Amazon ENS-domænet modtager et bud på $1 mio

Følgende artikel hjælper dig med: Amazon ENS-domænet modtager et bud på $1 mio

Amazon ENS-domænet modtager et bud på $1 mio

ENS “amazon.eth” domæneejeren har modtaget et tilbud på $1 million.

Den nuværende indehaver købte den den 7. februar for 33 ETH, ca. $90.800 på det tidspunkt. På trods af en fortjeneste på tusind procent blev tilbuddet ignoreret og udløb i går, den 19. juli, kl. 15.00 EST. Det er uklart, om ejeren syntes, at tilbuddet havde været for lavt, eller om de simpelthen ikke havde bemærket det.

Det er værd at bemærke, at den anonyme budgiver placerede tilbuddet i USDC, en digital stablecoin knyttet til den amerikanske dollar. De gav også tilbud på andre 20 ENS-domæner, herunder “jefferyjefferybezos.eth.”

ENS står for Ethereum Name Service. Det er en open source decentraliseret internetnavneprotokol. Enkeltpersoner og virksomheder kan bruge ENS som deres cryptocurrency-adresser, Web3-brugernavne og adresser til decentraliserede websteder. Brugere kan købe domænenavne fra det sekundære marked på OpenSea eller oprette dem på det officielle websted.

Siden begyndelsen af ​​maj har tre- og firecifrede domænenavne været i høj kurs. For eksempel blev ENS-domænet “000.eth” solgt for 300 ETH (ca. $320.000 på det tidspunkt) den 3. juli.

Crypto-fællesskabet oprettede endda dedikerede Twitter-sider for at dele nyheder om domænekøb og priser.

Efter trenden begyndte brugerne at oprette ENS-domæner med arabiske og kinesiske tal. Fra 20. juli er disse også udsolgt.

Læs relaterede indlæg:

🔥 Anbefalede:  På bare tre år kan 30 % af pc'erne være bygget på ARM-arkitektur