AngelBlock annoncerer vindere af Community Phase Sale & Startup Grant Program

Følgende artikel hjælper dig med: AngelBlock annoncerer vindere af Community Phase Sale & Startup Grant Program

På AngelBlock-platformen vil du bemærke det igangværende Tidlig adgang til et indfødt token, Tholos ($THOL) for fællesskabsmedlemmer, som startede den 16. november og vil blive afholdt indtil den 30. november. Holdet annoncerede også tre vindende startups i AngelBlock Startup Grant Program, som hver modtager 30K USDT, ud over at være opført på platformen for yderligere on-chain fundraising.

AngelBlock annoncerer vindere af Community Phase Sale & Startup Grant Program

God timing på bjørnemarkedet?

Dette års efterår har været en travl tid for AngelBlock-teamet. I løbet af de sidste par uger har protokolskaberne viet sig til den sidste hånd, der er nødvendig for at lancere v.01 af platformen. Efter mange opkald, hackathons og søvnløse nætter – angelblock.io blev præsenteret for det brede publikum den 31. oktober 2022.
AngelBlock er en DeFi, protokolbaseret fundraising platform i sin kerne, der er decentraliseret og ikke-depot. Den underliggende smarte kontraktinfrastruktur er bygget på Ethereum med det kortsigtede mål at bygge videre på andre EVM-kompatible protokoller for at facilitere en multi-chain verden af ​​fundraising til næste fase af vækst i Web 3.0.
Alt, hvad der er sket med FTX, der ryster ikke kun markedet, men også folks tillid, afslører klart for os, at problemet AngelBlock-protokollen løser har fået endnu mere indpas.

Vi bygger DeFi-værktøjer til Web3 Founders. Vi muliggør protokolbaseret fundraising, on-chain vesting og token distribution; et miljø, hvor investorer, startups og samfundet kan samles for en mere retfærdig og gennemsigtig oplevelse.

AngelBlocks udtalelse

AngelBlock er en protokol, der muliggør yderligere gennemsigtighed og øget sikkerhed for hver involveret part. Mange i rummet vil være enige om, at det er noget, der har været forsømt, og nødvendigt i lang tid.

I fuld sving

I øjeblikket på AngelBlock-platformen Fællesskabsfaseudsalg of the Tholos Token ($THOL) er live, der er startet fra den 16. november og afholdes i en periode på to uger, der slutter den 30. november. Bidragydere bør huske på, at Tholos-token i fællesskabsfasen kun kan købes med $USDT. Desuden kan alle, der har bekræftet deres KYC, deltage med det samme, med billetter på mellem 500 – 25.000 USD. Alle KYC’d-brugere vil også være lette at bruge, når AngelBlock begynder at liste startups til deres raises.

AB Teamet har også annonceret tre vindende startups i AngelBlock Startup Grant Program, som vil modtage 30K USDT hver, samt blive noteret på platformen for yderligere fundraising. Disse er:

  • Challenger projekt | Spil og tjen Casual Esports Platform | 3. BEDSTE ESPORT STARTUP i VERDEN, som kun fik 30.000 brugere i 2022
  • Data Lakesom skaber et globalt medicinsk datadonationssystem baseret på blockchain-teknologi, samt verdens første Consent-to-Earn (C2E) platform, der giver folk mulighed for at deltage i den medicinske dataøkonomi på +100 milliarder dollars med blot et par klik.
  • Impact Finance, som bygger bæredygtige digitale økonomier omkring fokuserede årsager med stor indvirkning. De er i øjeblikket ved at bygge inTheory, en digital platform, hvor brugere kan opdage og støtte videnskabelige forskningsprojekter ved at indsamle generative kunstværker og andre tokeniserede forskningsaktiver.

Der var over 50 startups, der var interesserede i at liste på platformen, primært hentet gennem Grant-programmet og forretningsudvikling af holdet, og også under konferencer over hele verden. De vindende startups har fået udført due diligence, og deres fase med fundraising vil starte i den nærmeste fremtid på AngelBlock-platformen. Giver et lille indblik fra holdet, og noget, der er ekstremt lovende for AngelBlock-økosystemet – der er i alt 5 stjerneprojekter, der er på vej til fundraising, der starter i Q1 af 2023, post $THOL Token Generation Event.

Bortset fra at demokratisere fundraising i Web 3.0, er AngelBlocks hovedmål at skabe en kompatibel industristandard for token-baserede raises fremadrettet, som er geografisk agnostisk, sikrere og mere gennemsigtig end hvad der i øjeblikket er tilgængeligt på markedet. Ud over hovedformålet med protokollen giver AngelBlock grundlæggere og kryptoprojekter adgang til on-chain vesting, cap table management og token distribution værktøjer, der vil gøre normale processer vedrørende investor management væsentligt mere effektive (ca. 20 % af tokens fra salg sendes til en forkert adresse eller i det forkerte beløb). AngelBlock-teamets kortsigtede mål er at holde det bredere kryptofællesskab sikrere ved at give dem værktøjer, der kan påvirke de 2,8 mia. USD, der er tabt til rugpull alene i 2021 (statistik fra Chainalysis-rapporten).

Ud over ovenstående overordnede mål har teamet boret ned i indlejring af funktioner i protokollen, der fungerer sammenhængende ud fra et strategisk perspektiv, mens de arbejder på at mindske risikoen for alle interessenter. Disse er udført under hensyntagen til følgende:

  • Implementering af MiCa/EU regulatoriske retningslinjer i protokolprocedurerne, valideret gennem en due diligence-proces, og få investorer til at gå gennem KYC. AngelBlock har langsigtede planer om at gøre det samme i USA, hvis og når det lovgivningsmæssige miljø tillader det.
  • Implementering af milepælsbaseret afstemning fra investorer efter forhøjelsen for at etablere retningslinjer for startups om de nødvendige resultater for at modtage finansiering, og vilkårene for forhøjelsen er kernen i funktionen. Derudover vil plug-in rapporteringsværktøjer (dvs. Messari eller lignende) være aktiveret for rettidig finansiel rapportering til startups og investorer. Nøjagtigheden af ​​data vil være opstartens ansvar.
  • Decentralisering af protokollen ved at tilskynde eksterne validatorer til at udføre due diligence på opstart og sikre, at styringen forløber i overensstemmelse hermed. Dette muliggør en gearet samfundsopbygning og øger mulighederne, da validatorer tilskyndes til opstartsfortegnelser, der er korrekt undersøgt og grundlæggende sunde. Der vil også være belønningsskæring for validatorer, der godkender startups, der ikke opfylder visse nøglekrav og udelukkende bliver opført for at blive noteret. På denne måde håber AngelBlock at skabe et organisk vækstmiljø af kvalitets- og spilskiftende startups, der øger den samlede værdi af AngelBlock-protokollen og alle tilknyttede økosystemer, når protokollen flytter til en flerkædestruktur.
AngelBlock annoncerer vindere af Community Phase Sale & Startup Grant Program

Jeg vil gerne gøre krypto lidt bedre, end da jeg fandt det. Jeg tror virkelig på, at AngelBlock har potentialet til at sætte standarden for kryptoforhøjelser fremover. Fra et infrastrukturperspektiv, men forhåbentlig også et regulatorisk perspektiv.

siger Alex Strzesniewski, grundlægger og administrerende direktør

Vi anbefaler, at du tilmelder dig AngelBlock-nyhedsbrevet for at holde dig opdateret om kommende Token Generation Event eller slutte dig til det venlige AngelBlock-fællesskab på Telegram, hvor teammedlemmerne er meget aktive og ivrige efter at diskutere alle mulige emner.

https://linktr.ee/angelbloc

Table of Contents

🔥 Anbefalede:  Rayna Tours - Fra en ydmyg startup til et globalt rejseselskab