Animoca Brands og Planet Hollywood lancerer en fysisk klub kun for medlemmer til Web3-fællesskabet

Følgende artikel hjælper dig med: Animoca Brands og Planet Hollywood lancerer en fysisk klub kun for medlemmer til Web3-fællesskabet

Animoca Brands og Planet Hollywood lancerer en fysisk klub kun for medlemmer til Web3-fællesskabet

Animoca Brands og Planet Hollywood lancerer gennem deres joint venture Meta Hollywood en fysisk klub, der kun er for medlemmer, ved navn CLUB 3. Stedet vil fungere som det fysiske mødested for det globale web3-fællesskab.

Ifølge en pressemeddelelse delt med Metaverse Post, åbner den første CLUB 3-lokation i hjertet af Sunset Boulevard i Los Angeles i anden halvdel af dette år. Det bliver et 10.000 kvadratmeter stort mødested bestående af forskellige spisemuligheder, herunder en hovedspisestue og en restaurant på taget, eklektiske barer og en cocktaillounge, mødelokaler, karaokerum og andre faciliteter.

Derudover vil CLUB 3 tilbyde fuldt programmerbare områder til oplevelsesmæssige begivenheder, der kan deltages i personligt og virtuelt. Disse vil omfatte branchebegivenheder, fællesskabsmøder, foredrag, oplevelser, seminarer, AMA-sessioner og mere.

Efter åbningen af ​​sin første lokation planlægger CLUB 3 at udvide til nogle af verdens mest besøgte byer, herunder New York, Miami, Tokyo, London, Paris og Hong Kong.

via Animoca Brands

“CLUB 3 vil fremme og opmuntre det bredere Web3-fællesskab og fungere som et startpunkt for dem, der ønsker at lære mere om denne nye verden,” sagde Yat Siu, medstifter og administrerende formand for Animoca Brands, i en erklæring.

Ved lanceringen vil CLUB 3 tilbyde fire medlemsmuligheder: Founding, Social, Global og Corporate. Hvert medlemskab vil tilbyde forskellige faciliteter, og alle medlemmer vil have adgang til CLUB 3s eksklusive community-chat for at interagere med hinanden. Alle fire typer medlemskaber vil være tilgængelige fra det interne salg.

Ejere af det sociale medlemskab får adgang til ét bestemt CLUB 3-sted. Tilgængelig i et begrænset antal pr. klub, det stiftende medlemskab er et ultra-eksklusivt pas, der giver særlige fordele, såsom adgang til en privat lounge kun for stiftere. Det globale medlemskab er en opgradering til alle medlemsniveauer, der giver ejere adgang til alle CLUB 3-steder rundt om i verden.

🔥 Anbefalede:  Sådan udnytter du sociale medier til at booste julesalget

Engangsgebyrerne for et socialt medlemskab og et stiftende medlemskab er henholdsvis $2.500 og $7.500. Alle medlemskaber kan opgraderes til et globalt medlemskab for $1.500.

Klubben er inspireret af en masse web3-løsninger. Web3-mekanikere som afstemninger i lokalsamfundet om sæsonbestemte menuer, specialiserede frynsegoder og samarbejdskampagner for visse NFT-projekter og medlemsindehavere vil blive integreret i klubbens drift.

Medlemskaber er tilgængelige som mintable NFT’er, og interesserede kan gå til www.club3members.com for at reservere en plads på ventelisten.

Læs mere: