Animoca Brands’ datterselskab TinyTap hæver $8,5 mio. til avanceret uddannelse ved hjælp af Web3

Følgende artikel hjælper dig med: Animoca Brands’ datterselskab TinyTap hæver $8,5 mio. til avanceret uddannelse ved hjælp af Web3

Animoca Brands' datterselskab TinyTap hæver $8,5 mio. til avanceret uddannelse ved hjælp af Web3

TinyTap, et datterselskab af Animoca Brands og edtech-platformen for brugergenererede uddannelsesspil, har rejst $8,5 millioner fra prominente web3-investorer, herunder Sequoia China, Liberty City Ventures, Kingsway Capital, Shima Capital, Polygon, GameFi Ventures og andre.

Den nye investering vil gøre TinyTap i stand til at fortsætte med at bringe et alternativt web3-uddannelsessystem ind i sin web2-platform, som i øjeblikket har 9,2 millioner registrerede brugere. TinyTap vil bruge midlerne til at udvide sin forretning og accelerere sin vækst i edtech-området.

Sidste år lancerede TinyTap sin web3-strategi med to succesfulde auktioner af Publisher NFT’er, som genererede 243 ETH. Publisher-NFT’er giver medudgivelsesrettigheder til et bestemt TinyTap-kursus, der består af et sæt pædagogiske spil skabt af en enkelt lærer på platformen for et specifikt emne.

“Vores Publisher NFTs genesis-auktioner viste, at Web3-fællesskabet er velegnet og villig til at støtte undervisere og undervisningsindhold via dette nye kraftfulde og retfærdige incitamentssystem. Ved at parre skabere af uddannelsesindhold med interesserede promotorer, er vi i stand til at gavne alle parter retfærdigt og tage et væsentligt skridt i vores mål om at sætte læringskraften tilbage i hænderne på undervisere, studerende og samfundet,” sagde Yogev Shelly, CEO af TinyTap.

Når disse NFT’er sælges, modtager kursusskaberne en del af provenuet, og NFT-køberne får rollen som medudgivere. Som en del af sampubliceringsarrangementet forventes køberne at promovere og markedsføre de tilknyttede kurser og på deres side få del i fordelene fra en sådan indsats.

Ifølge en pressemeddelelse var den gennemsnitlige indtjening tjent af NFT-købere fra deres co-publiceringsindsats omkring 8,2 % (eller 19,7 % på årsbasis) af købsprisen for Publisher NFT’erne, siden de blev auktioneret i Q4 2022. Denne indtægtsprocent er baseret på på kursernes indtjening fra det tidspunkt, de tilhørende NFT’er blev købt og repræsenterede i gennemsnit 5 måneders indkomst for medudgiverne for 12 kurser. Den tager ikke højde for sæsonbestemte variationer i kursernes præstationer.

🔥 Anbefalede:  Bedste fotoredigeringsapps til Android

Yat Siu, medstifter og administrerende formand for Animoca Brands, kommenterede: “Lærere og undervisere er blandt de vigtigste indholdsskabere og bidragydere i samfundet, og alligevel afspejler deres løn typisk ikke deres kritiske betydning. Det er derfor, vi er utroligt begejstrede for de Web3-muligheder, som TinyTap udforsker inden for uddannelse.”

Læs mere: