Animoca Brands samarbejder med ALTAVA for at licensere sine Bored Ape Yacht Club NFT’er

Følgende artikel hjælper dig med: Animoca Brands samarbejder med ALTAVA for at licensere sine Bored Ape Yacht Club NFT’er

Animoca Brands samarbejder med ALTAVA for at licensere sine Bored Ape Yacht Club NFT'er

Den Singapore-baserede luksusmodegruppe ALTAVA, som udvikler mode-tema-metaverser, annoncerede sit licenspartnerskab med underholdningslederen Animoca Brands.

Aftalen gør det muligt for ALTAVA Group at bruge Bored Ape Yacht Club NFT-kollektionen, som i øjeblikket er en del af Animoca Brands’ portefølje.

Ifølge pressemeddelelsen, der blev delt med Metaverse Post, har den blockchain-fokuserede underholdningsgigant licenseret Bored Ape Yacht Clubs intellektuelle ejendom til ALTAVAs Bored Ape Golf Club, et golf-fokuseret derivat. Sidstnævnte er især ikke tilknyttet den originale BAYC-kollektion, og der er intet officielt samarbejde, partnerskab eller anden tilknytning til Yuga Labs, Inc. Men i betragtning af populariteten af ​​Bored Ape Yacht Club-billederne, er det tematiske samfundsdrevne projekt. også vellykket.

I december 2022 introducerede Animoca Brands’ datterselskab, The Sandbox, Bored Ape Golf Club til metaverset. ALTAVA og OneFootball drev denne digitale fodbold- og golfoplevelse. ALTAVA og The Sandbox bygger også ALTAVA Club House i metaversen. Det digitale spillested er en kopi af den Seoul-baserede pop-up-butik, der viser Bored Ape Golf Club-kollektionen. Ud over sådanne partnerskaber er Animoca Brands investor i Altava.

Så specialudgaven af ​​Bored Ape Golf Club ikke-fungible tokens vil understøtte outfits mærket af Animoca Brands og The Sandbox.

Golf-tema NFT’er vil give indehavere adgang til flere af de mest eksklusive golf countryklubber i Tyrkiet, Korea og Vietnam. NFT-indehavere vil også modtage brugerdefinerede fysiske BAGC-mærkede golfmerchandise og Bored Ape Golf Club voxel tvillinger tokens, der kan bruges i The Sandbox metaverse. Mere end det, vil ejere få intellektuel ejendomsret, licensering og administrationsservice, hvilket betyder, at de kan oprette afledte projekter og tjene penge på deres IP.

🔥 Anbefalede:  Jeg forvandlede mit ansigt til en spilcontroller, og det kan du også

Den aktuelle bundpris for BAGC-kollektionen er 0,1 ETH (ca. $184 i skrivende stund). 146 ETH i volumen er blevet handlet siden samlingens udgivelse i februar i år.

Læs relaterede indlæg: