Allt om Babbel-metoden för att lära sig språk. Fungerar det verkligen?

Du har säkert redan hört talas om Babbel, en av de bästa Android-apparna för att lära sig språk. Men med konkurrenter som Duolingo är det normalt vet inte vilken app jag ska börja med att lära sig ett språk.

Därför vill vi berätta för dig hur Babbel fungerar exakt och hur kan du lära dig ett språk från grunden på din plattform. Vi är bara här för att informera dig, men det är klart att vi litar på Babbelmetoden. Stanna för att upptäcka allt Babbel har att erbjuda!

Babbel: Lär dig språk

Hur man använder Babbel-appen för att lära sig språk

Hur fungerar Babbel-appen för att lära sig språk?

Vi berättar för dig vilka strategier ingår i Babbelmetoden och varför det är så framgångsrikt när det gäller att lära sig språk. Missa det inte!

Först och främst är det viktigaste du bör veta om Babbelmetoden att den har utvecklats av ett team av lingvistiska experter. Med hjälp av flera studier som referens har de skapat ett sätt att börja tala ett språk så smått, av naturlig form.

I denna mening är effektiviteten hos Babbel att lära sig språk bevisad, men, Hur går denna metod till?

Till exempel är en av de saker Babbel gör för att underlätta inlärning kontinuerlig feedback, både i Babbel Live-klasser som under dina onlinelektioner. Nyckeln är att bära en personlig uppföljning av dina största förmågor och de saker som kostar dig mest.

Alltså i fråga om ett par månader Du kommer nu att kunna föra en konversation perfekt på det språk du lär dig. Och detta är tack vare detta övergripande bild av inlärningsprocessen som Babbel har. Med sina metoder för uttal, den dialoger interaktiva spel och tricks grammatik av varje lektion blir det mycket lätt för dig att anpassa dig till språket.

Med Babbel-metoden för att lära sig vilket språk som helst är framgång garanterad

Dessutom vet Babbel mycket väl att det största problemet i det moderna livet är tidsbrist. Därför är deras lektioner mycket korta (de varar mellan 10 och 15 minuter) så att du enkelt kan sätta in dem i din vardag och därmed, skapa en rutin för att hjälpa dig att inte sluta. Sluta göra ursäkten att du inte har tid!

En annan av de bästa egenskaperna hos Babbel är just dess upprepningssystem med avstånd. Eftersom lektionerna är så korta och alla avsnitt är så välorganiserade kan du granska dem när du vill Uppdatera minnet. Det är bevisat att det är att upprepa lektioner det mest effektiva sättet att behålla information på lång sikt.

Slutligen, något mycket viktigt att kommentera Babbel är dess betoning på språkfördjupning. Och eftersom det är en app och inte en kurs utomlands, vad den gör för att fördjupa dig i språket du lär dig är att ställa mycket läromedel till ditt förfogande. I Babbel kan du lär dig allt om kultur och traditioner lär dig språk med podcastliknande lektioner, spela frågesvar eller till och med läsa sagor. Allt för att underlätta ditt lärande!

Om vi ​​kunde sammanfatta Babbel med tre ord skulle de utan tvekan vara det “effektivitet”, “kvalitet” Y “bekvämlighet”. Du har redan sett att Babbel erbjuder dig lektioner undervisade av riktiga lärare och all frihet i världen att studera som du vill.

Hur man lär sig språk snabbt och enkelt med Babbel

Språken kan du lära dig på Babbel

I Babbel har du upp till 14 språk tillgänglig för att starta din kurs och förbättra dina färdigheter:

 • spanska
 • engelsk
 • franska
 • italienska
 • tysk
 • holländska
 • portugisiska
 • ryska
 • danska
 • norska
 • svenska
 • putsa
 • turkiska
 • indonesiska

Som du ser, Babbel erbjuder inte kurser i kinesiska, japanska eller koreanska. Så om du vill lära dig ett av dessa asiatiska språk måste du registrera dig för andra applikationer som LingoDeer.

