Animoca Brands erhverver en aktiemajoritet i deadmau5 og Plastikmans musik-metaverse PIXELYNX

Følgende artikel hjælper dig med: Animoca Brands erhverver en aktiemajoritet i deadmau5 og Plastikmans musik-metaverse PIXELYNX

Web3-giganten Animoca Brands har taget en majoritetsandel i musik-metaverse-spilplatformen Pixelynx. Det Hong Kong-baserede selskab planlægger at “bygge, investere i og erhverve studier, infrastruktur og teknologier, der vil drive fremtiden for musikindustrien.”

Los Angeles-baserede Pixelynx blev grundlagt af musikere og musik- og spileksperter: deadmau5, Richie Hawtin (Plastikman), Inder Phull, Ben Turner og Dean Wilson. Virksomheden har været aktiv i fem lande.

Pixelynx udvikler produkter, der bygger bro mellem musik, spil og Web3 for at skabe et fysisk og digitalt netværk for kunstnere og deres fans. Platformens økosystem giver kunstnere kontrol over, hvordan de skaber oplevelser med fans, partnere og andre platforme, samt giver musikkunstnere flere muligheder for at tjene penge på musik.

Ifølge Goldman Sachsforventes den globale musikomsætning at nå 131 milliarder dollars i 2030. Animoca Brands og Pixelynx vil fokusere på at udvikle nye formater for musikforbrug til metaverset for at låse op for nye indtægtsstrømme.

“Denne aftale markerer begyndelsen på en ny æra i musikindustrien, hvor Web3-, spil- og transmedieindhold vil låse op for nye formater, indtægtsstrømme og forretningsmodeller, der understøtter kunstnere, fans og labels,”

sagde Inder Phull, CEO for Pixelynx.

I sidste uge afslørede Richie Hawtin og deadmau5s musik-metaverse-opstart Elynxir, et musik-tema Niantic Lightship AR-drevet spil, der udkom under Art Basel Miami. Elynxir er en skurvogn inspireret af det populære gratis AR-spil Pokemon Go. Med den nye AR-oplevelse kan spillere socialisere med andre brugere, remixe musik og samle NFT’er fra dedikerede samlinger. Animoca Brands vil integrere Pixelynx’s Elynxir i sit økosystem med fokus på “interoperabilitet, åbne standarder og nye interaktive audiovisuelle formater.”

🔥 Anbefalede:  Amazon-sponsorerede brands bedste praksis, der forbedrer dine annoncer

Pixelynx driver også LynxLabs, et investeringsprogram, der bygger den næste bølge af musik- og underholdningsprojekter.

For præcis et år siden, den 6. december 2021, blev Animoca Brands offentliggjort en meddelelse at det havde ført en seed-investeringsrunde på $4,5 millioner for Pixelynx. Andre investorer omfattede Solana Ventures, Alameda Research, Republic Realm, Sfermion og mere.