Amazon Affiliate Store vs blogging vs e-handel – en sammenligning af 3 online forretningsmodeller

Følgende artikel hjælper dig med: Amazon Affiliate Store vs blogging vs e-handel – en sammenligning af 3 online forretningsmodeller

En af de største fordele ved at drive en online forretning er, at det er billig at starte. For så lidt som 5 USD om måneden kan du starte en virksomhed, der potentielt kan tjene dig 7 figurer og mere.

Nu, hvad angår online forretningsmodeller, drager de fleste mennesker til starte en blog, en Amazon affiliate butik (niche affiliate site) eller en online butik og jeg har haft rimelig succes med alle 3.

For eksempel sidste år tjente min blog over en million dollars fra annoncering, affiliate marketing og digitalt produktsalg.

Min e-handelsbutik havde også et rekordår, og det har vi dyrket i to- og trecifrede cifre de seneste 9 år.

Så i dag besluttede jeg at gøre en grundig sammenligning af blogging, affiliate marketing og e-handel for at hjælpe dig med at forstå fordele og ulemper af hver forretningsmodel.

Som med alle ting i livet, er der ingen enkelt, overlegen løsning, der opfylder alles behov.

Nøglen er at forstå fordele og ulemper af hver mulighed og vælg den forretningsmodel, der passer bedst til din personlighed og dine mål.

Få mit gratis minikursus om, hvordan du starter en succesfuld e-handelsbutik

Hvis du er interesseret i at starte en e-handelsvirksomhed, sammensætter jeg en omfattende ressourcepakke det vil hjælpe dig starte din egen netbutik helt fra bunden. Sørg for at få fat i den, før du tager afsted!

Evalueringskriterie

Som jeg nævnte ovenfor, vil jeg sammenligne blogging for profit vs at drive en online butik vs at skabe en niche affiliate site. Og disse 3 modeller vil blive evalueret ud fra følgende kriterier.

  • Indtægtshastighed – Hvor lang tid efter lanceringen forventer du at tjene betydelige penge?
  • Hindringer for indrejse – Hvor svært er det for nogen at kopiere din virksomhed?
  • Bærbarhed – Vil du være i stand til at drive din virksomhed hvor som helst?
  • Skalerbarhed – Vil du have, at virksomheden nemt kan skaleres, når den først vokser?
  • Bæredygtighed – Hvad er den langsigtede levedygtighed af din virksomhed?

Forretningsmodel #1: Start af en blog

De fleste mennesker er tiltrukket af at blogge, fordi det er virkelig nemt at gøre og kræver meget lille forhåndspris.

Faktisk kan du starte en blog for så lidt som $4,95 om måneden.

Indtægtshastighed

Det største problem med blogging er, at det er ekstremt svært at tjene penge og tiltrække et publikum, og det kræver en enorm mængde ubetalt tid og kræfter.

Faktisk hver gang nogen spørger mig, hvad jeg synes om at blogge, Jeg kalder det et slag.

Med hensyn til omsætningshastighed, blogging er langt den værste metode til at tjene penge på kort sigt.

Og når det kommer til stykket, har du kun nogle få muligheder, når det kommer til indtægtsgenerering, sælge annoncering, blive en affiliate marketing eller starte en betalt medlemsside.

.

Baseret på erfaring, MyWifeQuitHerJob.com begyndte slet ikke at tjene penge før langt overstået 8 måneder var gået.

Og i løbet af de første 8 måneder arbejdede jeg med at skrive artikler 3-4 gange om ugen tjen højst et par hundrede dollars om måneden!

Faktisk tror jeg ikke, at jeg brød 5 cifre i omsætning indtil efter 3 år var bestået! 3 år!!!

Selvfølgelig er jeg meget mere kompetent nu, end jeg var i løbet af de første 3 år, men lad os tage et hurtigt kig på nogle sammenligninger af indtægter pr. besøgende for at illustrere min pointe.

Til min netbutik, min omsætning pr. besøgende er i størrelsesordenen dollars.

Men for MyWifeQuitHerJob.com, min omsætning pr. besøgende fra annoncering og affiliate-indtægter (minimumskursus i onlinebutik medregnes ikke) er i størrelsesordenen cents.

Min butik tjener med andre ord over en en størrelsesorden flere penge per kunde end min blog.

Tilfredshed

Men på trods af forskellen i omsætning, får jeg meget mere tilfredshed fra at køre MyWifeQuitHerJob.com. Der er noget meget tilfredsstillende ved at kunne skrive en artikel og få tusindvis af mennesker til at læse den, og for nogle mennesker er dette mere værdifuldt end penge.

Derudover ville jeg aldrig have været i stand til at lancere mit Create A Profitable Online Store Course, hvis det ikke havde været for min blog og det publikum, jeg har opbygget gennem årene.

🔥 Anbefalede:  Sådan vinder du Amazon Buy Box: Seks strategier til succes

Jeg har også udviklet mange værdifulde venskaber og mødte mange nye kollegaer gennem blogging, der har været uvurderlige.

Bærbarhed og skalerbarhed

Den store fordel ved at blogge er, at det er ekstremt bærbar og skalerbar. Du kan skrive artikler fra hvor som helst i verden, og du vil sandsynligvis aldrig få brug for at ansætte yderligere personale, efterhånden som dit publikum vokser.

Men det største problem med blogging er, at det vil tage dig en lang tid at tjene betydelige penge.

Og den barske virkelighed er det de fleste siger op før pengene begynder at rulle ind, fordi det tager enorm tålmodighed og viljestyrke at lykkes.

Bæredygtighed

Den største fordel ved at blogge er bæredygtighedsfaktoren. Ved at sætte dig selv derude og skrive af erfaring, gør du 2 ting.

Én, du er opbygge et publikum af loyale fans.

Og to, du er etablere sig som en autoritet inden for din niche.

Folk, der følger dig, vil være meget modtagelige for, hvad du skal sælge. For eksempel hvis jeg nogensinde skulle lancere et andet e-handelsrelateret produkt, ville en enkelt e-mail til min liste generere øjeblikkeligt salg.

Hvis jeg ønsker at blive en professionel foredragsholder, kan jeg sagtens gøre det baseret på den autoritet, jeg har etableret.

Samlet set, blogging åbner uhåndgribelige døre som gavner dig i det lange løb, men er ikke let kvantificerbare i form af kortsigtede dollars.

Forretningsmodel #2: Start af en Amazon Affiliate Store eller Niche Affiliate Site

En anden populær online forretningsmodel er niche affiliate marketing gennem Amazon eller anden affiliate software/tjenester. Ved at oprette en hjemmeside med det ene formål at rangere for et specifikt søgeordsudtryk, kan du henvise kunder til en relateret virksomhed og få en lille del af salget.

Niche affiliate marketing er attraktivt, fordi det koster meget lidt at starte og kræver meget lidt vedligeholdelse og vedligeholdelse, når først trafikken er etableret.

I lighed med blogging er alt hvad du behøver et WordPress-websted.

Indtægtshastighed

Et niche-affilieret websted har mange af de samme ulemper som blogging, når det kommer til omsætningshastighed.

Det skal du med andre ord arbejde din hale af i meget lang tid før du kan samle nok trafik til overhovedet at tjene penge.

Og i de fleste tilfælde, niche affiliate sites udelukkende stole på søgemaskinerne for deres henvisningstrafik.

Som du sikkert er klar over, opdaterer Google løbende deres søgealgoritmer, og mange niche affilierede sider er blevet revet fra hinanden gennem årene, fordi de ikke længere rangerer i søgningen.

I modsætning til en onlinebutik eller en myndighedsblog med et etableret publikum og kundebase, er niche-tilknyttede websteder til sammenligning ekstremt skrøbelig.

Uden søgetrafik har niche-tilknyttede websteder en tendens til at visne hen og dø.

Den anden ulempe ved en niche affiliate side er, at du vil etablere aldrig din egen kundebase. Når først en henvisning er foretaget, er det det.

Hvis denne kunde ønsker at foretage et køb igen, tror du så, at de vil gå igennem dit nichewebsted igen? Ingen måde! Henviste kunder går normalt direkte til den affilierede leverandør for gentagne køb.

Hindringer for indrejse

Niche affilierede sider har også en virkelig lav barriere for adgang. Faktisk holder de fleste marketingfolk deres niche affilierede websteder hemmelige, så ingen andre kan kopiere dem.

At drive en succesfuld nicheside handler om at vælge de rigtige søgeord så du kan rangere i søgemaskinerne.

Fordi det er så hurtigt, nemt og billigt at oprette en hjemmeside takket være WordPress, er der virkelig intet, der forhindrer nogen i at tage dine søgeord og kopiere din hjemmesideidé.

Bærbarhed og skalerbarhed

Den ene ting, som et niche-tilknyttet websted har at gøre for det, er portabilitet og skalerbarhed. I de fleste tilfælde kan niche affiliate sites være en sæt det og glem det.

Og de er så nemme at kaste op og vedligeholde, at mange affiliate marketingfolk har oprettet en masse websteder til “diversificere” deres portefølje.

Ved konstant at oprette nye niche affiliate sites til at erstatte dem, der er faldet, kan affiliate marketingere mindske deres risiko ved ikke at lægge alle deres æg i én kurv.

🔥 Anbefalede:  KWFinder vs Semrush – Hvilket SEO-værktøj skal du vælge?

Og det bedste er, at niche-tilknyttede websteder kan køres hvor som helst. Der er ingen lagerbeholdning eller kundeservice involveret overhovedet!

Bæredygtighed

Det største problem med affiliate marketing er, at du altid er på indfald hos de virksomheder, du promoverer. For eksempel reducerede Amazon for nylig deres affiliate-udbetalinger, hvilket påvirkede tusindvis af bloggere negativt natten over.

Dengang jeg var afhængig af affiliate marketing for størstedelen af ​​min omsætning, tabte jeg 6 tal om året ret brat, da 2 af mine hovedpartnere besluttede, at de ikke længere behøvede et affiliateprogram.

Problemet med affiliate marketing er, at virksomheder har brug for affiliates tidligt for at få indpas for deres virksomheder. Men de har meget mindre brug for dig, når deres virksomhed modnes.

For de 2 affiliates, jeg mistede, lagde jeg meget sved og tårer for at rangere opslag i Google specifikt for at promovere disse virksomheder og nu tjener de slet ingen penge.

Hvis du kombinerer dette med det faktum, at en enkelt Google-algoritmeændring kan udslette dig, gør niche affiliate marketing til mindst bæredygtige model af flokken.

Forretningsmodel #3: Start af en onlinebutik

At starte en online butik, der sælger enten fysiske eller virtuelle varer, er langtfra hurtigste måde at tjene penge online og det kan også være billigt afhængigt af forretningsmodellen.

Faktisk har jeg sammensat et monster-indlæg, der sammenligner 8 forskellige e-handels-forretningsmodeller, som du bestemt bør tjekke ud.

Men her er den absolutte minimumsinvestering, du skal begynde, hvis du vil starte dit eget e-handelswebsted.

Eller du kan tilmelde dig en fuldt hostet indkøbskurv som Shopify eller Big Commerce, der vil gøre det meste af det tunge løft for dig til en pris.

Hvis du vil sælge på Amazon, kan du komme i gang for kun lageromkostningerne.

Indtægtshastighed

Der er flere grunde til, at en netbutik vil tjene dig flere penge end en blog eller et nichetilknyttet websted.

For det første sælger du dine egne varer, hvilket betyder, at du vil lave mest fortjeneste pr. salg. Som et resultat har du brug for langt færre konverteringer for at opnå et acceptabelt fortjenesteniveau.

Den anden fordel er, at siden din overskudsgraden er så meget højeredet kan du faktisk købe din trafik gennem PPC-tjenester som Adwords, Facebook og andre former for annoncering.

Det betyder, at du kan helt omgå den indledende langsomme periode af din hjemmeside og begynde at tjene penge med det samme.

Med blogging og niche affilierede websteder kan du ikke tjene nok penge pr. salg for at gøre disse reklamemedier prisen værd.

Den ekstremt høj indtægtshastighed af en onlinebutik var det, der tiltrak min kone og jeg til at gå e-handelsvejen frem for alle de andre forretningsmodeller.

Som følge heraf var vi i stand til tjene over $100.000 i overskud efter kun et år af at være i erhvervslivet.

I modsætning til de andre online forretningsmodeller er det eneste formål med en netbutik at føre varer, der er klar til at sælge med øjeblikkelig fortjeneste. Derfor er en netbutik sandsynligvis den hurtigste måde at tjene penge online.

Hindringer for indrejse

At åbne en online butik har også andre fordele. Fordi du er nødt til at sikre leverandører for at skaffe dine varer, adgangsbarrierer er meget højere end nogen af ​​de andre forretningsmodeller.

Hvis nogen skulle prøve at kopiere din onlinebutikside, ville de ikke kun skulle kopiere dit websted, men de ville også skulle finde de leverandører, du bruger til at købe dine produkter.

Bærbarhed

Hvis du vælger at gå dropshipping rute eller Amazon FBA-ruten, kan en online butik også være ekstremt bærbar.

Fordi du kun tager imod ordrer og ikke selv opfylder dem, er det lige meget, om du driver din virksomhed hjemmefra eller i et fremmed land.

Så længe der er en internetforbindelse, kan du arbejde på din virksomhed hvor som helst.

Ligeledes gør den manglende ordreopfyldelse fra din side også en dropshipping-virksomhed eller en Amazon-virksomhed ekstremt skalerbar.

I takt med at antallet af ordrer stiger, behøver du ikke nødvendigvis mere arbejdskraft. Selvom du måske har brug for flere medarbejdere til kundesupport, behøver du aldrig at bekymre dig om at opbevare dine produkter.

🔥 Anbefalede:  Er KicksCrew lovlig? 7 skal vide, før du køber

Det bedste er, at det er nødvendigt at starte en online butik salgsmomentum. Hvis nogen foretager et køb fra din onlinebutik, vil en god del af din kundebase blive tilbagevendende kunder (gælder ikke for salg på Amazon) og også fortælle deres venner om din virksomhed.

Som et resultat vil din virksomhed over tid vokse organisk som mund til mund spreder sig om din butik.

Skalerbarhed

Den eneste store ulempe ved at drive en netbutik er, at du altid bliver nødt til det yde kundeservice.

I modsætning til affiliate marketing, hvor du blot henviser til et salg, skal en online butik stå ved de produkter, den sælger.

Som følge heraf er du nødt til at håndtere kunder, der er utilfredse med deres køb. Afhængig af arten af ​​dine produkter og forventningerne, kan dette være meget arbejde eller ikke.

Hvis du har inventar med din butik, kapitalkravene er også meget større med en netbutik end de andre forretningsmodeller.

Med vores bryllup sengetøj butik, er vi nødt til at bruge hundredtusindvis af dollars på lager hvert år for at fremme vores vækst.

Bæredygtighed

Hvis du styrer din salgskanal og sælger dine egne mærkevarer, er det at drive en online butik en af ​​de mest bæredygtige forretningsmodeller der ude.

Ligesom at blogge, er du at etablere et brand og opbygge en tilhængerskare for din virksomhed. Fans af din e-handelsbutik vil købe fra dig igen og igen, og du har fuld kontrol over din kundeliste.

Derudover, fordi det kræver mere indsats og kapital at sælge dine egne produkter, er det mindre sandsynligt, at folk vil investere tid og penge til at kopiere dig.

Hurtig oversigt

Hvis du stadig har problemer med at beslutte dig for, hvilken online forretningsmodel du skal forfølge, bør du tage højde for din nuværende tankegang.

  • Online butiks tankegang – Jeg vil gerne tjene penge med det samme
  • Niche Affiliate Site Mindset – Jeg vil gerne have, at min forretning bliver fri og tjener penge helt passivt
  • Blogging mindset – Jeg vil gerne være kendt og skabe et publikum. Penge er mindre bekymrende på kort sigt.

Håber denne artikel hjælper dig i din beslutning. I sidste ende er der ingen grund til ikke at prøve alle tre!

Klar til at blive seriøs med at starte en online-forretning?

Hvis du virkelig overvejer at starte din egen online virksomhed, så skal du tjekke mit gratis minikursus på Sådan opretter du en niche-onlinebutik i 5 nemme trin.

På dette 6-dages minikursus afslører jeg de skridt, som min kone og jeg tog for at tjene 100 tusind dollars i løbet af blot et år. Det bedste af det hele er, at det er gratis, og du vil modtage ugentlige e-handelstips og strategier!

Relaterede indlæg i at tjene penge

Om Steve Chou

Steve Chou er en meget anerkendt influencer inden for e-handel og har undervist tusindvis af studerende hvordan man effektivt sælger fysiske produkter online over på ProfitableOnlineStore.com.

Hans blog, MyWifeQuitHerJob.comhar været omtalt i Forbes, Inc, The New York Times, Entrepreneur og MSNBC.

Han er også en medvirkende forfatter for BigCommerce, Klaviyo, ManyChat, Printful, Privy, CXL, Ecommerce Fuel, GlockApps, Privy, Social Media Examiner, Web Designer Depot, Sumo og andre førende virksomhedspublikationer.

Derudover driver han et populært e-handel podcastMin kone sagde sit job op, som er en top 25 marketingshow på alle Apple Podcasts.

For at holde sig ajour med alle de seneste e-handelstrends driver Steve en 7-cifret e-handelsbutikBumblebeeLinens.com, med sin kone og sætter på en årlige e-handelskonference hedder Sælgertopmødet.

Steve har både en bachelor- og en kandidatgrad i elektroteknik fra Stanford University. På trods af hovedfaget i elektroteknik, brugte han en god del af sin kandidatuddannelse på at studere iværksætteri og mekanikken i at drive små virksomheder.