Anduril: Former fremtidens forsvar med avanceret teknologi

Følgende artikel hjælper dig med: Anduril: Former fremtidens forsvar med avanceret teknologi

Anduril

USA’s forsvar er et enormt og voksende marked. I 2020 brugte USA omkring 778 milliarder dollars på forsvar, med Forsvarsministeriets kontraktforpligtelser til en værdi af 448,7 milliarder dollars. Væksten i landets forsvarsmarked anslås at nå 629,93 milliarder dollar i 2030 ved en CARG på 0,67%. I øjeblikket omfatter den amerikanske forsvarsindustrielle base over 200.000 virksomheder.

Med betydeligt skiftende slagmarker og udviklende sikkerhedstrusler stiger presset på amerikanske forsvarsfirmaer for at forblive på forkant med global forsvarsteknologi. Den amerikanske forsvarsindustri er nødt til at komme med avanceret cyber, kunstig intelligens, hypersonic, anti-satellit, hybride krigsførelsesvåben og meget mere.

Anduril er en sådan AI-produktvirksomhed, der sætter produkter foran processen og udvikler teknologi til forsvar, retshåndhævelse og grænsesikkerhedsapplikationer. Denne artikel dækker alt om Anduril, hvordan det startede, dets mission, grundlæggere, finansiering, vækst og mere.

Anduril – Virksomhedens højdepunkter

Virksomhedens navn Anduril

Hovedkvarter Costa Mesa, Californien, USA
Sektor Forsvarsteknologi og kommunikation
Grundlæggere Palmer Luckey, Brian Schimpf, Trae Stephens, Matt Grimm og Joseph Chen
Grundlagt 2017
Vurdering $8,5 milliarder (2022)
Internet side Anduril.com

Anduril – Om
Anduril – Grundlæggere og team
Anduril – Startup Story
Anduril – Mission og vision
Anduril – Forretningsmodel
Anduril – Produkter og tjenester
Anduril – Finansiering og investorer
Anduril – Fusioner og opkøb
Anduril – Patenter og varemærker
Anduril – Vækst
Anduril – Partnere
Anduril – Konkurrenter

Anduril – Om

Anduril Industries, eller Anduril, er en militærteknologivirksomhed, der har specialiseret sig i at designe og udvikle hardware- og softwareapplikationer til overvågning af risiko og forbedring af overvågning. Virksomhedens tilbud muliggør sikkerhedsbevidsthed, inspektions- og efterretningsløsninger, mulighed for lancering af flere domæner og undersøgelser på tværs af land, luft og hav.

Med sin tilstedeværelse i USA, Storbritannien, Atlanta og Australien betjener Anduril det amerikanske militær, grænsesikkerhed, flåde, forsvar og andre kommercielle agenturer og kunder.Anduril – Grundlæggere og team

Palmer Luckey er grundlæggeren, og Brian Schimpf, Trae Stephens, Matt Grimm og Joseph Chen er medstiftere af Anduril.

Palmer Luckey

Palmer Luckey er en amerikansk iværksætter bedst kendt som grundlæggeren af ​​Oculus VR og Anduril Industries. Desuden arbejdede han som designer af Oculus Rift.

Brian Schimpf

Brian Schimpf er uddannet fra Cornell University med B.Sc. i driftsforskning. Han har været Cornell DARPA Urban Challenge Team udvikler og Director of Engineering hos Palantir Technologies. I øjeblikket er han medstifter og administrerende direktør for Anduril.

Trae Stephens

Trae Stephens har afsluttet BS i regionale og sammenlignende studier fra Georgetown University. I øjeblikket er han medstifter af Sol, Pursuit og Anduril. Desuden er han Andurils Executive Chairman og Partner hos Founder Fund.

Matt Grimm

Matt Grimm gik på Cornell University og afsluttede B.Sc i Mechanical and Aerospace Engineering og M.Eng i Systems Engineering. Han har været Forward Deployed Engineer hos Palantir Technologies, Principal hos Mithril Capital Management LLC og Advisor & Board Observer hos Classy.org.

På nuværende tidspunkt arbejder han som Andurils CO-stifter og COO.

Joseph Chen

Joseph Chen er Andurils medstifter. Han var Product Lead hos Oculus VR og arbejdede med AR-håndsætteknologi hos Epson. For nylig lancerede han et VR-indholdsproduktionsstudie ved navn Here Be Dragons.

Anduril er et team på over 1.000 opfindere, bygherrer, producenter og problemløsere.

Anduril – Startup Story

I juni 2017 grundlagde Anduril sammen med tidligere Palantir Technologies-direktører Trae Stephens, Matt Grimm, Brian Schimpf og den tidlige Oculus VR Hardware Lead Joseph (Joe) Chen det autonomi-fokuserede forsvarsteknologifirma ved navn Anduril Industries.

