Animoca Brands’ datterselskab TinyTap indsamler 8,5 millioner USD for at forstyrre uddannelse med Web3

Følgende artikel hjælper dig med: Animoca Brands’ datterselskab TinyTap indsamler 8,5 millioner USD for at forstyrre uddannelse med Web3

Tel Aviv, Israel, 25. april 2023, Chainwire

TinyTap, et datterselskab af Animoca mærker og den førende edtech-platform for brugergenererede uddannelsesspil, annoncerede i dag, at den har rejst 8,5 millioner USD fra investorer, herunder Sequoia China, Liberty City Ventures, Kingsway Capital, Shima Capital, Polygon, GameFi Ventures og andre. Finansieringen vil blive brugt til at støtte TinyTaps forretningsudvidelse og accelerere udviklingen i edtech-området.

Investeringen vil gøre TinyTap i stand til at fortsætte med at udvide sin succesfulde Web2-platform, som allerede betjener over 9,2 millioner registrerede medlemmer, til et alternativt Web3-uddannelsessystem, der værdsætter lærere bedre ved at forbedre de indtjeningsmuligheder, der er til rådighed for dem, og gør det muligt for forældre og lokalsamfund at støtte og fremme deres foretrukne undervisningsmateriale.

TinyTap lancerede sin Web3-strategi i 2022 med to succesfulde auktioner af Publisher NFT’er, som genererede 243 ETH (ca. 352.000 USD på auktionstidspunkter). Publisher NFT’er er et nyt koncept introduceret af TinyTap for bedre at styrke, belønne og motivere skabere af uddannelsesindhold og udgivere.

Hver Publisher NFT repræsenterer medudgivelsesrettigheder til ét TinyTap-kursus, som er et kurateret bundt af pædagogiske spil lavet på TinyTap-platformen af ​​én lærer i ét specifikt emne. Når disse NFT’er sælges, deles provenuet med kursusskaberne, og NFT-køberne påtager sig rollen som medudgivere. Til gengæld for at promovere og markedsføre de tilknyttede kurser, får køberne del i fordelene fra co-publiceringsindsatsen.

Siden TinyTap Publisher NFT’erne blev auktioneret i Q4 2022, udgjorde den gennemsnitlige indkomst til NFT-købere som følge af deres co-publiceringsindsats cirka 8,2 % (eller 19,7 % på årsbasis) af købsprisen for Publisher NFT’erne*.

🔥 Anbefalede:  Meta introducerer salgsfremmende annoncer for at facilitere direkte kundeengagement

Publisher NFT-modellen er derfor i stand til samtidig at gavne skaberne af undervisningsindhold, køberne af Publisher NFT’erne og TinyTap. Dette frigør skaberne til at fokusere deres indsats på generering af kvalitetsindhold, mens TinyTap og køberne af Publisher NFT’er distribuerer og promoverer indholdet.

Misa Matsuzaki ejer to Publisher NFT’er og tjente omkring $7.823 fra november 2022 til marts 2024 ved at samudgive de tilknyttede kurser. Hun kommenterede: “TinyTap hjælper lærere med at aktualisere gode ideer til undervisningsindhold, der kan tilgås uanset placering – for eksempel var et af de kurser, jeg købte, tilpasset til Japan. Jeg lavede den første oversættelse og voice over mig selv med hjælp fra TinyTap-teamet. Jeg ser frem til at se, hvordan Japan vil tage godt imod disse spændende nye muligheder inden for uddannelse! Jeg ville gerne se flere use cases som TinyTap Publisher NFT’er, som er så meget mere interessante end bare at have NFT’er siddende i vores tegnebog!”

Yogev Shelly, administrerende direktør for TinyTap, kommenterede: “Vores Publisher NFTs genesis-auktioner viste, at Web3-fællesskabet er velegnet og villig til at støtte undervisere og uddannelsesindhold via dette nye kraftfulde og retfærdige incitamentssystem. Ved at parre skabere af uddannelsesindhold med interesserede promotorer er vi i stand til at gavne alle parter retfærdigt og tage et væsentligt skridt i vores mål om at sætte læringskraften tilbage i hænderne på undervisere, studerende og samfundet.”

