Apple vil sandsynligvis frigive sit VR/AR-headset i 2023

Følgende artikel hjælper dig med: Apple vil sandsynligvis frigive sit VR/AR-headset i 2023

Meta vil snart have en direkte konkurrent til sit Oculus Quest Headset. Selvom det Cupertino-baserede teknologiselskab ikke ser ud til at være det udvikler sig a Metaverse forventes Apple at lancere AR/VR-headsettet næste år

Apple Worldwide Developers Conference (WWDC) begynder i dag. Den fem dage lange begivenhed (6.-10. juni) vil introducere en håndfuld nye produkter, herunder iOS 16, iPadOS 16, tvOS 16, macOS 13 og watchOS 9. Bloomberg noter at selvom Apple næppe introducerer sit VR/AR-headset på WWDC, så vil det stadig være det mest omtalte. Ifølge Financial TimesApples headset “er ved at blive dets mest betydningsfulde nye produkt siden iPhone”, som først dukkede op på markedet for 15 år siden.

Nogle kilder rapport at Apple er begyndt at arbejde med Hollywood-filmskabere som Jon Favreau (Mandalorianeren) for at skabe videoindhold, der kombinerer fysiske og virtuelle verdener.

Mixed-reality-headsettet “bruger sandsynligvis kameraer til at overføre et billede af omverdenen til en højopløsningsskærm, der kan overlejre digitale objekter på fysiske omgivelser og kan ankomme i marts næste år,” Anshel Sag, hovedanalytiker hos Moor Indsigt og strategi, fortalte Reuters.

I december 2021 indgav Realityo Systems LLC et varemærke for RealityOS — sandsynligvis navnet på det operativsystem, som teknologigiganten udvikler til VR/AR-headsettet.

Ifølge Apple Insider, Apples CEO Tim Cook mener, at augmented reality har mere potentiale end virtual reality. Virksomheden har været hemmelighedsfuld omkring dets debut-headset – og har ikke bekræftet det offentligt endnu – men flere oplysninger skulle dukke op efter WWDC.

Microsoft og Google er også efter sigende i gang med at udvikle digitale 3D-produkter, der vil blande det fysiske med det virtuelle. VR/AR – eller XR, for udvidet virkelighed – løbet er i gang.

🔥 Anbefalede:  Økonomi gjort let: Bedste bøger til at forstå økonomi på en enkel måde

Læs relaterede indlæg: