Anonyme Legion-beskeder BAYC-indehavere

Følgende artikel hjælper dig med: Anonyme Legion-beskeder BAYC-indehavere

Den uofficielle Twitter-konto for Anonymous Legion anklagede Bored Ape Yacht Club NFT-samlingen for nazisme, racisme, okkultisme og simianisme. Den 14. august offentliggjorde den påståede hacktivist-gruppe en dedikeret video på en uofficiel anonym Twitter-konto.

“Når vi navigerer gennem den kuraterede forskning, der åbent binder kunstværket til disse anklager, med eksempel efter eksempel, kan vi ikke lade være med at undre os over, hvorfor ingen af ​​disse anklager rent faktisk er blevet sat til ro,” siger den anonyme person i videoen. “Anonym ønsker at tage sig tid til at åbne en diskussion om BAYC-kollektionen sammen med entusiasternes bevidsthed og dens skaberes hensigt.”

Stilen på videoen ligner meget de originale Anonymous Legion-meddelelser. Flere Twitter-brugere har dog formodet, at kunstneren Ryder Ripps stod bag videoen. Dertil kommer den Anonyme konto som følges af otte millioner mennesker har ikke offentliggjort videoen.

På den anden side er det værd at bemærke, at personer, der hævder, at Anonyme er Ripps, har Bored Ape Yacht Club-profilbillederne.

Hej ryder ripps, du er stadig til grin som altid.

— BallerThrowdown (@BallerThrowdown) 14. august 2022

Klart falsk. Anon tackler korrupte regeringer, ikke nicheinternettegnefilm. En ny lav til RR & Co.

— Hoffy0x.eth/ hoffy.tez (@hoffy0x) 14. august 2022

Jeg ved ikke, hvorfor yuga-folket bliver helt vilde med den anonyme video.. hævder, at den er “falsk”? videoen sagde lige, at hackergruppen undersøgte anklagerne.. Jeg troede, de ikke havde noget at skjule? hvis det er tilfældet burde de være ekstatiske nej?

— RYDER-RIPPS.ETH 🔜 (@ryder_ripps) 15. august 2022

Bored Ape Yacht Club NFT-projekt, skabt af Yuga Labs, blev tidligere anklaget for racisme og nazisme. Ryder Ripps, en amerikansk konceptuel kunstner, kreativ direktør og programmør, var den første til at del de foruroligende ligheder mellem BAYC-træk og nazistiske billedsprog.

Yderligere sluttede YouTube fitnessblogger Philion sig til forskningen. I juni i år delte han en times videosekvenser, der fremhæver Bored Apes’ billeder og nazistiske referencer bag.

Derudover skabte Ryder Ripps i maj en NFT-kollektion kaldet “RR/BAYC”, som er en nøjagtig kopi af den originale Bored Ape Yacht Club-kollektion. Den 24. juni sagsøgte BAYC Ripps for falsk reklame, cybersquatting, påstand om krænkelse af varemærker og unfair konkurrence.

I skrivende stund fortsætter den juridiske kamp.

Relaterede artikler:

🔥 Anbefalede:  Amazon produktvideoer 101