Animoca Brands sigter mod at beskytte NFT-skabere med en ny juridisk ramme

Følgende artikel hjælper dig med: Animoca Brands sigter mod at beskytte NFT-skabere med en ny juridisk ramme

Leder af digital underholdning Animoca Brands sigter mod at beskytte skaberens royalties med et nyt sæt NFT-licenser.

Creators royalties har været et varmt emne, siden den største NFT-markedsplads OpenSea annoncerede sine planer om at lancere et værktøj til on-chain håndhævelse af skabergebyrer. Annonceringen blev lavet efter flere markedspladser, inklusive Magic Eden, X2Y2, LooksRare og Blur, flyttede til nul royalties.

Efter dette introducerede CEO for Animoca Brands, Yat Siu, virksomhedens plan, der ville hjælpe skabere. Animoca Brands udgiver et nyt sæt NFT-licenser som vil kræve betaling af skaber royalties som en betingelse for at modtage licenser til kunsten og det leverede værktøj.

Disse licenser vil gøre det muligt for skabere at fjerne hjælpeprogrammer fra enhver ikke-fungibel token, der udføres uden royalties. Derudover vil skabere være i stand til at søge klageadgang i tilfælde af, at tredjeparter eller markedspladser forsøger eller muliggør omgåelse af royalties, som kræves af licenserne. Så det overordnede mål med initiativet er at udvikle en juridisk ramme, der vil beskytte NFT-skabere og gøre markedspladser juridisk ansvarlige for ubetalte royalties.

“Hvert salg med ubetalte royalties vil påløbe et ansvar, som derefter kan håndhæves juridisk,”

oplyser Yat Sius Twitter-tråd.

Animoca har allerede udrullet det første udkast til det nye sæt. Det er især udgivet under en creative commons-licens og er tilgængeligt for alle i kerneprincipperne for Web3.

5/ En nylig analyse af @proof_xyz viser sidste år, der blev betalt over $1,5 mia. i royalties for skabere. Men siden indførelsen af ​​valgfri/nul royalties, er op til 70 eth af royalties om dagen blevet nægtet skabere. Dette er værd at beskytte for skaberne!https://t.co/qu0so2oPkS

— Yat Siu (@ysiu) 9. november 2022

Læs relaterede indlæg:

🔥 Anbefalede:  Pudgy Penguins gør større IP-spil med $9M Raise in Seed-runde ledet af 1kx