ApeCoin-fællesskabet stemmer, om de vil blive på Ethereum eller ej

Følgende artikel hjælper dig med: ApeCoin-fællesskabet stemmer, om de vil blive på Ethereum eller ej

via Unsplash

Afstemningen nærmer sig i øjeblikket en afslutning blandt ApeCoin DAO-fællesskabet om, hvorvidt de vil beholde deres token direkte på Ethereum blockchain. Tilbage i maj introducerede de AIP-41en aktiv foranstaltning, der afvejer fordele og ulemper ved at migrere til en ny kæde, som svar på en 30. april tweet fra Yuga Labs, BAYC’s moderselskab. Mens stemmesedlen stadig er åben i tre dage mere, ser det ud til, at DAO har forpligtet sig til at holde fast i Ethereum – især efter nogle få større aktionærers tilbøjelighed til at nogle forretninger har sammenlignet med “hvaler”.

Det hele startede med den meget hypede annoncering af BAYC’s Otherside Metaverse. Gløden nåede en sådan feberhøjde, at lanceringsdagen for at slå land i Otherside i gang med en total gaskrig, der overvældede Ethereum-blockchainen og skabte et PR-mareridt for BAYC.

“Vi er klar over, at nogle brugere havde mislykkede transaktioner på grund af den utrolige efterspørgsel, der blev tvunget gennem Ethereums flaskehals,” tweetede Yuga Labs den 30. april. “Til de af jer, der er berørt, sætter vi pris på jeres vilje til at bygge sammen med os – ved, at vi har fået din ryg og vil refundere din gas.”

I et andet tweet den 30. april, der understøttede bevægelsen, skrev Yuga Labs: “Vi beklager, at vi har slukket lyset på Ethereum i et stykke tid. Det synes helt klart, at ApeCoin bliver nødt til at migrere til sin egen kæde for at skalere korrekt. Vi vil gerne opfordre DAO til at begynde at tænke i denne retning.”

🔥 Anbefalede:  De bedste tidspunkter at poste ruller på Instagram i 2023 (nyt)

Ifølge ApeCoin DAOs forum ramte emnet ordet den følgende dag, den 1. maj. Det er deres eneste aktive bevægelse i øjeblikket. DAO-medlem ASEC foreslog “AIP-41: Hold ApeCoin i Ethereum-økosystemet”, som har været vidne til ivrig diskussion siden. Disse forhandlinger har overvejende rettet sig mod at udforske L1- og L2-løsninger.

“Vi, ApeCoin DAO, mener, at ApeCoin i det mindste for øjeblikket bør forblive inden for Ethereum-økosystemet og ikke migrere andre steder til en L1-kæde eller sidekæde, der ikke er sikret af Ethereum,” lyder motionens abstrakt. Deres motivation, som anført: “At migrere til en anden kæde er en kostbar, risikabel og kompleks bestræbelse med mange bevægelige dele, der, hvis de ikke overvejes eftertænksomt, kan resultere i katastrofalt tab eller i værste fald opgivelse af Yuga Labs og andre enheder, der ellers ville have betydning for ApeCoin.”

En bruger ved navn Bigga Than Jesus støttede at blive hos Ethereum lige ud af porten. “Der kunne have været løsninger for at undgå gaskrigen,” skrev de i en kommentar den 1. maj. “Vi kunne have udbygget disse niveauer og timeout prægning og mange andre løsninger.” AIP-41’s begrundelse påpeger dog, at “Mange Layer 2-løsninger, der er sikret af Ethereum, og udviser en meningsfuld forbedring i forhold til gebyrer og hastighed,” bl.a. “Arbitrum 4 og Optimisme 3eller zk-Rollups som f.eks StarkNet 5, zkSync 1og Polygon Hermez 6.”

Polygon og zk-Rollups har fremkaldt byger af diskussion. Den 2. maj skrev en bruger ved navn RKZN: “Jeg tror, ​​ZkSync også kunne være en god kandidat her. De er en fuldt EVM-kompatibel zk-rollup, der snart lanceres.” StarkEx nåede tilsyneladende også ud til DAO for at dele deres platforms fordele. “Jeg tror personligt, StarkEx kunne være den bedste løsning for os (ApeX lyder cool btw),” skrev bruger K9, en anden fortaler for at forblive i Ethereum-økosystemet. “I dette tilfælde vil StarkWare kun fungere som en tjenesteudbyder.”

🔥 Anbefalede:  Sådan rettes "Feedback påkrævet" på Instagram (løst)

For 13 dage siden nedskød RufusXavier muligheden for at indgå kontrakter med Polygon og sagde: “Polygons noder drives af binance. Det er ikke decentraliseret. Det er ikke en L2. Det er en sidekæde, der ikke er sikret af L1. Ingen polygon.”

I en erklæring leveret til Metaverse Post, NFT markedsplads WeWay‘s medstifter og administrerende direktør Fuad Fatullaev skrev: “Den aktuelle virkelighed i afstemningskampagnen om hvorvidt ApeCoin skal beholdes på Ethereum-netværket eller ej ser ud til at favorisere dem, der ønskede at bevare status quo. Mens Yuga Labs tror på at skabe en ny kæde til at håndtere skalerbarheden og transaktionsomkostningerne for Bored Ape and Otherside-metaverse-projektet, mener ApeCoin DAO og et væld af andre, at Ethereum-netværket er det bedste bud for nu.”

“Forslaget om at opretholde Ethereum-netværket, hvis det bliver vedtaget, vil betyde, hvor meget affinitet investorer, der omfavner metaverset, har til Ethereum,” fortsatte Fatullaev. “I det bredere perspektiv indebærer det, at Ethereum, på trods af dets nuværende overbelastninger og skalerbarhedsudfordringer, stadig bliver æret som det mest foretrukne netværk for Web3.0, hvis udsigter forbedres yderligere med den kommende sammenlægning af PoW-modellen og PoS-konsensusnetværket går i luften i august.”

Fra pressetid, lidt over 71% af DAO-medlemmer har stemt for at blive hos Ethereum, og kun 28% har stemt imod. Ifølge foranstaltningens oplysninger vil der ikke være yderligere trin forbundet med AIP. Der er ingen omkostninger involveret, og dens startdato ville være øjeblikkelig, “med eventuelle konkurrerende AIP’er tilbageholdt indtil efter en periode på 3 måneder efter accepten af ​​denne AIP.” Der er dog stadig tre dage tilbage af afstemningen, så følg med.

🔥 Anbefalede:  LG siger, at dets G3 OLED evo TV vil være 70 % lysere uden synligt væggab

Læs relaterede indlæg: