American Bar Association siger 1,5 millioner advokaters databrud

Følgende artikel hjælper dig med: American Bar Association siger 1,5 millioner advokaters databrud

Fredag ​​oplyste en repræsentant, at loginoplysningerne for 1,5 millioner advokater og andre kontohavere på American Bar Associations hjemmeside muligvis er blevet kompromitteret.

American Bar Association har afsløret på sin hjemmeside og via e-mail-meddelelser, at en ekstern part brød deres netværk i sidste måned og opnåede login-legitimationsoplysninger til onlinekonti, der blev brugt til at få adgang til det gamle ABA-websted og karrierecenter før 2018.

Organisationen præciserede, at kun brugernavne og adgangskoder blev tilgået, og ingen andre data blev kompromitteret.

ABA har også oplyst, at der i øjeblikket ikke er beviser for uautoriseret brug af de stjålne oplysninger.

Ifølge en e-mail-meddelelse modtaget af berørte medlemmer og set af BleepingComputer, opdagede ABA usædvanlig aktivitet på sit netværk den 17. marts 2023.

Som svar vedtog organisationen omgående sin hændelsesresponsplan og fik hjælp fra cybersikkerhedseksperter til at gennemføre en undersøgelse.

“” sagde ABA-meddelelsen.

Fra 2022 er ABA fortsat den største sammenslutning af advokater og juridiske eksperter på verdensplan med et betalende medlemskab på 166.000.

Organisationen tilbyder en række tjenester og programmer, herunder efteruddannelse for advokater og dommere, samt forskellige initiativer, der har til formål at forbedre retssystemet i USA.

Sidste marts rapporterede Reuters, at et mellemstort advokatfirma forligede sig med New York Attorney General for $200.000 på grund af datasikkerhedsmangler, der resulterede i et databrud i 2021.

I sidste uge blev New Yorks advokatfirma Cadwalader, Wickersham & Taft sagsøgt for ikke at forhindre et databrud, der fandt sted i november.

🔥 Anbefalede:  Udvikler siger, at det kan forvandle din AMD 6800 XT til en Nvidia 3090 Ti