Anand Iyer etablerer en 20 millioner dollars kryptofond

Følgende artikel hjælper dig med: Anand Iyer etablerer en 20 millioner dollars kryptofond

Anand Iyer har rejst 20 millioner dollars i finansiering til sin nyetablerede cryptocurrency-fond, Canonical Crypto. Venturekapitalfirmaet fokuserer på at investere i infrastrukturprojekter til udvikling af blockchain, især projekter, der går fra Web2 til Web3.

Iyer er en udviklerinfrastrukturekspert med solid erfaring: Udover at være en engelinvestor og startup-rådgiver var Iyer evangelistudvikler hos Microsoft, administrerende direktør for børnepasningsmarkedet Trusted, Visiting Partner hos Pear og grundlagde også virksomheder som Hitpost og Threadflip.

Finansieringen på $20 millioner blev ledet af en af ​​verdens største krypto-investorer, a16z-partnere, Marc Andreesen og Chris Dixon. Andre investorer inkluderede Coinbase Ventures’ Shan Aggarwal, Dragonfly Capitals Haseeb Quresh, FTX Ventures partner Amy Wu og andre familiekontorer.

Canonical har foretaget 16 seed- og pre-seed-investeringer i startups, lige fra forskellige udviklerinfrastrukturer. Noget af selskabets investeringsportefølje består af Solana-baseret NFT-markedsplads FormFunction, multi-chain udviklingsappværktøj Thirdweb og Web3-meddelelsesstartup Notifi. Canonical planlægger at investere i 40 til 50 projekter i løbet af den første fond, med checks, der varierer fra $250.000 til $500.000.

“Hvis du ser på DeFi-apps eller dApps i dag, føler jeg, at de er bygget af early adopters til early adopters,” Iyer sagde.

På trods af virksomhedens lille størrelse ser Iyer et stort potentiale i Canonical, selv sammenlignet med andre store investorer.

Han mener, at der skal flere udviklere til, der bygger infrastrukturværktøjer i Web3, som kan hjælpes ved økonomisk at støtte nye virksomheder, der kommer ind i branchen.

Kæmpefirmaer som Sequoia Capital, a16z og Silver Lake har allerede investeret i Web3-udviklingsinfrastrukturen.

”Jeg ville ikke have, at det her skulle være en fond, der var for stor eller større end 20 millioner, for jeg kan deltage i mange runder. Jeg kan også investere i de meget, meget tidlige stadier, så jeg forsøger ikke nødvendigvis at konkurrere om en vis procentdel af ejerskabet. Jeg kan skrive relativt små checks og stadig være en meningsfuld del af startrejsen meget tidligt,” sagde han.

🔥 Anbefalede:  6 virksomheder, der ansætter til datavidenskabsroller i Indien

Læs relaterede indlæg: