Apple udsætter lanceringen af ​​AR-briller, og planlægger i stedet at udvikle et billigere mixed-reality-headset

Følgende artikel hjælper dig med: Apple udsætter lanceringen af ​​AR-briller, og planlægger i stedet at udvikle et billigere mixed-reality-headset

Apple udsætter lanceringen af ​​AR-briller, og planlægger i stedet at udvikle et billigere mixed-reality-headset

Apples planer om at udgive sit første mixed-reality-headset i år er stadig på vej. Det californiske selskabs planer for augmented reality-briller er dog blevet forsinket på ubestemt tid eller vil måske slet ikke ske på grund af tekniske vanskeligheder, Bloomberg rapporter.

IPhone-producenten havde oprindeligt tænkt sig at frigive AR-brillerne omkring et år efter lanceringen af ​​sit mixed-reality-headset, men det er blevet sat i bero. I stedet planlægger Apple at frigive en mere overkommelig version af mixed-reality-headsettet i 2024 eller begyndelsen af ​​2025, ifølge kilder, der er bekendt med sagen.

Mark Gurman, som for nylig skrev en artikel til Bloomberg om rygter om Apples VR/AR-headset Reality Pro, sagde, at Apple “vædder på, at AR- og VR-enheder kan være en stor pengeskaber, men de tekniske udfordringer ved at producere et forbrugervenligt produkt er blevet forvirret. meget af den teknologiske verden.”

“Apples oprindelige drøm om at tilbyde et par letvægts AR-briller, som folk kunne bære hele dagen, ser nu ud til at være mange år væk – hvis det overhovedet sker.”

tilføjede Gurman.

Apples nye headset har en høj pris på omkring $3.000 på grund af dets avancerede og højopløselige skærme, flere kameraer, sensorer og specialiserede processorer. Enheden har også en Mac-grade M2-processor og en dedikeret chip til at håndtere fordybende billeder, udtalte Bloomberg.

Virksomheden søger dog at frigive en billigere version af headsettet, der bruger chips svarende til dem, der findes i iPhones i stedet for dyrere Mac-komponenter. Enheden konkurrerer med Metas VR-headset, som har en lavere (men stadig høj) pris på $1.500.

🔥 Anbefalede:  Her er, hvordan Google Søgning planlægger at tackle clickbait

Et mixed reality-headset er en enhed, der fordyber brugeren fuldstændigt i et computergenereret miljø, blokerer den virkelige verden ude og giver en fuldstændig lukket oplevelse. Augmented reality-briller forbedrer på den anden side den virkelige verden ved at overlejre digital information på brugerens syn på miljøet.

Apples udfordringer med at udvikle en ny produktkategori fremhæver vanskelighederne ved at introducere en markedsklar AR/VR-enhed. Virksomheden er optimistisk om, at disse teknologier kan være en betydelig indtægtskilde, men de tekniske vanskeligheder ved at skabe et brugervenligt produkt har vist sig at være en væsentlig hindring for mange teknologivirksomheder, inklusive Apple.

“Jeg gætter på, at ingen i branchen er overrasket over, at vi først har brug for en hel bølge af hybride VR/AR-briller (Quest Pro, Vive XR Elite, Magic Leap … og endda Apples eget XR-headset), før markedet er klar til daglig brug AR-briller. At få hardwaren rigtigt er én ting, men lad os ikke glemme økosystemet og en perfektioneret brugergrænseflade nedenunder,”

grundlægger og COO af Tropos AR, Sven Van de Perre, delte sin mening i en LinkedIn indlæg.