Yat Siu, medstifter og administrerende formand for Animoca Brands, kommenterede: “Lærere og undervisere er blandt de vigtigste indholdsskabere og bidragydere i samfundet, og alligevel afspejler deres løn typisk ikke deres kritiske betydning. Det er derfor, vi er utroligt begejstrede for de Web3-muligheder, som TinyTap udforsker inden for uddannelsesområdet. Efter at have allerede haft succes med at opbygge en Web2-uddannelsesplatform, øger TinyTap nu sin indsats ved hjælp af NFT’er, hvilket gør det muligt for undervisere bedre at generere egenkapital fra deres arbejde og oprette forbindelse til medudgivere, der kan håndtere promovering af deres kurser, alt imens de tilbyder studerende forbedrede læringsmaterialer.”

🔥 Anbefalede:  xAI: Elon Musks nye AI-virksomhed løfter sløret for sin mission med webstedslancering

Følg TinyTap videre Twitter for at holde dig opdateret om fremtidig udvikling eller besøge Web3 landingsside at lære mere.

Om TinyTap

TinyTap, et datterselskab af Animoca Brands, blev grundlagt i 2012 og er verdens største pædagogiske spilbibliotek med mere end 250.000 aktiviteter lavet af undervisere og forlag inklusive Sesamgade og Oxford University Press. Spil er skabt ved hjælp af TinyTaps kodefrie forfatterplatform og kan tilgås af forældre som en del af TinyTaps abonnement eller sælges direkte til familier som bundter. En del af abonnementsindtægterne deles med indholdsskabere baseret på brugerengagementet, der genereres af deres indhold. TinyTap er blandt de 10 mest indbringende børneapps på verdensplan og leverer undervisningsindhold til familier i USA, Canada, Europa og den arabiske verden med fokus på unge lærende (Prøve-K til klasse 6), og betjener 9,2 millioner registrerede familiemedlemmer med indhold skabt af over 100.000 skabere. Lær mere på https://www.tinytap.com.

Om Animoca Brands

Animoca Brands, en Deloitte Tech Fast vinder, a Fortune Crypto 40 selskab, og en af ​​Financial Times’ Højvækstvirksomheder Asien-Stillehavsområdet 2023, er førende inden for digital underholdning, blockchain og gamification, der arbejder på at fremme digitale ejendomsrettigheder og bidrage til etableringen af ​​den åbne metaverse. Virksomheden udvikler og udgiver en bred portefølje af produkter, herunder originale spil såsom The Sandbox, Phantom Galaxies, Life Beyond, Crazy Kings og Crazy Defense Heroes, og produkter, der bruger populære intellektuelle egenskaber, herunder Disney, WWE, Snoop Dogg, The Walking Dead, Power Rangers, MotoGP™ og Formel E. Det har flere datterselskaber, bl.a Sandkassen, Blowfish Studios, Quidd, SPIL, nWay, Pixowl, Forj, Lympo, Animoca Brands Japan, Grease Monkey spil, Eden spil, Life Beyond Studios, Notre spil, TinyTap, Vær medie, PIXELYNXog WePlay Media. Animoca Brands har en voksende portefølje på mere end 380 Web3-investeringer, herunder Colossal, Axie Infinity, OpenSea, Dapper Labs (NBA Top Shot), Yield Guild Games, Harmony, Alien Worlds, Star Atlas og andre. For mere information besøg www.animocabrands.com eller følg med Twitter eller Facebook.

🔥 Anbefalede:  Sådan tjener du penge på at blogge: 4 trin mod at tjene 100.000 USD pr. måned

Kontakt: [email protected]

Kontakt

Itai Elizur
[email protected]

Table of Contents