Anthony Hopkins ønsker at slutte sig til den kendte NFT-samlerkreds

Følgende artikel hjælper dig med: Anthony Hopkins ønsker at slutte sig til den kendte NFT-samlerkreds

Anthony Hopkins, en dobbelt Oscar-vinder, sagde på Twitter, at han er “overrasket over alle de store NFT-kunstnere” og spurgte berømthederne Snoop Dogg, Jimmy Fallon og Reese Witherspoon til råds om, hvilken første NFT han skulle købe.

Hopkins ændrede også sit Twitter-kontonavn til AHopkins.eth efter han købt ENS (Ethereum Name Service) på OpenSea for omkring en måned siden, selvom hans OpenSea-konto ikke har foretaget nogen køb indtil videre.

Skuespillerens tweet blev viralt, hvor mange af hans følgere foreslog NFT-samlinger, postede links og promoverede deres egne samlinger. Nogle brugere begyndte at fortælle ham i kommentarerne om ikke at købe NFT’er og hævdede, at digitale samleobjekter er svindel. Nogle få foreslog endda, at Hopkins’ Twitter-konto blev hacket.

Youtuberen og de sociale medier-influencer Logan Paul promoverede sine polaroid NFT’er “Originals” til Hopkins. Paul har dog en dårligt ry i NFT-verdenen og er kendt for at trække tæpper, promovere svindel og bedrage sine følgere.

Snoop Dogg fortalte Hopkins for at sende en sms til ham via hans anden Twitter-konto, Cozomo de’ Medici. Tv-stjernen Jimmy Fallon svarede i et retweet og tilføjede et billede af sig selv, der overvejede.

Jeg elsker dit overvejende billede. Der er en flok gode kunstnere derude, og det er generelt et sjovt fællesskab. Men som den store Aaron Neville engang sagde “Jeg ved ikke meget – men jeg ved, jeg elsker dig.” Og det er måske alt, du behøver at vide. DM mig. https://t.co/uQ1mC2zy40 pic.twitter.com/ljQrxllo3X

— Fallon.eth (@jimmyfallon) 8. juni 2022

Sidste år blev “Zero Contact”, en sci-fi-thrillerfilm med Hopkins i hovedrollen, udgivet på Vuele NFT-filmplatformen. Filmen blev ikke opfattet godt, med kun en vurdering på 14 % på Rotten Tomatoes og en 3,4/10 på IMDb. “Zero Contact” var formentlig den første film, der havde premiere på en NFT-platform.

Læs relaterede indlæg:

🔥 Anbefalede:  5 tips til at få mest muligt ud af Google Search Console som udgiver i 2023