Hur man registrerar sig i Babbels språkinlärningsapp

Du kan börja din språkkurs på Babbel båda från appen Vad från webbplatsen Babbel tjänsteman. I båda fallen måste du Bli Medlem eller skapa ett nytt konto i tre enkla steg:

 1. Välj om du vill skapa ditt konto från din e-post eller din Facebook-konto.
 2. Välj idiom du vill lära dig i Babbel.
 3. Till sist, välj vad prenumeration vilja:

Priser och prenumerationer tillgängliga i Babbels språkapp

Ja Babbel är en betalningsplattform, men du har redan sett alla anledningar till varför det är värt det. Dessutom är betalningarna bekvämt månatliga och överstiger inte 9,95 euro för en hel månad av klasser. Och om du vill utöka ditt abonnemang upp till ett år kan det kosta dig cirka 4,95 euro per månad. Det är faktiskt väldigt billigt för allt det erbjuder dig!

Se resultaten: Användarnas åsikter om Babbel

Som meddelats på deras hemsida genomfördes en studie med användare som hade lärt sig i två månader olika språk i Babbel. 92 % av de tillfrågade eleverna hade upplevt stora förbättringar i alla nya språkkunskaper: tala, lyssna, skriva och läsa.

Naturligtvis är Babbel mycket mer än en app för att lära sig rätt saker för att åka på resa. Följ a vetenskapligt beprövad metod, har ett helt team av proffs bakom sig och söker långsiktigt lärande för att förbättra all din förståelse och kommunikationsförmåga på det språk du vill.

Lär dig språk med Babbels språkapp online

Så och som anges av dess användare på Trustpilot, en utmärkt indikator på kvaliteten och tillförlitligheten hos företag som Babbel, det är en mycket effektiv metod. Den har ett utmärkt medelpoäng på 4,6 av 5, med en 75 % av 5-stjärniga betyg.

Det som sticker ut mest är enkel och intuitiv design av Babbel-appen, vilket gör allt mycket enklare. De allra flesta användare är det väldigt bekväm med lektionernas upplägg och med hur kursen är upplagd. De säger till och med att det är fantastiskt att lära sig ett språk utan föregående kontakt!

Därför kan vi bekräfta att Babbel-metoden är användbar för att lära sig språk eller uppdatera dem på nolltid. Och vi uppmuntrar dig att prova! De de första två veckorna av kursen du prenumererar på är gratis, som en provperiod, så att du kan prova utan rädsla.

Upptäck Babbel, den bästa Android-appen för att lära dig språk snabbt och enkelt

Men det är också viktigt att nämna det en app räcker inte för att behärska ett främmande språk, även om den är lika bra som Babbel. Verktyg som detta är framför allt en mycket viktig hjälp och en källa till material när man studerar ett språk, till exempel ett Google Chrome-tillägg för att se Netflix på andra språk.

Ändå är Babbel en enormt stöd för att börja studera språket vad du vill. Innehållet kommer naturligtvis att bli kort, men om du precis har börjat studera det är Babbel ett utmärkt alternativ för avancera med stormsteg.

Ge en språkpresent med Babbel presentkort

Förutom att registrera dig för att lära dig de språk du vill, kan du även köpa en presentkupong som kan lösa in till en kurs på valfritt språk hos Babbel. Är inte det en bra idé?

I Babbel Giftshop kan du välj kursens längd som du vill ge, mellan 3, 6 månader och ett år. Naturligtvis är det en idealisk present för obestämda, och för alla dem som alltid säger att de vill lära sig ett nytt språk och aldrig börja. Nu har de ingen ursäkt!

Hur man ger bort språkkurser med Babbel

Sammanfattningsvis kan vi konstatera att Babbelmetoden är användbar och framför allt effektiv för förbättra alla språkkunskaper på andra språk. Om du lägger till godkännandet av alla team av lingvister bakom det och dess bekväma registrerings- och betalningssystem är resultatet tydligt.

Däremot kanske du vill lära sig ett språk som inte är tillgängligt på Babbel eller så föredrar du att välja en gratis språkkurs tills vidare. I så fall är det bättre att ta en titt på andra språkinlärningsappar.

Men i slutändan är beslutet ditt. Låt oss veta vad du tycker om Babbel hittills i kommentarerna!

Relaterade Artiklar

Back to top button