Animoca sænker målet for New Metaverse Fund til $800 mio

Følgende artikel hjælper dig med: Animoca sænker målet for New Metaverse Fund til $800 mio

Animoca sænker målet for New Metaverse Fund til $800 mio

Animoca Brand har skåret sit mål for sin nye metaverse-fond ned fra 1 milliard dollar til 800 millioner dollars, ifølge Reutersmed henvisning til folk, der er bekendt med den sag.

I november sidste år annoncerede Animoca planer om at lancere en metaverse-fond på 2 milliarder dollars, før målet blev reduceret til 1 million dollars i januar i år. Det førende blockchain-spil- og investeringsselskab rejste $110 millioner til en værdiansættelse af $5,9 milliarder i september 2022.

Ifølge Reuters afviste en talsmand for Animoca at kommentere fundraising-planerne. Animoca Brands har over 1,5 milliarder USD i aktiver under forvaltning og en voksende portefølje på mere end 380 investeringer, herunder Axie Infinity, OpenSea, Dapper Labs (NBA Top Shot), Yield Guild Games, Harmony, Alien Worlds, Star Atlas og andre.

Virksomhedens flere datterselskaber omfatter The Sandbox, Animoca Brands Japan, Grease Monkey Games, Eden Games, Darewise Entertainment, TinyTap, PIXELYNX og WePlay Media.

Animoca Brands har senest indgået partnerskab med Planet Hollywood for at lancere en fysisk klub, der kun er medlemmer af web3-fællesskabet.

Trimningen af ​​fundraising-målet afspejler en ændring i stemningen omkring metaversen og det bredere web3-rum, især siden Meta besluttede at flytte sit fokus fra NFT’er og metaverse til den nyeste teknologidille, AI.

I sit åbne brev til medarbejderne skrev Zuckerberg, at Meta – virksomheden, der tidligere havde sat et væddemål på 70 milliarder dollars på metaverset – indså, at AI er den “vigtigste teknologi” for fremtiden for sociale medier, og at dets “eneste største investering er i at fremme AI og indbygge det i hvert eneste af dets produkter.”

🔥 Anbefalede:  Krok po kroku zrobić SEO na Shopify w 2023 roku?

I en anden blogindlæg offentliggjort i torsdags fremsatte teknologigiganten et argument mod forslag fra nogle europæiske teleoperatører om at pålægge netværksgebyrer på Content Application Providers (CAP’er), såsom Meta.

Virksomheden sagde, at “udviklingen af ​​metaverse vil ikke kræve, at teleoperatører øger kapitaludgifterne til større netværksinvesteringer” for at øge kapaciteten, da “metaverse adoption i en overskuelig fremtid fortsat vil blive drevet overvejende gennem Virtual Reality (VR). ” Dette betyder, at Metas oprindelige vision for et fuldstændigt fordybende metavers, der blander den fysiske og virtuelle verden, ikke vil blive til virkelighed lige nu.

Læs mere: