Amperity: Førende kundedataplatform

Følgende artikel hjælper dig med: Amperity: Førende kundedataplatform

Amperitet

Kundedata er brandets mest værdifulde marketingaktiv, men de er mangfoldige, komplicerede og mangefacetterede som kunder selv. Den bedste måde at kende kunderne på er gennem transaktions- og adfærdsdata i realtid. Kundedata er dog mere tilbøjelige til at blive underudnyttet på grund af ineffektiv dataindsamling, styring, forening og analyse.

Selvom traditionelle datastyringsplatforme kan indfange alle data af data, der kræves af virksomheden, kan lagring på tværs af forældede og afbrudte datasiloer begrænse realtidstilgængeligheden og effektiviteten af ​​værdifulde kundedata.

Det er, når Customer Data Platform (CDP) er implementeret til at indsamle og aggregere den kritiske information i en vedvarende, samlet database og analysere den i realtid for at give personlige kundeoplevelser.

Amperity er en førende CDP-virksomhed, der gør det muligt for toprangerede brands at indsamle og forene kundedata, forbedre kundeoplevelser og vækste virksomheder. I denne artikel vil du afdække alt om Amperity – dets starthistorie, grundlæggere, partnere, finansieringsdetaljer og mere.

Amperity – Virksomhedens højdepunkter

Firmanavn Amperity

Hovedkvarter Seattle, Washington, USA
Sektor Support/CRM Tech
Grundlæggere Kabir Shahani, Derek Slager
Grundlagt i 2016
Indtægter 1 mia. USD (2022)
Internet side Amperity.com

Amperity – Om
Amperity – startere og hold
Amperity – Startup Story
Amperity – Mission og Vision
Amperity – Forretningsmodel
Amperity – Indtægtsmodel
Amperity – Produkter og tjenester
Amperity – udfordringer
Amperity – Finansiering og investorer
Amperity – Fusioner og opkøb
Amperity – Patenter og varemærker
Amperity – Vækst
Amperity – Partnere
Amperity – Priser og præstationer
Amperity – Konkurrenter

Amperity – Om

Amperity er en omfattende kundedataplatform, der hjælper virksomheder med at sætte rodede kundedata på arbejde for at forbedre markedsføringspræstationer, levere personlige kundeoplevelser, opbygge langsigtet kundeloyalitet, øge omsætningen og vækste forretningen. Det tilbyder intelligente funktioner på tværs af dataforening, administration, analyse, aktivering og indsigt.

Med sin tilstedeværelse i USA, Storbritannien og Australien betjener dette privatejede firma mere end 100 førende globale brands verden over, herunder Alaska Airlines, Kendra Scott, Planet Fitness, First Hawaiian Bank og mange flere.

Amperity – startere og hold

Kabir Shahani og Derek Slager grundlagde Amperity i 2016.

Kabir Shahani

Kabir Shahani afsluttede sin eksamen fra University of Washington med en Bachelor of Science i informatik. Udover at være med til at stifte Amperity, var han med til at stifte Appature og havde administrerende direktør-rollen.

Han har været direktør hos Blue Dot, Inc, Vice President hos IMS Health, bestyrelsesmedlem ved University of Washington og CEO hos Amperity.

Derek Slager

Før han var med til at stifte Amperity, arbejdede Derek Slager som softwareudvikler hos Activate, Loudeye og Blue Dot, Inc. Han har også været VP of Development hos Appature og Director of Engineering hos IMS Health. I øjeblikket arbejder han som CTO hos Amperity.

Barry Padgett er administrerende direktør for Amperity, som i øjeblikket arbejder med over 400 ansatte.

Amperity – Startup Story

Amperity blev etableret med ideen om, at Kabir Shahani og Derek Slager tænkte på afhængigheden og problemerne med tredjepartscookies, som har dvælet i årtier.

Oprindeligt var virksomhedens tilgang at bygge forbindelsen til at bringe dataene sammen ud af sine siloer og derefter flette dem sammen og gøre det umagen værd. Denne forretningsmodel lignede dog andre kundedataplatforme.

Senere indså Kabir og Derek, at dette var et hårdt computervidenskabeligt problem, hvor alle forskellige data kørte fra forskellige nøgler. Nogle kunde-id’er er baseret på fysisk adresse, nogle på telefonnumre og andre på e-mail og så videre. Der kræves en enkelt nøgle for at forbinde alt, men det har ingen gjort før.

Det var, da Kabir og Derek tænkte på at prøve at gøre det samme ved hjælp af maskinlæring. Således engagerede de den førende forsker i probabilistiske data, som byggede Amperity-modeller, og det er det, der driver Amperitys service i dag.

Amperity – Mission og Vision

Amperitys mission er at levere den kundedatatillid, som brands har brug for for at give meningsfulde oplevelser og accelerere vækst.

Amperity – Forretningsmodel

Amperitys værktøjspakke i virksomhedskvalitet løser den omfattende række af kundedataudfordringer, fra indsamling af spredte data til en samlet kundeprofil til afdækning og aktivering af værdifuld kundeintelligens.

Med denne platform kan virksomheder sætte deres kunder i centrum af deres forretning, ikke kun filosofisk, men strategisk, ved at bestemme dagsordenen ud fra, hvad kunderne ønsker, og hvordan de interagerer med brands. Desuden kan Amperity integreres med ethvert system, inklusive ActiveCampaign, Acxiom, Adobe Analytics, Adobe Campaign, AdRoll, Airship, Airtable og mere.

Amperity – Indtægtsmodel

Amperity tilbyder tilpassede priser for sin software- ‘Amperity Starter Service’ og ‘Amperity Services Plus.’

Amperity – Produkter og tjenester

Amerity omfatter følgende produkter- AmpID, Amp360, AmpIQ og DataGrid. Desuden tilbyder det Analytics, Compliance, IT og Marketing-løsninger, herunder Identity Resolution, Customer 360, Paid Media Activation, Personalization at Scale, Konverteringsoptimering, Customer Care, Elevating Loyalty og Churn Prevention.

Amperity – udfordringer

I 2022 mærkede Amperity virkningerne af den vaklende økonomi, da aftaler tog længere tid at gennemføre, og flere krav skulle opfyldes, før kontrakter kunne underskrives.

Amperity – Finansiering og investorer

Amperity har gennemført 5 finansieringsrunder og rejst 187 millioner dollars. Dens seneste finansieringsrunde – Series D Round, blev gennemført den 13. juli 2021 og rejste $100 millioner. 17 investorer finansierer virksomheden, herunder Madera Technology Partners, Declaration Partners og HighSage Ventures.

Dato Runde Antal investorer Penge hævet Hovedinvestor

13. juli 2021 Serie D 5 100 millioner dollars HighSage Ventures
15. juli 2019 Serie C 5 50 millioner dollars Tiger Global Management
26. oktober 2017 Serie B 2 28 millioner dollars Tiger Global Management
5. februar 2016 Serie A 11 9 millioner dollars Madrona
26. april 2011 Konvertibel note 1

Amperity – Fusioner og opkøb

Amperity købte 1 virksomhed, dvs. Custora, den 5. november 2019.

Amperity – Patenter og varemærker

Amperity er registreret med 4 varemærker, med ‘Reklame; Business’ er den mest populære klasse.

Amperity – Vækst

I 2022 var den anslåede årlige omsætning for Amperity $70,6 millioner om året ($186.737 pr. medarbejder), med en nuværende værdiansættelse på $1 milliard. Desuden voksede de månedlige webbesøg med -6,55 % med 11.720 besøg. Og dets antal ansatte steg med 30 % sidste år.

Amperity – Partnere

Amperity har indgået partnerskab med 145 virksomheder, hvoraf 137 er teknologipartnere, og 8 er kanalpartnere:

Amperity – Priser og præstationer

Nogle af de prestigefyldte priser Amperity modtog er:

 • 500 Softwarevirksomheder af Software Report Power
 • America’s Best Startup Employers 2023 af Forbes
 • Bedste datadrevne SaaS-produktshortliste af SaaS Awards 2022
 • Bedste B2C Email Marketing Solution af Martech Breakthrough Awards
 • Bedste steder at arbejde 2022: Seattle Metropolitan Area af Comparably

Amperity – Konkurrenter

Nogle af dens vigtigste konkurrenter er:

 • Segment
 • Adobe
 • Salgsstyrke
 • Oracle
 • Sangtekster
 • Tealium
 • mPartikel
 • Integrere

Ofte stillede spørgsmål

Hvem grundlagde Amperity?

Kabir Shahani og Derek Slager grundlagde Amperity i 2016.

Hvem er administrerende direktør for Amperity?

Barry Padgett er administrerende direktør for Amperity.

Hvad er Amperity, og hvad gør det?

Amperity er en førende CDP-virksomhed, der gør det muligt for toprangerede brands at indsamle og forene kundedata, forbedre kundeoplevelser og vækste virksomheder. Det tilbyder intelligente funktioner på tværs af dataforening, administration, analyse, aktivering og indsigt.

Hvem er hovedkonkurrenterne til Amperity?

Nogle af dens vigtigste konkurrenter er:

 • Segment
 • Adobe
 • Salgsstyrke
 • Oracle
 • Sangtekster
 • Tealium
 • mPartikel
 • Integrere
🔥 Anbefalede:  Top 8 førende Fintech-startups i Kina