Anduril startede et pilotprogram for USA’s regering i marts 2018. Programmet handlede om at afsløre menneskesmugling og narkotikasmugling på den sydlige grænse af USAs fjerntliggende områder. 55 forsøgsforsøg blev fanget i de første 12 dage i drift. Senere vandt virksomheden Autonomous Surveillance Tower Program of Record, hvilket resulterede i indsættelsen af ​​hundredvis af Anduril-sikkerhedstårne.

I september 2020 modtog Anduril en kontrakt til en værdi af $967 millioner for Advanced Battle Management Systems (ABMS) fra US Air Force. Desuden indledte Anduril og det australske militær den 4. maj 2022 kommercielle forhandlinger om et 100 millioner dollars samfinansieret program til at designe, udvikle og fremstille ekstra store autonome undersøiske køretøjer (XL-AUV’er) til Royal Australian Navy.

Anduril – Mission og vision

Andurils mission er at transformere forsvarskapaciteter med avancerede teknologier.

Anduril – Forretningsmodel

Anduril udnytter AI og computer-vision operativsystemer til at forbinde intelligente enheder og hardwareaktiver. Dets overvågnings- og forsvarssystemer finder og sporer en menneskelig ubuden gæst over et stort område med lidt menneskelig input.

Med Lattice, der styrer alle indbrudsdetekteringssystemer, registrerer de bevægelsen, scanner med et kamera og bruger computervisionsalgoritmer til at afgøre, om den ubudne gæst er et køretøj, et dyr eller et menneske. Desuden leverer Anduril kraftige ‘interceptor’-droner til at opdage og ødelægge droner.

Anduril – Produkter og tjenester

Andurils tilbud omfatter Sentry Towers, Droner (Ghost, ALTIUS, Amvil), Sensorer (WISP, Dust), Menace og Autonomous Underwater Vehicles (Drive-LD). Desuden giver det adgang til Lattice – et åbent operativsystem til forsvar.

Anduril – Finansiering og investorer

Anduril har gennemført 6 finansieringsrunder for at rejse et samlet beløb på $2,2 milliarder. Dens seneste finansieringsrunde – Series E Round, blev gennemført den 2. december 2022 og rejste $1,5 milliarder. Nogle nyere virksomhedsinvestorer er Valor Equity Partners, Founders Fund, Andreessen Horowitz, Lux Capital, Elad Gil, MVP Ventures og Lightspeed Ventures.

Dato Runde Antal investorer Penge hævet Hovedinvestor

2. december 2022 Serie E 17 1,5 millioner dollars Valor Equity Partnere
17. juli 2021 Serie D 18 450 millioner dollars
1. juli 2020 Serie C 8 200 millioner dollars Andreessen Horowitz
11. september 2019 Serie B 9 Founders Fund, General Catalyst
11. juni 2018 Serie A 5 41 millioner dollars Stifterfonden
11. august 2017 Frø runde 4 Stifterfonden

Anduril – Fusioner og opkøb

Anduril købte tre forsvarsstartups – Dive Technologies i februar 2022, Copious Imaging i september 2021 og Area-I i januar 2021.

Anduril – Patenter og varemærker

Andurils intellektuelle ejendomsret omfatter 29 registrerede patenter med ‘Aircraft; Luftfart; og Cosmonautics’ som den primære kategori. Virksomheden har 8 registrerede varemærker, hvor ‘Scientific and Technological Services’ er den mest aktive klasse. Derudover har virksomheden opnået AS9100-certificering.

Anduril – Vækst

Andurils estimerede årlige omsætning var $445,8 millioner om året ($435.354 pr. medarbejder), med en værdiansættelse på $8,5 milliarder i 2022. Desuden voksede dets månedlige webbesøg med -31,51% med 77.704 besøg. Og medarbejdertallet steg med 63%.

Anduril – Partnere

Anduril har indgået partnerskab med følgende:

 • Palantir teknologier
 • Amerikanske Rheinmetall-køretøjer
 • Fabcon
 • Royal Navy
 • australske flåde

Anduril – Konkurrenter

Nogle af Andurils vigtigste konkurrenter er:

 • Lockheed Martin
 • Raytheon
 • Oprørsforsvar
 • Skjold AI
 • PrecisionHawk Inc
 • Kespry Inc

Ofte stillede spørgsmål

Hvem er grundlæggerne af Anduril?

Palmer Luckey er grundlæggeren, og Brian Schimpf, Trae Stephens, Matt Grimm og Joseph Chen er medstiftere af Anduril.

Hvad laver Anduril?

Anduril er en AI-produktvirksomhed, der sætter produkter foran processen og udvikler teknologi til forsvar, retshåndhævelse og grænsesikkerhedsapplikationer.

Hvem er Andurils største konkurrenter?

Nogle af Andurils vigtigste konkurrenter er:

 • Lockheed Martin
 • Raytheon
 • Oprørsforsvar
 • Skjold AI
 • PrecisionHawk Inc
 • Kespry Inc
🔥 Anbefalede:  Workana-alternativer: 5 bedre måder at ansætte freelancere på