Apple ‘Reality’ AR/VR-headset: større læk deler nye detaljer

Følgende artikel hjælper dig med: Apple ‘Reality’ AR/VR-headset: større læk deler nye detaljer

En ny rapport afslører flere interessante detaljer om Apples AR/VR-headset, som forventes at ankomme i 2023. Apple forbliver tavs om dette produkt, men der har været indgivet nok patenter, såvel som lækager, til at bekræfte, at iPhone-producenten har forsket intensivt i den første af flere AR-wearables.

De seneste nyheder kommer fra The Information, som har leveret nogle af de mest detaljerede data for enhver lækker hidtil. Headsettet forventedes allerede at være utroligt let, hvilket kunne skyldes, at batteriet blev båret rundt om taljen, som forklaret i rapporten. Apples VR-løsning siges at have et hot-swap-design til batteriet, der ville gøre den rapporterede en-til-to-timers batterilevetid mindre irriterende.

Apple AR/VR headset gengivelse Ian Zelbo

Da det er et Apple-produkt, er listen over materialer – aluminium, kulfiber og glas – ikke overraskende. Synsfeltet forlyder at være 120 grader, hvilket ville overgå de fleste VR-headsets, og der forventes også et meget højopløst display med tynd optik. Højttalere kunne være indbygget i pandebåndet, men tilsyneladende kan en H2-chip være inkluderet for at give ultra-lav latensforbindelse til Apples AirPods Pro 2.

En farvegennemgang er givet, da Apples administrerende direktør Tim Cook har udtalt sig om sin støtte til AR som fremtidens teknologi. Skift til en mixed reality-visning vil angiveligt ske ved at rotere en digital krone, der ligner den kontrol, der findes på Apple Watch og AirPods Max.

Blandt de mest interessante detaljer i rapporten er påstanden om, at iOS-apps vil kunne køre i Apples AR/VR-headset i en todimensionel visning. Hvis det er sandt, vil dette give øjeblikkelig adgang til et stort antal apps for at give mere værdi, mens udviklere skaber apps specifikt til det nye headset.

🔥 Anbefalede:  Nye 256 GB Mac Mini og 512 GB MacBook Pro har langsommere SSD-hastigheder end tidligere modeller

Apps vil i sidste ende blive bygget med Apples Reality Kit-software, men det enormt populære Unity-udviklersæt kan muligvis også understøttes. Det kan være svært at få nok apps til at retfærdiggøre den rygtede pris på $2.000 til $3.000 på Apple Reality-headsettet, da dette ville være Apples første VR-headset.