Ankur Capital: Hjælper iværksættere med at nå deres drømme!

Følgende artikel hjælper dig med: Ankur Capital: Hjælper iværksættere med at nå deres drømme!

Rollen som venturekapital er i høj grad essentiel, ligesom vigtigheden af ​​en perfekt forretningsidé er det. Selvom de kommer fra meget forskellige baggrunde, Rema Subramanium og Ritu Verma har nogle vigtige ting til fælles, det vil sige, at de begge brænder meget for at få indflydelse og bakke op om de iværksættere, der ønsker at gøre det samme.

Dette er succeshistorie om Ankur Capital, en startfond, der har til formål at bringe en revolution i startup-økosystemet. Udover at kontrollere virksomheden, har virksomhedens ansigt udmærket sig også på andre områder! Når vi taler om Rema, er hun iværksætter, og Ritu er fysiker. Så hvad antændte duoen til at danne Ankur Capital og hjælpe iværksætterne med at nå deres drømme? Lad os læse!

Virksomhedens navn Ankur Capital

Hovedkvarter Bangalore, Indien
Sektor Investering
Grundlæggere Rema Subramanium, Ritu Verma
Grundlagt 2016
Internet side ankurcapital.com

Historie Historien om Ankur Capital

Passionen for at tjene startup-økosystemet førte til, at twp’s stærkt drevne og motiverede damer startede en fond, som nu hedder Ankur Hovedstad. Virksomheden er en social venturefond på INR 40 crore, der investerer i startup-virksomheden, som påvirker lavindkomstsamfundene i landet.

Ifølge Krishna Kumar, medstifter af Cropin Technologies, et foretagende, som virksomheden har investeret i, havde nævnt, hvordan Ankur har været meget mere end en investor. Udover at have vist interesse for sin virksomhed, har Ankur været en stor supporter, mentor og et udvidet team for opstarten! Denne holdning har også hjulpet holdet til at lære mere om baggrunden for venturekapital.

Duoen af ​​Ritu og Rema har brugt over 15 år i erhvervslivet og de investerende roller. Men det meste af denne tid som investor blev brugt uden for landet, og deres indre stemme sagde, at de skulle verden i Indien for at ændre startup-økosystemet til det bedre. Derfor var det at bruge forretning som et værktøj til udvikling en meget kraftfuld idé, der trak Ritu til effektinvesteringer.

Før det arbejdede Ritu som fysiker og innovation, og implementering af nye ideer på markedet var altid en del af hendes tidligere roller. Derfor var Ritu naturligt daggry for iværksættere i de tidlige stadier. Da Ritu vendte tilbage til Indien, begyndte hun at arbejde som mentor for sociale iværksættere. Mens hun arbejdede, indså hun, at den kløft, som iværksætterne stod over for, var meget stor. Den største del af udfordringen for enhver iværksætter var penge, og det fik hende til at oprette Ankur.

Mød Rema (grundlægger af Ankur Capital)

Ritu mødte Rema, mens han vejledte sociale iværksættere, og diskussionen handlede om de huller, der i fællesskab bragte dem sammen om, hvordan de skulle løse problemet. Når hun taler om Rema, havde hun brugt over 30 år på at være CXO’er for en lang række virksomheder og var blevet en mentor med en idé om at give tilbage til det startup-økosystem, der havde givet hende så meget.

Nu brændte de begge for erhvervslivet, og at skabe bæredygtige, inkluderende ventures var deres vigtigste dagsorden. Denne fælles vision bragte Ritu og Rema sammen, og derfor arbejdede de for hjælpe håbefulde iværksættere. Selvom de har forskellige baggrunde, men i kernen af ​​det, har de en idé, hvorpå de begge har lignende ideologier. Ud over dette gør det faktum, at duoen lærer en masse ting hver dag, partnerskabet meget spændende.

Ankur Capitals finansieringsideologiplaner

Ifølge Ritu er finansiering kun en del af de mange problemer, som startups står over for. Det er vigtigt at tilføje værdi til virksomhederne og bringe langsigtet støtte ind, og derfor er det dette Ankur Hovedstad mål. Hovedmålet med Ankur Hovedstad er at sætte gang i virksomheden for at opnå social effekt og slutte sig til dem for at bygge det næste sæt af inkluderende forretninger i landet. Holdet af Ankur hovedstad medfører enhver strenghed, der er nødvendig for investeringer og opbygning af virksomheder.

Holdet af Ankur Hovedstad håber at få de næste 200 indvirkningsvirksomheder, der vil ændre fremtiden for startup-økosystemet og løfte 100 millioner mennesker ud af fattigdom. Fondene er også mere en vejbærer, der vil bane vejen for mange sådanne minifonde, der systematisk kan adressere den kløft, der hjemsøger mange økosystemer.

Taler om Ankur Hovedstad, det er en INR 40 crore fond og ser på at implementere over INR 50 lakhs oprindeligt i en virksomhed. I deres første runde havde holdet forventet at seede omkring 20 virksomheder!

Teamets syn på den sociale påvirkningssektor i landet

Ifølge holdet troede de på, at der er en masse ideer og virksomheder, der kan skabe social indflydelse i Indien. Men i de sektorer, som virksomheden ser på produkt og innovation. Produktets og innovationens rolle er meget afgørende for at finde ud af, hvordan det kan være en blanding af produkter at give det fjerne samfund adgang til markeder.

Indledende erfaring med Ankur Capital

Da virksomheden havde investeret i tre virksomheder, var den erfaring, de fik, positiv. De startups, de investerede, er vokset og har tiltrukket mange kapitaler og partnerskaber, der vil hjælpe dem på lang sigt og skabe de interne processer og governance.

Holdet har været meget selektive i deres investeringer og har givet deres sociale indflydelse som det første kriterium. Men, hovedårsagen til, at holdet af Ankur hovedstad henter en virksomhed er ideologi og iværksætter. Forretningsmodellen, marketingstrategien er også en del af teamets screeningskriterier.

Betydningen af ​​Ankur Capital

Startup-økosystemet har udviklet sig meget godt i løbet af de seneste år, men på grund af et stort hul relateret til mangel på midler, er en bestemt startup ikke i stand til at nå det større stadium. Nu, med virksomheder som Ankur, synes kløften mindre stor, og folk kan komme frem for at nå deres drømme.

Nu, ved at hjælpe de indfødte ideer, hjælper Ankur-holdet mange mennesker med at komme ud af fattigdom. De hjælper folk med at realisere disse drømme, og forhåbentlig bliver Ankur et af de største navne i startup-kredsløbet!

🔥 Anbefalede:  Liste over udbyttearistokrater: De bedste udbytteaktier at købe og holde (2022)