Alex George, medstifter og administrerende direktør for ITLH, styrker studerende med UI/UX-design færdighedsbaserede kurser

Følgende artikel hjælper dig med: Alex George, medstifter og administrerende direktør for ITLH, styrker studerende med UI/UX-design færdighedsbaserede kurser

Der er mange tilgængelige ressourcer til at lære UI/UX-design og frontend-webudvikling, såsom websteder, der tilbyder onlinekurser. Disse kurser i eget tempo kan tages, når det passer dig.

Hvis du foretrækker en mere struktureret læringsoplevelse, kan du overveje at tilmelde dig en boot camp. Disse intensive programmer giver en omfattende uddannelse i UI/UX-design og frontend-udvikling, normalt afsluttet inden for et par måneder. Det globale EdTech-marked forventes at vokse med en CAGR på 16,5 % fra 2022 til 2030 og nå 429,5 milliarder USD i 2030.

StartupTalky: Alex, hvilken service yder din virksomhed? Hvad var motivationen eller visionen, som du startede med?

Alex George: ITLH er drevet af motivet af #SkillingForEmployability. Vi er mere end en ed-tech virksomhed, der tilbyder UIUX design og front-end udviklingskurser. Det er et lærende fællesskab, der bygger bro over kløften med praktisk læring, det bedste industrielle mentorskab og livslang karrierestøtte.

StartupTalky: Hvilke nye tjenester er blevet tilføjet i det seneste år? Hvad er/er USP’erne for din tjeneste?

Alex George: ITLH giver innovativ erfaringsbaseret læring med en disruptiv tilgang.
Vi sørger for:
● Specialiseret uddannelse
● Dybdegående læseplan
● Realtidsprojekter
● Overkommelig
● Kursuscertificering og praktikbrev
● Dedikeret øvelsessession
● Freelancing og jobhjælp

Vi har lanceret Course ReactJS

Globalt multi-medlems fakultet for industrieksperter med en gennemsnitlig erfaring på 15 år fra Google, Accenture, Tech Mahindra, Salesforce osv.

Gæstefakultet med verdenskendte ledere og administrerende direktører. Clock-mentorskabet sikrer, at din læringsoplevelse er holistisk. Særligt fokus på at bygge din egen personlige Behance-portefølje.

Samarbejde med en Singapore-baseret design- og it-virksomhed for at sikre, at du ikke går ud på markedet som en frisker.

Livstidsplaceringsmulighed, så vi har din ryg, når du beslutter dig for at skifte. Adgang til verdens første Gated freelancing-fællesskab for UIUX-designere.

StartupTalky: Hvordan har ed-tech-industrien ændret sig i de seneste år, og hvordan har din virksomhed tilpasset sig disse ændringer?

Alex George: COVID-19-pandemien havde en betydelig indvirkning på uddannelsesrammer. Hele landets digitale landskab har oplevet en markant transformation. Selv skoler og universiteter har vist, hvor afgørende en effektiv onlinegrænseflade er.

ITLH forsøger at bygge et online økosystem. Vores program fokuserer på at forbedre elevernes færdigheder og forberede dem til arbejdspladsen. Med mere end 15 års kombineret ekspertise kommer vores undervisere fra Google, TataCliq, Accenture og Salesforce, og vi lægger stor vægt på at udstyre vores elever med det bedste af det bedste.Alex George: Overvågning af konkurrenters sociale mediesider og deres hjemmesider.
Faktum er, at ITLH er et initiativ fra et it-selskab ‘Centillion’. Som følge heraf er vi i stand til at holde øje med den nyeste teknologiske udvikling og markedskrav, fordi det er co-dirigeret af en it-virksomhed. Vores læseplan bliver løbende forbedret i overensstemmelse med de seneste branchetrends, efterhånden som teknologien fortsætter med at udvikle sig. så de studerende kan lære mere om aktuelle tendenser og have den nødvendige forståelse for aktuelle tendenser i UIUX-branchen.

🔥 Anbefalede:  En administrerende direktørs perspektiv på 4 måder at omfavne generativ AI

StartupTalky: Hvilke nøglemålinger sporer du for at kontrollere virksomhedens vækst og ydeevne?

Alex George: En studerende tilmeldt i forhold til sidste måned og sidste års pris pr. anskaffelse og ROAS Fører til konverteringstilmelding fra Tier 2 og Tier 3 byer Henvisningspakker studerende får i jobformidling % af selvstændige studerende.

StartupTalky: Hvad var de vigtigste udfordringer, din virksomhed stod over for i det seneste år, og hvordan overvandt du dem?

Alex George: At få vores publikum til at forstå, at “Praktisk læring og færdighedsudvikling” er et meget vigtigere fokusområde end blot certificering. På grund af vores uddannelsessystems tilgang, er det nu en standard tendens, at du afgiver en eksamen og opnår certificering, du fortjener et godt job, men det er langt fra virkeligheden, når det kommer til virksomheder, er din erhvervserfaring & færdigheder vigtigst. Vi løste dette problem ved langsomt at vise vores udvalg af casestudier!

Vi har studerende, der var maskiningeniører, men som aldrig fik et job for at blive UIUX-designer, vi har studerende, der ikke har nogen relation til UIUX-design, men som nu er en af ​​de mest succesrige designere i branchen.

StartupTalky: God service er noget, alle taler om i servicebranchen. Hvordan sikrer du, at dine kunder er glade?

Alex George: Vi tilbyder et kursus, der er mere dybdegående end certificeringen. Vi leverer livslang placeringsstøtte, bootcamps og webinarer til vores studerende, så de kan holde sig opdateret med de aktuelle tendenser og viden. Ved hjælp af vores praktiske/applikationsbaserede træningsstil er vores mål at styrke vores elever til at blive selvstændige. Studerende bør ikke stole på andre eller søge forsikringer fra dem; i stedet skal du sørge for, at vores studerende er sikre nok i deres egne evner til at ansøge og blive ansat af enhver ideel arbejdsgiver.

StartupTalky: Hvad er de forskellige strategier, du bruger til markedsføring? Fortæl os om ethvert væksthack, du har gennemført.

Alex George: Vi følger mange strategier for markedsføring. Disse omfatter:

 • Brug af e-mail til branding, lead nurturing
 • Lave webinarsessioner for at løse UIUX-relaterede forespørgsler fra brugere
 • Udnyt henvisningsmarkedsføring
 • Indkasser trends for at få engagement på siden med sociale medier
 • Brug af Facebook og google annoncer til generering af leads og remarketing
 • Branchebaserede artikler/nyheder, hvor vi samler vores produktviden.

StartupTalky: Udenlandske kunder – dette er, hvad de fleste servicebaserede virksomheder leder efter. Hvad har din erfaring været?

Alex George: Der er ingen begrænsninger på antallet af internationale studerende, vi accepterer. vi sørger for, at vi tilbyder vores tjenester til oversøiske kunder, hvor end de har brug for at opgradere deres færdigheder.
I øjeblikket leverer vi vores tjenester til UAE-markedet. Det, vi har forstået, er, at en kvalifikationskløft i traditionel uddannelse er et almindeligt problem, der skal løses over hele kloden.

StartupTalky: Hvad er de vigtige værktøjer og software, du bruger til at drive din virksomhed problemfrit?

Alex George: Til leadgenerering bruger vi Facebook Ads og Google Ads; til lead pleje bruger vi LeadSquared (mail) og Verloop (WhatsApp besked, chatbot).
Vi bruger også Google Analytics og Search Console til at spore trafik og overvåge hjemmesidens ydeevne.

🔥 Anbefalede:  Næsten $1M i pc-dele er på højkant, men du kan sandsynligvis ikke købe noget

StartupTalky: Hvilke muligheder ser du for fremtidig vækst i ed-tech-industrien i Indien og verden? Hvilken forskel i markedsadfærd har du set mellem Indien og verden?

Alex George: I de kommende år vil vores omgivelser kun bestå af digitale oplevelser, fordi vores verden allerede er et digitalt økosystem. En praktisk forståelse af UI- og UX-principper vil bestemme ens ansættelighed i afgørende tekniske roller. Brugerbasen af ​​applikationen og softwaren vil for det meste være påvirket af kundetilfredshed og loyalitet.

