ApeCoin DAO finansierer The Bored Ape Gazette med $150.000

Følgende artikel hjælper dig med: ApeCoin DAO finansierer The Bored Ape Gazette med $150.000

ApeCoin DAO, en decentraliseret autonom organisation, støttet af Yuga Labs, vil give nyhedssiden “The Bored Ape Gazette” $150.000.

The Bored Ape Gazette dækker nyheder fra Yuga Labs’ NFT-projekter – herunder The Bored Ape Yacht Club, Mutant Apes, Kennel Club og Otherside.

Den 17. juni indførte The Gazette en forslag der hedder: “Vi tror fuldt ud på kraften og støtten fra dette samfund og vil gerne arbejde for det på fuld tid. Vi har en plan om at forvandle Bored Ape Gazette til en bæredygtig forretningsmodel i løbet af et år, og jeg anmoder om et tilskud fra samfundet for at hjælpe mig med at nå dette mål.”

Mere end en million indehavere af ApeCoin-tokens, der bruges som styringstoken for ApeCoin DAO, stemte for forslaget. Som et resultat vil ApeCoin DAO give The Bored Ape Gazette $150.000 til at oprette et 24-timers nyhedsbrev og renovere hjemmesiden.

TAK » The Gazettes AIP bestået med 88 % støtte!

Jeg ser frem til at transformere webstedet og dække dette fællesskab i mange år fremover!

Tjek avisens nye understak nedenfor, og sørg for at abonnere på avisens ugentlige nyhedsbrev: https://t.co/yJmrN9guuN

— The Bored Ape Gazette🍌 (@BoredApeGazette) 28. juli 2022

$150.000 er de samlede omkostninger for det første år. Derudover vil forfatter og chefredaktør Kyle Swenson få en løn på 84.000 dollars. Han vil være ansvarlig for nyhedsindhold med Yuga Labs-tema og udviklingen af ​​et nyhedsbrev fra Bored Ape Gazette hver anden uge.

De andre $66.000 vil blive brugt til hjemmesidefornyelse og freelanceskribenters betalinger. Sidstnævnte vil modtage $100 per historie, ifølge Kyle Swenson. På en sidebemærkning sigter ApeCoin DAO efter at ansætte medlemmer af fællesskabet til dette job.

“Vi tror fuldt ud på kraften og støtten fra dette samfund og vil gerne arbejde for det på fuld tid. Vi har en plan om at forvandle Bored Ape Gazette til en bæredygtig forretningsmodel i løbet af et år, og jeg anmoder om et tilskud fra samfundet for at hjælpe mig med at nå dette mål,” sagde Swenson.

Læs relaterede indlæg:

🔥 Anbefalede:  Forsinker AMD Ryzen 7000 for at give Ryzen 5000 mere tid til at skinne?