Amerikas uddannelsessystem har hårdt brug for 300.000 lærere – men ChatGPT kunne være svaret

Følgende artikel hjælper dig med: Amerikas uddannelsessystem har hårdt brug for 300.000 lærere – men ChatGPT kunne være svaret

Ifølge New York Times, er amerikanske colleges begyndt med vilje at justere deres undervisningsplan som svar på ChatGPT-hypen. Essays og standardtests var særligt sårbare; neuronen håndterer dem på niveau med en god elev. AI chatbots passerer også let lovlige og lægeundersøgelser.

Amerikas uddannelsessystem har hårdt brug for 300.000 lærere - men ChatGPT kunne være svaret

Som et resultat begyndte lærere at diskutere, om de skulle begrænse, ignorere eller implementere AI. ChatGPT er blevet forbudt fra offentlige skoles Wi-Fi-netværk i New York og Seattle, men dette øgede simpelthen skolebørns nysgerrighed over for teknologi. I mellemtiden bruger nogle lærere Turnitin til at evaluere kvaliteten af ​​oprettede essays.

Andre følger reglen “hvis du ikke kan vinde, før”. Progressiv undervisere fremmer AI og inkorporer ChatGPT/MidJourney i skolens læseplaner; dette giver dig mulighed for at øge arbejdets overligger, fordi eleverne ikke længere kan give undskyldninger som “Jeg er elendig til grammatik”, “mit arbejde mangler originalitet” eller “Jeg har ingen idéer.” Desuden skal du bruge industriteknik og faktatjek for at opnå et resultat af høj kvalitet.

AI-værktøjer kan også være gavnlige for instruktører i deres fag.

  • ChatGPT vil hjælpe med lektionsplanlægning og vil skræddersy læseplanen til elevernes særegenheder.
  • Elicit og Explainpaper bruger et simpelt sprog til at beskrive de seneste videnskabelige undersøgelser.
  • Indlejringsmodeller kan bruges til at besvare ofte stillede spørgsmål fra studerende.
  • DALL-E og Stable Diffusion vil levere kunstværker til instruktions tegneserier.

Rundt om i verden er der en alvorlig lærermangel. For eksempel er amerikanske skoler 300.000 lærere kort, især i landdistrikter og lavindkomstområder. AI kan hjælpe med det problem og tvinge det forældede uddannelsessystem til at udvikle sig. Og da Ukraine presser OpenAI til at gøre ChatGPT tilgængeligt for indbyggere, tager USA endnu et skridt tilbage.

🔥 Anbefalede:  Rejsebureau jobbeskrivelse: Skabeloner til ansættelse til din virksomhed

Til at begynde med, hvilke muligheder giver denne tendens? Lad os tage en diskussion i kommentarerne.

Læs mere om ChatGPT: