AliExpress anmeldelser – er det lovligt, og hvad du skal vide, før du køber

Følgende artikel hjælper dig med: AliExpress anmeldelser – er det lovligt, og hvad du skal vide, før du køber

AliExpress er en af ​​de største e-handelsmarkedspladser i verden og ekstremt populær blandt både virksomheder og forbrugere.

For ejere af små virksomheder er AliExpress dropshipping blevet en billig og nem måde at begynde at sælge online.

I mellemtiden kan forbrugere over hele verden købe billige varer fra Kina som ikke kan findes andre steder.

Men trods sin popularitet, næsten 12 % af AliExpress anmeldelser er 2 stjerner eller mindre. Faktisk har AliExpress udviklet et dårligt ry gennem årene for at sælge værdiløst skrammel.

Dette indlæg vil give dig fakta bag de dårlige AliExpress-anmeldelser, og om AliExpress er sikkert at købe fra.

Få mit gratis minikursus om, hvordan du starter en succesfuld e-handelsbutik

Hvis du er interesseret i at starte en e-handelsvirksomhed, sammensætter jeg en omfattende ressourcepakke det vil hjælpe dig starte din egen netbutik helt fra bunden. Sørg for at få fat i den, før du tager afsted!

Hvad er AliExpress?

AliExpress er en e-handelsmarkedsplads tilbyder en bred vifte af produkter, der kan købes overalt i verden. De fleste AliExpress-sælgere er fra Asien, og som et resultat kan du købe varer til meget lave priser.

Fordi AliExpress er en business to consumer markedsplads, du vil ikke finde nogen fabrikker på platformen. I stedet er de fleste sælgere på AliExpress enten handelsvirksomheder eller små virksomhedsejere, der tilbyder præfabrikerede produkter til øjeblikkelig forsendelse.

Som et resultat, hvis du ønsker at sælge dine egne private label-produkter under dit eget mærke, så er køb fra Alibaba en meget bedre mulighed.

Men hvis du vil starte en dropshipping-virksomhed, er AliExpress en populær måde at finde dropshipping-leverandører online.

Er AliExpress lovlig?

AliExpress er et lovligt firma og en pålidelig markedsplads at købe fra. Mens nogle af sælgerne på platformen tilbyder varer af dårlig kvalitet, gør AliExpress et godt stykke arbejde med at levere et sikkert købsmiljø.

For eksempel, AliExpress vil give dig fuld refusion, hvis dit produkt ikke ankommer til tiden, eller hvis det ikke er som beskrevet.

En omfattende køberbeskyttelsesprogram er inkluderet på alle køb foretaget på AliExpress og du er dækket uanset hvad.

Sådan fungerer køberbeskyttelse.

 • Hvis du er utilfreds med dit produktskal du først kontakte AliExpress for at rapportere problemet.
 • Hvis sælger ikke er villig til at rette op på situationenkan du åbne en tvist.
 • Hvis sælger ikke reagerer på tvistenvil AliExpress refundere dit køb fuldt ud.

Når AliExpress har afgjort tvisten, du får dine penge tilbage inden for 2 uger.

Dybest set AliExpress-køberbeskyttelsesprogrammet beskytter dig mod at få afsendt skrammel og forhindrer direkte svindel. Som resultat, AliExpress er 100% legit og sikkert at købe fra.

Sandheden om AliExpress-anmeldelser

Fordi AliExpress fungerer som mellemmand og sælger IKKE nogen af ​​deres egne produkter, bør alle 1-2-stjernede AliExpress anmeldelser tages med et gran salt.

Alle i verden kan sælge på AliExpress, og det er der over 10 millioner sælgere på platformen. På store markedspladser som AliExpress er der bundet til at være gode sælgere og dårlige sælgere, og det er umuligt for AliExpress at kontrollere enhver notering.

AliExpress har dog iværksat mange foranstaltninger for at bekæmpe svindel og svindel. At købe eller dropshipping fra AliExpress er ikke risikabelt så længe du er forsigtig og forstår, hvordan du kan skelne de gode sælgere fra de dårlige.

Nedenfor er mest almindelige AliExpress anmeldelser som du finder på internettet, og hvordan du kan undgå at blive udsat for svindel.

AliExpress-anmeldelse #1: Forsendelse var forsinket

De fleste produkter købt fra AliExpress sendes fra udlandet. Som resultat, leveringstiderne vil være lange og aldrig garanteret.

🔥 Anbefalede:  'Det var klart, at hvis vi ikke skulle bygge det, ville ingen andre': Jakub Jurovych, Deepnote

Du modtager muligvis dine produkter inden for 1 uge eller 2 måneder afhængig af transportøren.

Dog AliExpress garanterer levering af dit produkt til den sidste dag i den offentliggjorte forventede leveringstid.

For eksempel, hvis AliExpress giver dig et leveringsestimat på 30-50 dage, kan du bede om fuld refusion, hvis produktet ikke er leveret inden for 50 dage.

For at ansøge om refusion på grund af forsinket levering, kan du bruge “Eva” kundeservicebot.

På din Siden “Ordreoversigt”.vælg indstillingen “Ikke modtagne varer”. Derefter vil Eva tjekke din ordre for at se, om den er berettiget til refusion.

Hvis leveringsvinduet er overskredetkan du åbne en tvist og få dine penge tilbage.

Hvor lang tid tager AliExpress typisk at levere

De fleste produkter på AliExpress vil tage mellem 14-60 dage til levering. Den nøjagtige forsendelsestid afhænger dog af den anvendte forsendelsesmetode.

Når du bestiller fra AliExpress, kan du blive fristet til at vælge Cainao Global Økonomi fordi det ofte er den billigste fragtservice. Det er dog også det mest upålidelige.

Cainao Global Economy er Alibabas egen fragtmand der blev lanceret i 2018. Det er billigt, men forfærdeligt langsomt, og besparelserne er ikke det værd.

I stedet bør du bruge AliExpress standard forsendelse som leveres med luftpost til slutdestinationen. Hvis du har budgettet, er DHL og UPS de mest pålidelige transportører at bruge til AliExpress-køb.

AliExpress anmeldelse #2: Ingen refusion blev givet

AliExpress giver en lille, begrænset vindue at indgive en tvist om refusion. Ifølge AliExpress er køberbeskyttelse kun aktiv for varigheden af ​​dit leveringsvindue.

For eksempel, hvis den anslåede leveringsdato for dine produkter er inden for 30-50 dage, SKAL du indgive en tvist inden for 30-50 dage.

Hvis du modtager dit produkt på 50. dagen, så skal du indgive en tvist på nøjagtig samme dag. Som følge heraf skal du straks tjekke dit køb for kvalitetsproblemer.

Fordi forsendelse tager så lang tid, glemmer købere ofte deres ordre, når den ankommer. Men hvis du vil drage fordel af AliExpress køberbeskyttelsesprogramskal du straks undersøge dine varer grundigt og handle hurtigt.

AliExpress-anmeldelse #3: Sendte varer af dårlig kvalitet

Kvalitetsstandarden i Kina er meget anderledes end USA og mange produkter på AliExpress er billige og dårligt lavet.

Lave priser kommer ofte med afvejninger i form af kvalitetskontrol og materialer. Når du handler på AliExpress, skal du sørge for at læse alle anmeldelser om både varen og sælgeren.

Her er nogle retningslinjer at følge.

 • Tjek sælgerens feedback-bedømmelse – Arbejd kun med sælgere med en vurdering på 4,5 eller højere
 • Tjek antallet af afsendte ordrer – Arbejd kun med sælgere, der har afsendt mindst 500 ordrer eller mere
 • Tjek antallet af anmeldelser – Arbejd kun med sælgere, der har mindst 100 anmeldelser
 • Læs alle 2-3-stjernede anmeldelser – Vær opmærksom på de negative anmeldelser for klager over kvalitet
 • Undgå mærkevarer – Næsten alle mærkevarer på AliExpress er falske
 • Undgå at købe elektronik – Mange elektronik- og computerprodukter på AliExpress er af dårlig kvalitet. Vær især på vagt over for hukommelseskort, batterier og pc-udstyr.

Hvis du følger retningslinjerne ovenfor, vil dine chancer for at modtage varer af dårlig kvalitet blive mindsket. Men i tilfælde af at du ikke er tilfreds med dit køb på grund af kvalitet, du har 3 muligheder.

 • Giv sælgeren en dårlig anmeldelse og køb aldrig igen – Hvis din ordre blev leveret, og billedet og beskrivelsen er korrekte, gælder AliExpress køberbeskyttelse ikke, og du vil ikke modtage en refusion. På dette tidspunkt har du ikke mange muligheder, selvom produktet var et skrammel. Kald det op for at opleve.
 • Indgiv en tvist – Hvis du planlægger at indgive en tvist, kan du muligvis forhandle en delvis tilbagebetaling med sælgeren. Efterlad aldrig en 1-stjernet anmeldelse, hvis du planlægger at bestride et køb, fordi din anmeldelse kan bruges som løftestang for at få dine penge tilbage. Generelt vil en sælger af høj kvalitet være mere tilbøjelige til at forhandle med dig for at beskytte deres vurdering.
 • Returner varen til sælgeren – Nogle gange vil en sælger give dig en refusion, hvis du sender produktet tilbage til dem. Vær dog opmærksom på, at forsendelse til Kina er dyrt og kan være mere end prisen på produktet. Forsendelse er også upålidelig, og der er ingen garanti for, at du vil modtage en refusion.
🔥 Anbefalede:  OneDrive får historier, men det er ikke, hvad du forventer

AliExpress-anmeldelse #4: Merchandise Is Counterfeit

AliExpress sælger ikke mærkevarer. Hvis du nogensinde ser en sælger på AliExpress, der hævder at sælge Gucci, Louis Vuitton, Nike osv…, er produktet garanteret forfalsket.

Ud over, du bør være forsigtig, når en sælger hævder at bruge dyre materialer som guld eller sølv til priser, der er for gode til at være sande.

Shopping på AliExpress er meget ligesom shopping på Ebay, bortset fra at produkterne har nul mærkegenkendelse og ingen track record for kvalitet. Som et resultat kan det være en lorteoptagelse at købe produkter på AliExpress.

For ikke så længe siden tilbagekaldte Better Business Bureau AliExpress’ akkreditering på grund af et for stort antal dårlige AliExpress-anmeldelser og klager over forfalskede varer.

Nøglen til at købe sikkert hos AliExpress er at gå ind med de rigtige forventninger og ikke at forvente varer af høj kvalitet.

Generelt, AliExpress køberbeskyttelse refunderer sjældent dine penge i tilfælde af et falsk krav, fordi det er svært (eller dyrt) at bevise ægtheden i en tvist.

Hvis en produktliste lyder for tiltalende, det er sandsynligvis en falsk.

AliExpress anmeldelse #5: Aldrig modtaget varer

Der er mange negative AliExpress-anmeldelser fra købere klager over, at de aldrig har modtaget deres ordre. Og af disse anmeldelser undlod mange at modtage en refusion.

I tilfælde af at du ikke har modtaget dit merchandise på AliExpress, skal du først vent, indtil den forventede leveringsperiode er udløbet før du indgiver en tvist.

For nylig forlængede AliExpress leveringsvinduet for de fleste køb til 90 dage, hvilket betyder, at du ikke kan indgive en tvist for manglende varer indtil der er gået 3 måneder.

Den hurtigste måde at indgive et manglende produktkrav er at brug den automatiserede bot-tjeneste “Eva”. Ved at vælge “Ikke modtaget” vil din tvist hurtigt blive sendt til den rette afdeling.

Enhver anden kommunikationsmåde med AliExpress for “Vare ikke modtaget”-krav vil ikke være så effektiv som Eva.

Den eneste gang, “Vare ikke modtaget”-tvister kan blive problematiske, er, når sælgeren sender dig et produkt med manglende dele eller tilbehør.

Hvis du modtager en ufuldstændig forsendelse, AliExpress vil ofte bestemme til sælgerens favør medmindre du har beviser. Som et resultat vil du måske film en unboxing-video som bevis, hvis dette nogensinde skulle ske.

AliExpress anmeldelse #6: Modtaget forkerte varer

Hvis du modtager forkerte varer fra en AliExpress-sælger, skal du aldrig forhandle med sælger direkte.

Indgiv i stedet en officiel tvist med AliExpress og tillade AliExpress at fungere som mellemmand i dine forhandlinger.

Al korrespondance og løfter afgivet uden for AliExpress ikke kan håndhæves.

Generelt, AliExpress er ret god til at give en refusion når produktet ikke matcher annoncebeskrivelsen. Men du skal være hurtig og grundig, når du forklarer uoverensstemmelserne til AliExpress-support.

Altid indgive en tvist, så snart du modtager dit produkt og tag detaljerede billeder, som AliExpress kan gennemgå. Lyt aldrig til sælgeren eller lave særlige tilbud uden for AliExpress.

Sådan finder du falske anmeldelser på AliExpress

Den nemmeste måde at få øje på falske anmeldelser på AliExpress er at se efter ødelagt engelsk eller sprog, som en indfødt taler aldrig ville bruge. Derudover, hvis en sælger har mere end 100 anmeldelser og de er alle 5 stjernerer mange af anmeldelserne sandsynligvis falske.

🔥 Anbefalede:  Adwords Express – Er Googles smarte kampagner spild af penge?

For eksempel er følgende anmeldelse åbenlyst falsk og sandsynligvis skrevet af sælgeren.

Er de negative AliExpress-anmeldelser lovlige?

Som med alt på internettet, du bør tage alle AliExpress anmeldelser med et gran salt. AliExpress er en virksomhed på flere milliarder dollars, som ikke kunne have opnået succes ved at snyde sine kunder.

Hvis du følger de korrekte retningslinjer og forholdsregler, at købe fra AliExpress er ekstremt sikkert og pålideligt.

Nedenfor er et resumé af de handlingstrin, du skal tage for at sikre, at du aldrig bliver snydt.

 • For at undgå at få solgt kopivarerarbejd kun med sælgere, der har en solid track record på 500 ordrer eller mere med en gennemsnitlig vurdering på 4,5 stjerner eller højere.
 • For at forhindre at blive sendt varer af dårlig kvalitetvær yderst skeptisk over for tilbud, der lyder for godt til at være sandt.
 • For at forhindre for lange forsendelsestider, brug aldrig Cainao Global Economy. Vælg i stedet AliExpress standardlevering eller UPS, DHL eller FedEx.
 • For at beskytte dig selv mod svindel, betal altid direkte på AliExpress-webstedet. Hvis du ikke er tilfreds med dine varer, skal du indgive en tvist umiddelbart før køberbeskyttelsesvinduet udløber.

Klar til at blive seriøs med at starte en online-forretning?

Hvis du virkelig overvejer at starte din egen online virksomhed, så skal du tjekke mit gratis minikursus på Sådan opretter du en niche-onlinebutik i 5 nemme trin.

På dette 6-dages minikursus afslører jeg de skridt, som min kone og jeg tog for at tjene 100 tusind dollars i løbet af blot et år. Det bedste af det hele er, at det er gratis, og du vil modtage ugentlige e-handelstips og strategier!

Relaterede indlæg i Sådan finder du produkter at sælge

Om Steve Chou

Steve Chou er en meget anerkendt influencer inden for e-handel og har undervist tusindvis af studerende hvordan man effektivt sælger fysiske produkter online over på ProfitableOnlineStore.com.

Hans blog, MyWifeQuitHerJob.comhar været omtalt i Forbes, Inc, The New York Times, Entrepreneur og MSNBC.

Han er også en medvirkende forfatter for BigCommerce, Klaviyo, ManyChat, Printful, Privy, CXL, Ecommerce Fuel, GlockApps, Privy, Social Media Examiner, Web Designer Depot, Sumo og andre førende virksomhedspublikationer.

Derudover driver han et populært e-handel podcastMin kone sagde sit job op, som er en top 25 marketingshow på alle Apple Podcasts.

For at holde sig ajour med alle de seneste e-handelstrends driver Steve en 7-cifret e-handelsbutikBumblebeeLinens.com, med sin kone og sætter på en årlige e-handelskonference hedder Sælgertopmødet.

Steve har både en bachelor- og en kandidatgrad i elektroteknik fra Stanford University. På trods af hovedfaget i elektroteknik, brugte han en god del af sin kandidatuddannelse på at studere iværksætteri og mekanikken i at drive små virksomheder.