Animoca Brands deltager i Psychic VR Labs fundraising på $7,8 millioner

Følgende artikel hjælper dig med: Animoca Brands deltager i Psychic VR Labs fundraising på $7,8 millioner

Animoca Brands Japan, et investeringsdatterselskab af spiludvikleren Animoca Brands, har hældes JP¥100 millioner ($780k) til VR- og XR-virksomheden Psychic VR Labs. Investeringen er en del af Psychics finansieringsrunde på $7,8 millioner opnået i december 2022.

Psychic VR Labs er en japansk markedsleder inden for XR (extended reality) oplevelser. Virksomheden udviklede den kreative XR-platform STYLY, som bruges af over 50.000 globale kunstnere. STYLY er i bund og grund en mode VR shopping service. Siden udgivelsen har platformen nået over 5 millioner downloads.

Finansieringen repræsenterer også Animoca Brands’ mål i Japan om at udvikle et Web3-økosystem via partnerskaber og “Real Metaverse” gennem STYLY.

“Vi tror på, at udviklingen af ​​teknologi inden for XR / Web3-området ikke kun vil ændre strukturen i det moderne samfund, men også fundamentalt ændre folks livsstil som en bevægelse af verdensskabelse i menneskehedens historie. Vi håber at spille en stor rolle i dette store vendepunkt i historien.”

Administrerende direktør for Psychic VR Labs, Masahiro Yamaguchi udtalte.

Animoca Brands Japan og Psychic VR Lab arbejdede tidligere sammen for en XR NFT-kunstudstilling på NFT NYC sidste år.

I andre fundraising-nyheder, film- og filmoplevelsesplatformen MoviePass Inc annonceret i går en seed-finansieringsrunde ledet af Animoca Brands, med deltagelse fra Calrital Capital, Emerald Plus, Gaingels, Harlem Capital, PKO VC og Sandhill Angels. Animoca Brands’ medstifter Yat Siu indtræder i bestyrelsen for MoviePass.

Midlerne vil blive brugt til at fortsætte med at udvikle betaversionen af ​​dets teaterabonnementstjeneste og VR-biografoplevelser.

I november annoncerede Animoca Brands planer om at lancere Animoca Capital – en metaverse og NFT-fokuseret venturefond. Mens det oprindeligt planlagde at rejse $2 milliarder, faldt antallet til $1 milliard efter FTX’s sammenbrud.

🔥 Anbefalede:  AI Search Bots vil gøre Big Tech endnu mere kraftfuld, siger Christopher Mills