Apple afviser skylden i iCloud Hack, Yelp renset for afpresning og mere… [Tech News Digest]

Følgende artikel hjælper dig med: Apple afviser skylden i iCloud Hack, Yelp renset for afpresning og mere… [Tech News Digest]

Også Xbox One-udvidelse på vej, Netflix kan lide Facebook, BlackBerry driller et eller andet, Destiny Planet View og vædderen, der hader droner.

Apple forsvarer sig efter Fappening

Apple har erklæret sig uskyldig i begivenhederne omkring Fappening, hvor hundredvis af nøgenbilleder af berømtheder blev lækket online. I en erklæring om sin undersøgelse af hændelsen erklærede Apple, at “” I stedet var dette “”

MAKEUSE AF DAGENS VIDEORUL FOR AT FORTSÆTTE MED INDHOLD

Med andre ord, det var ikke vores skyld. I stedet var det naturligvis hackernes skyld, der stjal billederne, men også de pågældende berømtheder, der sandsynligvis ikke “” Apple har ret i at pege fingeren på andre parter, men det må tage en del af skylden her for at udvikle og vedligeholde en tjeneste i iCloud, som er blevet kompromitteret på en eller anden måde.

Uanset hvilke tredjepartsværktøjer der måtte være blevet brugt i dette hack, må pengene stoppe et sted. Nemlig Cupertino.

Yelp ryddet for afpresende virksomheder

Yelp er blevet renset for anklager om at have afpresset virksomheder [PDF link] ind i annoncering på webstedet, hvor en føderal appeldomstol stadfæstede en tidligere beslutning om at frikende webstedet. Yelp blev trukket for retten på grund af et gruppesøgsmål fra flere ejere af små virksomheder, som hævdede, at virksomheden havde indledt en lyssky kampagne designet til at forsøge at tvinge virksomhederne til at købe annoncer.

Beskyldningerne omfattede fjernelse af positive annoncer, når en virksomhed afviste at købe annoncer, og tilbud om at skjule negative anmeldelser, hvis og når der blev købt annoncer. Yelp afviste alle påstandene, og retten besluttede, at disse hændelser højst udgjorde “”

🔥 Anbefalede:  Bedste canadiske flyselskabaktier at se i juli 2023

Vores egen undersøgelse af påstandene kastede modstridende meninger op, men hvad angår domstolene, er juryen ikke længere ude.

Microsoft udvider Xbox One-tilgængeligheden

Xbox One lanceres i 28 nye lande til september. Næsten et år efter, at Xbox One oprindeligt blev lanceret, ruller Microsoft spillekonsollen ud til lande som Japan, Indien, Kina, Rusland, Belgien og Sverige. Den fulde liste over nye lande og tidsplanen for lanceringer kan ses på Xbox Wire.

Netflix kan lide Facebook-anbefalinger

http://youtu.be/VOBpprQdZTI

Netflix udruller en social anbefalingsfunktion, der giver brugerne mulighed for privat at foreslå indhold til deres venner på Facebook. Netflix-abonnenter, der har tilsluttet deres Facebook-konti, vil være i stand til at sende en advarsel til venner efter at have set en film eller et tv-program. Du kan selvfølgelig allerede sende en besked til venner om nævnte indhold, men dette automatiserer processen. Bruger Facebook. Som vi alle bruger på trods af hader at gøre det.

BlackBerry forsøger at out-Apple Apple

Hvem har brug for at se Apple afsløre iPhone 6 den 9. september, når BlackBerry afslører Gud ved hvad den 24. september? Det rigtige svar er “”, men vi formoder, at der vil være mere buzz omkring førstnævnte end sidstnævnte. Med en drilleri af “” virker det sandsynligt, at BlackBerry Passport vil være stjernen i showet. Og ligesom os vil jeg vædde på, at du ryster af begejstring over udsigten.

Bungie afslører Destiny Planet View

Som en del af deres bestræbelser på at opbygge en hype for udgivelsen af ​​Destiny, har Bungie lavet en hjemmeside, der giver spillere mulighed for at udforske de steder, der ses i spillet. De tre steder er tilfældigvis Månen, Mars og Venus engang i fremtiden, efter at de er blevet befolket og derefter tabt til fremmede angribere. Alt sammen kan udforskes på street view-niveau takket være Googles teknologi. Dette er måske bare en salgsfremmende indsats, men det er stadig meget sjovt.

🔥 Anbefalede:  9 private og anonyme betalingsmetoder: Vejledning for 2023

Denne vædder hader droner og deres ejere

Og endelig, hvis du vil have din nye drone til at forblive i ét stykke, må du ikke flyve den for tæt på en vædder. Denne lille fyr tager ikke så godt imod at blive summet, og støder dronen ind i en busk. Så jager han ejeren af ​​dronen (droneren?) væk, når han kommer for at samle sit flyvende øje på himlen.

Så det viser sig, at selv dyr bryder sig om at blive udspioneret. NSA bør tage det til efterretning.

Dine syn på dagens tekniske nyheder

Behøver Apple at påtage sig noget af skylden for lækagen af ​​berømthedsnøgenbilleder? Har du nogen personlige historier om håndteringen af ​​Yelp? Hvad tror du, BlackBerry vil annoncere den 24. september?

Fortæl os dine tanker om dagens tekniske nyheder ved at skrive til kommentarfeltet nedenfor. Fordi en sund diskussion altid er velkommen.

Billedkredit: Ivan Bandura via Flickr

Table of Contents