Efterspørgslen efter UI- og UX-designkurser er vokset i Indien, efterhånden som flere fagfolk ønsker at fremme deres karriere ved at gå ind i det felt, der er forberedt til fremtiden. Både i Indien og i verden bliver brugerne mere selektive og overforkælede med den ubegrænsede mængde af teknologiske ressourcer, der er tilgængelige. Virksomheden er nødt til at værdsætte kundeoplevelsen på højeste niveau, hvis de ønsker at blive i Business.

En anden værdifuld guldmine, der allerede er i gang, er brugerdata, forbrugere forstår værdien af ​​at dele data, og vi vil se markedsadfærd ændre sig i retning af at gøre dette til centrum for opmærksomheden for applikationer. Med kundeoplevelse og data bliver den næste store ting, ser vi et enormt potentiale for beskæftigelse inden for UIUX, da selve formålet med UIUX som branche er at beskæftige sig med disse to vigtige områder.

StartupTalky: Hvilke erfaringer har dit team lært i det forløbne år, og hvordan vil disse informere dine fremtidige planer og strategier?

Alex George: Der er mange ting, vi har lært som et team sammen, få af højdepunkterne i den læring, vi gjorde, ville være, at tiden endelig er blevet en værdifuld ressource. Vores studerende foretrækker mindre interaktion med den højeste kvalitet, da de er professionelle og studerende, der ønsker at blive jobparate, tid er den vigtigste faktor for succes for dem, vores fokusområde i år ville være at sikre, at vi er i stand til at opbygge en robust teknologisk intelligens, der sikrer de bedste læringsoplevelser for vores elever inden for den korteste og mest tilgængelige tid.

Studerende leder efter et job, der tilfredsstiller dem i stedet for et stort navn eller en stor lønpakke: vi er allerede i stand til at levere en af ​​de bedste virksomheder og højest lønpakker, der er tilgængelige i vores land til vores studerende, hvad vi er kommet til at indse er hvad vores topstuderende ser frem til er meget mere end det. Vores fokusområde for i år vil være at scanne efter virksomheder, der giver ekstra værdi end disse fordele.

StartupTalky: Hvordan planlægger du at udvide kunderne, serviceudbuddet og teambasen i fremtiden?

Alex George: Vores virksomheds ultimative mission har altid været at omdefinere læring. De tre industrisøjler færdigheder, professionalisme og pragmatisme bestemmer en kandidats beskæftigelsesegnethed i det tekniske niveau. Vores innovative tilgang til erfaringsbaseret læring har produceret en revolutionerende tilgang, der i bund og grund er en simulering af de færdigheder og kompetencer, der er nødvendige på arbejdspladsen.

🔥 Anbefalede:  5 bedste job for pensionister at tjene ekstra penge

Mange studerende i Indien og Mellemøsten har tillid til ITLH for at hjælpe dem med at fremme deres karriere. Vi har været i stand til at sætte nogle ekspansionsplaner som et team og som en virksomhed takket være denne tillid.

Vi ønsker at udvide antallet af udbudte kurser, skabe yderligere muligheder for universitetsstuderende for at modtage dybdegående virksomhedsuddannelse og udvide antallet af tilgængelige placeringer.
Vores produktkurv vil nu indeholde:

 • Virksomhedsuddannelse
 • Campus træning
 • Bootcamps
 • Master kurser og
 • Et freelancende økosystem.

StartupTalky: Så til sidst Alex, Et tip, som du gerne vil dele med en anden grundlægger af servicevirksomhed?

Alex George: Vi siger, at kunderne altid har ret, hvilket jeg er enig i. Men vi skal altid huske på, at vi tilhører uddannelsesbranchen, hvor studerende kommer til os med viden om, at vi gør noget rigtigt, og træffer beslutninger, der giver bedre slutresultater for kunden for f.eks.: et job eller en praktikplads frem for at give smarte oplevelser uden output er det, der vil få os til at skille os ad på lang sigt. Fokus på langsigtet kundetilfredshed.

Du kan læse andre Recap’22-interviews her.

Table of Contents