og bruge mange ressourcer på at finde ud af, hvad vi kan gøre ved det. ”

På den anden side mener Jürgen Schmidhuber, kaldet “AIs fader” for sit arbejde med naturlig sprogbehandling og neurale netværk, at de farer, AI udgør, er blevet overdrevet af dens modstandere. AI vil udvikle sig til det punkt, hvor den overgår menneskelig intelligens og ikke har nogen interesse i mennesker. Som mennesker drager fordel af og bruger værktøjer udviklet af AI, vil AI-systemer blive mere afhængige af os.

Del dine tanker i kommentarerne.

  • Det Hvide Hus annoncerede planer om at tage fat på AI-relaterede risici og muligheder, da vicepræsident Kamala Harris mødes med store teknologichefer for at diskutere sikkerhedsforanstaltninger. Administrationen siger, at National Science Foundation vil bruge 140 millioner dollars på at lancere syv nye nationale AI-forskningsinstitutter. Institutterne forventes at bruge AI-forskning på kritiske områder som klima, landbrug, energi, folkesundhed, uddannelse og cybersikkerhed.

Læs flere relaterede artikler: