Animoca Brands annoncerer sin officielle NFT-kollektion, Mocaverse

Følgende artikel hjælper dig med: Animoca Brands annoncerer sin officielle NFT-kollektion, Mocaverse

Den digitale underholdningsgigant Animoca Brands annoncerer lanceringen af ​​sin nye NFT-kollektion, “Mocaverse”.

Mocaverse inkluderer 8.888 NFT-kunstværker i profilbillede opdelt i fem “stammer”: Drømmere, Engle, Bygherrer, Forbindere og Neo-Kapitalister. NFT’erne er designet specielt til virksomhedens metaverscentrerede projekter og repræsenterer Animoca Brands’ og dets datterselskabers værdier og etos.

Animoca mærker

Med denne lancering sigter virksomheden mod at styrke sine web3-fællesskabsforbindelser, mens de fokuserer på at gøre godt, bygge, lære og spille.

Tokens vil give indehavere adgang til forskellige medlemsfordele. For eksempel vil medlemmer af fællesskabet have en chance for at lære af branchens eksperter og bygge sammen, mens de deltager i Animoca Brands’ acceleratorprogram. Naturligvis vil NFT-indehavere have mulighed for at spille sammen ved hjælp af spilpas og limited-edition spilaktiver. Derudover har virksomheden fokus på at gøre godt og inviterer lokalsamfundet til at bidrage til forskellige sociale formål.

“Fællesskabet af Animoca Brands strækker sig over hele verden og på tværs af det åbne metavers. Vores familie og venner omfatter bygherrer og ledere, der former Web3-kulturen og skaber fremtiden for dette rum. Mocaverse er en mulighed for at skabe et strammere og mere synergistisk fællesskab, når vi styrker forbindelserne mellem vores teams og portefølje og skaber nye måder at bygge de næste store projekter og platforme på,”

sagde medstifter og administrerende formand for Animoca Brands, Yat Siu.

Mocaverse er sat til at blive frigivet i første kvartal af 2023. Samlingen vil dog ikke være tilgængelig for offentligheden. Animoca Brands besluttede at reservere de eksklusive tokens til sine medarbejdere og partnere samt institutionelle og detailinvestorer. Ledelsesteams for de virksomheder, der er til stede i Animocas web3 investeringsportefølje, vil også få adgang til Mocaverse.

🔥 Anbefalede:  AMD ønsker at bygge videre på AI med sin næste generation af grafikkort